• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELDE PARA TUTMANIN YOLLARI

Haksızlığı sevmem, hakkını vereyim çiçeklerin dedim : ) Çok sağ ol

Ay bi de fırının üstünde ya su mu damlar diye jelatinin kapkalını oluyo ya masalara örtülen
Heh ondan aldım çiçeklerin altına sermek için
Battık :KK70:

eyvah artık durmalısın.....

bir kere ben senden büyüğüm daha uzağa işeme ihtimalim yüksek :KK70::KK70:

hayatımda ilk defa para biriktirme hevesine girdim.. ne kadar süreceği konusunda ise hiçbir fikrim yok..
şeytan dürtene kadar diyelim :KK12:

amin amim büyüsün kocaman olsun :KK70:

ooo iyi yalnız değilişim sevindim :))

eyvah artık durmalısın.....
Bim'e de aşılı gül gelmişti
Bi de gül dikeyim dedim kökü upuzun ona uygun saksı yok toprakta bitti deidm hobaa bi daha aynı alışveriş patladı
Tamam dedim bu son, sen bunca çiçeği bi hakla soldurmadan büyüt
2 karış balkonu bahçe mi sandım kızım dayadın gülü :KK70: haddini bil dedim
Ara verdim yani, bu sene bu kadar çiçeklenme yeter

Bim'e de aşılı gül gelmişti
Bi de gül dikeyim dedim kökü upuzun ona uygun saksı yok toptakta bitti deidm hobaa bi daha aynı alışveriş patladı
Tamam dedim bu son, sen bunca çiçeği bi hakla soldurmadan büyüt
2 karış balkonu bahçe mi sandım kızım dayadın gülü :KK70: haddini bil dedim
Ara verdim yani, bu sene bu kadar çiçeklenme yeter

ayy bakımı dazor çalışıyosan yani yok toprağı dökülür yok yaprağı ayy bende bir ara bir botanikte yaşıyordum :)) sonra saldım çayıra kuruyup gittiler bir de günaha girdim bol bol....çiçek katili oldum....

ayy bakımı dazor çalışıyosan yani yok toprağı dökülür yok yaprağı ayy bende bir ara bir botanikte yaşıyordum :)) sonra saldım çayıra kuruyup gittiler bir de günaha girdim bol bol....çiçek katili oldum....
Evet çalışıyorum
Akşam mutfakta yemek ısıtırken, iki adım balkona girip onları suluyorum ( 3.adıma yer yok orda :D )
Bi menekşe soldurmuştum çok üzüldüm
Kalanşo diye bi çiçek var sittin sene unutsan bişey olmuyo, kaktüs cinsine benziyo susuzluğa dayanıklı sık sıks ta çiçekler açar
O kolay diye en çok onu seviyodum :D
Geçen bi yere gittik gezmeye bu sümbül lalenin de orda güzelliklerine kandım
Çaycı abla dedi ki o senede bir açıyo, peh dedim ben çatlarım 1 sene bekle bekle :D
Gülü hiç bilmiyorum, deneyeceğim olmadı annemlere veririm onların yeri müsait. Ölmesin yeter ki yazık

canım kar için düşünüyorsan sürekli takip etmen lazım.. bazen gün içinde bile para miktarın yüksekse iyi para kazanabilirsin..
aldığın dolarla doğru orantılı olarak ufak bir artışta bile para kazanabilirsin..
bak mesela 2 gün önce 2,83 dü şu anda 2,86 yı zorluyor .. bu durumdan parası olan çok kar etti mesela..

dediğim gibi al sattan kar etmek istiyorsan sürekli takipte olman lazım..

uzun vadede dolar iyidir gibi geliyor bana.. abd nin şu başkanlık seçiminden sonra 3 ü geçer diye düşünüyorum..
Deneme amacli 1-2 dolar bise çevireyim dedim böyle yaziyor.Turkce meailini anlamadim ya. Hemen al sat desem arada ki fark bana mi kalacak? Bu arada basini agrittim :(

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-15-13-26-59.png
    Screenshot_2016-04-15-13-26-59.png
    85,5 KB · Görüntüleme: 76
Ya benim balkonum minnacık ama heves işte
Resim attım
Orası fırınımın üstü, bi fırın sığıyo zaten bi de çöp kovası :KK70: fırının üstünü değerlendireyim dedim
Aaaa ii yapmıssın :)
Benim balkonum buyuk baya oda kadar
Çok seviyorum ama saksısı çiçeği bitmiyor işte:)

Deneme amacli 1-2 dolar bise çevireyim dedim böyle yaziyor.Turkce meailini anlamadim ya. Hemen al sat desem arada ki fark bana mi kalacak? Bu arada basini agrittim :KK43:

şu an senin bankan 2,86 dan satıyor doları ..
şimdi alıp satarsan 2,84 den geri alıyor aradaki zarar sana kalır evet:))

hangi banka bu makas aralığı çok yüksek.

baktım şimdi en parada 2,86 satıyor ama alışı 2,85..

bankanın dolar alışı önemli olan bozdurduğun zaman o fiyattan bozdurmuş oluyorsun..

Merhaba bayanlar , yeni bir konuyla yine ben :KK45:

Yeni bir maruzatım var , aslında yeni de sayılmaz :)
Senelerdir baş edemediğim bir sorun :)

Ben elimde paramı tutamıyorum.
Beni sürekli bir şeyler dürtüyor.
Saçma sapan şeylere para gidiyor haliyle.

Maaşı aldıktan sonra borçlara para gittikten sonra elimde 300-400 bişeyler kalıyor.
Ama ve lakin 1 hafta da bitiyor.

Sizler tutumlu musunuz , bu konu hakkında neler yapıyorsunuz ?
Değerli yorumlarınızı alalım bakalım :KK28::KK28:

sana yetebılecek kadar ayır gerı kalanına gram altın al atıyorum maasın 2000 se 500 ünü ayır kendıne baska ıhtycn yoksa , geri kalanına da altın yap at kumbaraya birikince de gidip bozdururusun bi şey sahıbı olrsun . sahsen ben hep oyle yaparım nakıt olarak 10 tl tasırım yanımda veya 20 asla 200 - 300 gibi bişeyle cıkmam dısarı alısverıs ıcın kısıtlama koy kendıne. kımseden kımseye fayda yok paranı tut.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 104
şu an senin bankan 2,86 dan satıyor doları ..
şimdi alıp satarsan 2,84 den geri alıyor aradaki zarar sana kalır evet:))

hangi banka bu makas aralığı çok yüksek.

baktım şimdi en parada 2,86 satıyor ama alışı 2,85..

bankanın dolar alışı önemli olan bozdurduğun zaman o fiyattan bozdurmuş oluyorsun..
Bu Akbank. Kazıklıyor yani bir nevi :))

İradenizi kuvvetlendirin siz de. Kendinize hakim olun. Hiç anlamam kenarda 5 kuruş olmadan nasıl yaşanır, bana göre değil.
Ama şöyle de bir şey var ki elinize kalan para pek fazla miktar değil. Harcaması ve biriktirme payı yapmak biraz zor. Bir şeyi almadan önce 2 kere düşünün gereği var mı diye. Gereksiz harcamalardan kaçının.

Evet şakayık
Tohumlardan petunta ve begonfil ektim su ara onlar büyüdü
Bir de küpeli çiçeklerim var ama daha çiçek acmadı
Şakayıkla küpeliyi biliyorum
Diğer ikisini yeni duydum

Bende kolaylaır var galiba
Gül, orkide, 3 tane farklı renklerde kalanşo, lale, sümbül, nergis
Ama en güzeli bence sümbül mis gibi kokuyo, balkonu kaplıyo kokusu

Aha da takipteyim :) valla bacim bunun bi yolu yok.varsa da çoğumuz bilmiyor. Bu ay şu kadar harcicam diyorum cuzdanin gizli kosesindeki ne olur ne olmaz param bile bitmis olarak eve geliyorum allahimmmm

Back