Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

2 kişiyiz 9o 1oo arası geliyordu.Buzdolabımı we çamaşır makinemi degştirdim.A sınıfı aldm.Bulasık makinem yokdu,ekstra onu aldım.Bu ay 5o gelmiş.Şasırdım :) Daha aza indircez inş.

gecen ay 50 bu ay 54 geldi düşürmüşüz azıcık faturayı
fırını,mikrodalgayı,maşa,düzleştirici vs çok daha az kullanıyorum kücük ev aletleri faturayı daha çok kabartıyo kızlar bilginize..

75

sankı atolye mubarek

135 geldı..ustelık camasır makınesını henüz kullanmıyorum...bu kış en az 200 ..allah yardımcımız olsun..

bu ay 37tl.evde 2kişiyiz .çalışıyoruz sanırım az gelmesinin sebebi bu yada esyaların a plus olması.hafta 2 kez çamasır makinası çalışır(15dk lık kısa program kullanıyorum) 2 kez bulaşık makinası çalışır normal düzende fırın-mikrodalga,sürekli çaycı çalışır.gerçi havalar sogudugundan beri fanlı ısıtıcıyıda kullanmaya başladık heralde artar biraz.ampullerin tamamı tasarruflu.buarada 6 aylık evliyiz tv almadık-çok memnunuz:) haliyle bilgisayar sürekli açık.

15dk'lık kısa programdan kastın hızlı yıkama mı acaba?
hızlı yıkamada elektrik tüketimi normalden çok oluyormuş da bilgin olsun

135 geldı..ustelık camasır makınesını henüz kullanmıyorum...bu kış en az 200 ..allah yardımcımız olsun..

nasıl bu kadar gelebildi merak ettim sakıncası yoksa açıklar mısın? :44:

15dk'lık kısa programdan kastın hızlı yıkama mı acaba?
hızlı yıkamada elektrik tüketimi normalden çok oluyormuş da bilgin olsun

elektrik tüketimi çok olduğu halde mi 37tl gelmiş oda güzel :) kısa program işte 30derece 15dk. renklilerde sık sık kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…