• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELDE PARA TUTMANIN YOLLARI

Bence o parayı kazanma aşamasına nasıl gelindiği de çok önemli. Mesela beni babam okutmayacaktı evden kaçtım. Üniv sınavına azbişey kala babam öldü yetim maaşıyla ne güçlüklerle okudum. İşe başladım ne mikrop patronlarla çalıştım kadın sırf senin işini yapanlara gıcığım diye istifaya zorladı beni vs vs. Yani hiç kolay olmadı. Evimdeki en ufak bişeyi aldığımda vay be bu benim alınterimin getirisi diyorum. Kolay gelmeyince bulunduğunuz yere harcarken bir düşünüyorsanız normalde benim gibi 5 düşünmek zorunda kalabilirsiniz:KK15: tabi temennim kimseyi Allah benim gibi zor geçitlerden geçirmesin:KK68:
Helal olsun
Babam okutmadı deyip 17 yaşında babandan kaçarken daha beterine tutulmadığın, okumak için elinden geleni yaptığın için..

Bence o:oops: parayı kazanma aşamasına nasıl gelindiği de çok önemli. Mesela beni babam okutmayacaktı evden kaçtım. Üniv sınavına azbişey kala babam öldü yetim maaşıyla ne güçlüklerle okudum. İşe başladım ne mikrop patronlarla çalıştım kadın sırf senin işini yapanlara gıcığım diye istifaya zorladı beni vs vs. Yani hiç kolay olmadı. Evimdeki en ufak bişeyi aldığımda vay be bu benim alınterimin getirisi diyorum. Kolay gelmeyince bulunduğunuz yere harcarken bir düşünüyorsanız normalde benim gibi 5 düşünmek zorunda kalabilirsiniz:KK15: tabi temennim kimseyi Allah benim gibi zor geçitlerden geçirmesin:KK68:
amin canım senin hayatın da gerçekten zormuş ama babamız para kaznıyo kazandığı paranın kıymetini ben biliyorum tabi arada bende ayarı kaçırıyorum :oops:kabul

Kozmetik sevmiyorum
Rimel ve kalem kullanıyorum, onlarda uygun zaten
Bi de yaz kış kullandığım güneş koruyucu krem var 90 TL ama 1 senede zor bitiyo
Öyle işte
Masrafsızmışım :KK53:

Senin giderlerin ne konu sahibi huuu?
Alakasız ama hangi güneş kremi kullaniyosunuz? Iyi bi krem arayisindayim da :confused:

ayda 500 mü biriktiriyorsunuz helal olsun..
şu an evde olsamda hayatım boyunca çalıştım 5 kuruş birikim yapamadım.. :mad:

evet her ay 500 bırıktırıyorum. ihtiyacım oldugunda içinden alıp diğer ay takviye yaparım. insanın iyi günü var kötü günü var. işten ayrıldım 4 5 ay çalışmadım biriktirdigim paradan harcadım. Rabbim bereket versin hiçbirşeyden de eksik kalmam istedıgım her kıyafetım vardır canımın istedıgını yerim alacagım şeylerde güzelce arastırırım nerde uygun fiyat ordan alırım. dikkat edilince oluyor kolay kazanmıyoruz parayı o kadar vakit harcıyoruz emek veriyoruz neden çöpe atıyımki paramı.

Helal olsun
Babam okutmadı deyip 17 yaşında babandan kaçarken daha beterine tutulmadığın, okumak için elinden geleni yaptığın için..
Teşekkür ederim:KK52: ama organize hareket ettim akrabaları babamın arkadaşlarını falan ayarladım çıktım evden:KK16:

evet her ay 500 bırıktırıyorum. ihtiyacım oldugunda içinden alıp diğer ay takviye yaparım. insanın iyi günü var kötü günü var. işten ayrıldım 4 5 ay çalışmadım biriktirdigim paradan harcadım. Rabbim bereket versin hiçbirşeyden de eksik kalmam istedıgım her kıyafetım vardır canımın istedıgını yerim alacagım şeylerde güzelce arastırırım nerde uygun fiyat ordan alırım. dikkat edilince oluyor kolay kazanmıyoruz parayı o kadar vakit harcıyoruz emek veriyoruz neden çöpe atıyımki paramı.

valla tebrikler..
ben para batan cinslerdenim sanırım..
bu yaştan sonrada değişebileceğimi sanmam..

USD hesabı için dolar iniyo çıkıyo durumlarını artık C CeYz de takip etmek isteyebilir : )
Sağol kız :) Nooption Nooption dolar çıkıyor demişsin,şimdi mobil bankacılıktan tl hesabımı usd ye çevirip öyle mi tutayım? Dolar yükselince de tekrar tl ye mi çevireyim? Siz nasıl yapıyonuz :KK70:Komik bişey yazdıysam gülmeyin haa:KK45:

Solante kullanıyorum
Hamileyken solante gebelik lekesi karşıtı olandı
Şimdi solante pigmenta olanı kullanıyorum, memnunum
Fazla beyazım yaz kış kullanmam gerekiyo benim, cildim hassas
sormazsam çatlarım terazi burcu musun

Sağol kız :) Nooption Nooption dolar çıkıyor demişsin,şimdi mobil bankacılıktan tl hesabımı usd ye çevirip öyle mi tutayım? Dolar yükselince de tekrar tl ye mi çevireyim? Siz nasıl yapıyonuz :KK70:Komik bişey yazdıysam gülmeyin haa:KK45:

niye komik olsun kız..
valla çıkışta şu an ama düşermi bilmiyorum.. uşağı91 e al dediğimde 2,83 tü ..
ben kar gütmediğim için maksat elimdekini çarçur etmemek olduğundan elime geçenle almıştım öylece duruyor .. ben aldığımda da 2,87 idi bu arada..
uzun dönemde illaki kazandırır.. ama kısa süre al sat yapmak içinse ne zaman doğru zaman olur birşey diyemem..

Back