- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.228
- 798
- Konu Sahibi Vivezlavie
sormazsam çatlarım terazi burcu musun
aha bak tutturamadın terazi benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sormazsam çatlarım terazi burcu musun
aaaayyy yeni sezonda gelmiş yaaa ay bu muhabbetin sonu iyiye gitmiyo huyumu biliyorum
maaş= kira+fatura+yol+karın tokluğu olunca hiç düşünmüyorsun ne alsam, ne harcasam, ne biriktirsem diye, mis gibi hayat
Kar için sandım ben de, tl/usd çeviriliyor sürekli sandım Bu işlerden anlamadığımı çok iyi belli ediyorum :)niye komik olsun kız..
valla çıkışta şu an ama düşermi bilmiyorum.. uşağı91 e al dediğimde 2,83 tü ..
ben kar gütmediğim için maksat elimdekini çarçur etmemek olduğundan elime geçenle almıştım öylece duruyor .. ben aldığımda da 2,87 idi bu arada..
uzun dönemde illaki kazandırır.. ama kısa süre al sat yapmak içinse ne zaman doğru zaman olur birşey diyemem..
balkon saksısı ve çiçeklerle ben de bozmus durumdayım:)))Yaz da gelse kış ta gelse giyim kuşam alasım gelmiyo, lazımsa alıyorum
Ama bende hobilerime çok harcıyorum
Bir sürü çiçek aldım sonra dedim saksı alasım ama evdeki saksılar kahverengi, bunlara renkli alıp evdeki çiçekleri kahverengiye talim yapsam haksızlık olur ( adaletin dibiyim )
Tüm saksıları değiştirdim
Çiçek + toptak + saksılar para gitti
Atma huyum yoktur, aldığım çiçeklerden birer kökte kahverengi saksılara diktim. Anneme ablama görümceme hediye ettim
ben de 50 dolar 50 dolar almaya başladım şimdilik 200 dolar oldu :) komik bir rakam ama o da olmayabilirdi.... hedefim yıl sonuna kadar 1200 dolar çok mu uçuk acaba :)
Yaz da gelse kış ta gelse giyim kuşam alasım gelmiyo, lazımsa alıyorum
Ama bende hobilerime çok harcıyorum
Bir sürü çiçek aldım sonra dedim saksı alayım ama evdeki çiçeklerimin saksıları kahverengi, bunlara renkli alıp evdeki çiçekleri kahverengiye talim yapsam haksızlık olur ( adaletin dibiyim )
Tüm saksıları değiştirdim
Çiçek + toprak + saksılar para gitti
Atma huyum yoktur, aldığım çiçeklerden birer kökte kahverengi saksılara diktim. Anneme ablama görümceme hediye ettim
nesi komik yahu ben bi 150 dolar aldım ekonomist edasıyla dolanıyorum ortada
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandırhahah çiçekler aralarında kıskançlık yaşamasın dimi ama
Eki Görüntüle 1814998
Öndeki küçük yeşil ve mor saksılara dikkatli bakın
Birazdan açmış halini göreceksiniz
Eve geldim açmışlar bi sevindim bi sevindim anlatamam
Eki Görüntüle 1814999
Ya benim balkonum minnacık ama heves işteSaksı ve
balkon saksısı ve çiçeklerle ben de bozmus durumdayım:)))
Otırmaya yer kalmayacak yakında
Çiçekleri cok seviyorum daha demin ortanca aldım şimdi ona saksı ve toprak alıcam :)))
Kar için sandım ben de, tl/usd çeviriliyor sürekli sandım Bu işlerden anlamadığımı çok iyi belli ediyorum :)
Sence uzun vadede altın hesabı mı dolar hesabı iyidir peki?
Aynen yaaa
Burdan millete genis geniş konuşuyorum yok paranı yonet yok kendine 300 500 ayir
Ben Resmen Karın Tokluguna çalışıyorum
Eşim bana maaşını verir gerisine karışmaz ben onunki ni benimkini dagitirim borca sonra dönüp ondan harçlık isterim
Ne yapiyim hiç param kalmıyor
Haksızlığı sevmem, hakkını vereyim çiçeklerin dedim : ) Çok sağ olama yani şimdi bunlara kahverengi saksı olmazmış :) maşallah çok güzeller.....
kızım o para 4 ayda birikti komik olan bu... yaşım 34 kenarda sadece 200 dolarım var valla komik :)) kiradayım üstelik....
Allah bereket versin büyücük o ablası büyücek :)