• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELDE PARA TUTMANIN YOLLARI

maaş= kira+fatura+yol+karın tokluğu olunca hiç düşünmüyorsun ne alsam, ne harcasam, ne biriktirsem diye, mis gibi hayat :KK53:

Aynen yaaa
Burdan millete genis geniş konuşuyorum yok paranı yonet yok kendine 300 500 ayir
Ben Resmen Karın Tokluguna çalışıyorum

Eşim bana maaşını verir gerisine karışmaz ben onunki ni benimkini dagitirim borca sonra dönüp ondan harçlık isterim

Ne yapiyim hiç param kalmıyor :(

Yaz da gelse kış ta gelse giyim kuşam alasım gelmiyo, lazımsa alıyorum
Ama bende hobilerime çok harcıyorum
Bir sürü çiçek aldım sonra dedim saksı alayım ama evdeki çiçeklerimin saksıları kahverengi, bunlara renkli alıp evdeki çiçekleri kahverengiye talim yapsam haksızlık olur ( adaletin dibiyim ) :KK70:
Tüm saksıları değiştirdim
Çiçek + toprak + saksılar para gitti
Atma huyum yoktur, aldığım çiçeklerden birer kökte kahverengi saksılara diktim. Anneme ablama görümceme hediye ettim

ben de 50 dolar 50 dolar almaya başladım şimdilik 200 dolar oldu :) komik bir rakam ama o da olmayabilirdi.... hedefim yıl sonuna kadar 1200 dolar çok mu uçuk acaba :)

Ben masabaşinda calısıyorum
Boş zamanlarımda tüm vaktim alısveris sitelerinde gecıyor
Hergün şirkete bi kargo geliyor adıma:)
En cok kıyafete para harcıyorum

Ama birikim de yapıyorum
Eşimin aylık aldıgı primleri yok sayıp bankaya koyuyorum
Bir de mesela markete girdim birseyler aldım 70 tl tuttu
Kalan 30 u direkt şirkette bir kutum var ona koyup ay sonu bankaya primlerin üzerine eklıyorum

niye komik olsun kız..
valla çıkışta şu an ama düşermi bilmiyorum.. uşağı91 e al dediğimde 2,83 tü ..
ben kar gütmediğim için maksat elimdekini çarçur etmemek olduğundan elime geçenle almıştım öylece duruyor .. ben aldığımda da 2,87 idi bu arada..
uzun dönemde illaki kazandırır.. ama kısa süre al sat yapmak içinse ne zaman doğru zaman olur birşey diyemem..
Kar için sandım ben de, tl/usd çeviriliyor sürekli sandım:KK45: Bu işlerden anlamadığımı çok iyi belli ediyorum :)
Sence uzun vadede altın hesabı mı dolar hesabı iyidir peki?

Saksı ve
Bir sürü çiçek aldım sonra dedim saksı alasım ama evdeki saksılar kahverengi, bunlara renkli alıp evdeki çiçekleri kahverengiye talim yapsam haksızlık olur ( adaletin dibiyim ) :KK70:
Çiçek + toptak + saksılar para gitti
Atma huyum yoktur, aldığım çiçeklerden birer kökte kahverengi saksılara diktim. Anneme ablama görümceme hediye ettim
balkon saksısı ve çiçeklerle ben de bozmus durumdayım:)))
Otırmaya yer kalmayacak yakında
Çiçekleri cok seviyorum daha demin ortanca aldım şimdi ona saksı ve toprak alıcam :)))

Ev kredisine girdiğimiz için elimde para kalmadığından tutamıyorum da :KK70:Ev kredisi faturalar bazı alınan eşyaların taksitleri derken 3-5 kalan parayı da idareli alışverişe harcıyoruz bir kaç bilindik uygun marketten gıda alışverişimizi yaparız etimiz kıymamız bayramdan kalma şeklinde devam etmekte:KK53:Yaz geldiğinde eskiyen varsa 1-2 parça kıyafet kışın aynı şekilde neye ihtiyaç varsa iyisinden ama az alınacak şekilde kıyafet ayakkabı alıp geçiyoruz. Makyaj yaparım her gün ama malzemeleri çok abartı değildir 3-4 ayda maksimum 100 TL anca ödüyorumdur hemen bitmiyorlar zaten:KK54:Ayda 1 kere dışarıda yeriz pek lüks mekanlara bulaşmayız bizi aşıyor çünkü sevgiliyken haftada 2-3 kere yerdik :KK70:Evimizde kendim en iyilerinden alıp pişirmeye çalışıyorum daha sağlıklıHoppaSinemamız ayda 1-2 kere yetiyor bize açık hava yüyürüşleri falan iyi oluyor avmlerden sıkıldık uzak durun alışveriş yaptırıyor internet siteleri keza öyle:KK51:Sigaramız alkolümüz de yok :21:
Eşimin ekstradan bireysel emekliliği var orada birikiyor para ben bekarken de altın yapardım elime çok az bir şey kalırdı altın büyük yatırım öneririm özellikle kurpsuz ata altın çok karlı bozdurdum evlenirken paramda harcanmamış oldu illa bir borca girmek gerek yani:KK53:

Son düzenleme:
Bir sürü çiçek aldım sonra dedim saksı alayım ama evdeki çiçeklerimin saksıları kahverengi, bunlara renkli alıp evdeki çiçekleri kahverengiye talim yapsam haksızlık olur ( adaletin dibiyim ) :KK70:
Çiçek + toprak + saksılar para gitti

hahah çiçekler aralarında kıskançlık yaşamasın dimi ama :KK70:

12920375_10207762280869543_2686896941741812813_n.jpg

Öndeki küçük yeşil ve mor saksılara dikkatli bakın :KK53:
Birazdan açmış halini göreceksiniz
Eve geldim açmışlar bi sevindim bi sevindim anlatamam
12936765_10207844660408980_7347291313058633516_n.jpg

:KK70::KK70:

nesi komik yahu ben bi 150 dolar aldım ekonomist edasıyla dolanıyorum ortada :-)

kızım o para 4 ayda birikti komik olan bu... yaşım 34 kenarda sadece 200 dolarım var valla komik :)) kiradayım üstelik....

Allah bereket versin büyücük o ablası büyücek :)

Saksı ve

balkon saksısı ve çiçeklerle ben de bozmus durumdayım:)))
Otırmaya yer kalmayacak yakında
Çiçekleri cok seviyorum daha demin ortanca aldım şimdi ona saksı ve toprak alıcam :)))
Ya benim balkonum minnacık ama heves işte
Resim attım
Orası fırınımın üstü, bi fırın sığıyo zaten bi de çöp kovası :D fırının üstünü değerlendireyim dedim

Kar için sandım ben de, tl/usd çeviriliyor sürekli sandım:KK45: Bu işlerden anlamadığımı çok iyi belli ediyorum :)
Sence uzun vadede altın hesabı mı dolar hesabı iyidir peki?

canım kar için düşünüyorsan sürekli takip etmen lazım.. bazen gün içinde bile para miktarın yüksekse iyi para kazanabilirsin..
aldığın dolarla doğru orantılı olarak ufak bir artışta bile para kazanabilirsin..
bak mesela 2 gün önce 2,83 dü şu anda 2,86 yı zorluyor .. bu durumdan parası olan çok kar etti mesela..

dediğim gibi al sattan kar etmek istiyorsan sürekli takipte olman lazım..

uzun vadede dolar iyidir gibi geliyor bana.. abd nin şu başkanlık seçiminden sonra 3 ü geçer diye düşünüyorum..

Aynen yaaa
Burdan millete genis geniş konuşuyorum yok paranı yonet yok kendine 300 500 ayir
Ben Resmen Karın Tokluguna çalışıyorum

Eşim bana maaşını verir gerisine karışmaz ben onunki ni benimkini dagitirim borca sonra dönüp ondan harçlık isterim

Ne yapiyim hiç param kalmıyor :KK43:

ama böyle olunca eskiden ne çok gereksiz harcama yapıyormuşum diye düşünüyorum.
mesela birbirine yakın tonlarda onlarca kozmetik ürünü alır sonra da yarısını kullanamadan bozuldu kurudu bilmemne diye atardım. şimdi her şeyi bitene kadar kullanıyorum, bitmeye yakın indirimleri takip edip hep kullandığım ürünleri alıyorum, dolabımdaki gereksiz kalabalık da yok.
giyim konusunda şanslıyım para harcamadan da cicilerim olabiliyor görümcem sağolsun :KK70:
kuaföre sadece saç kestirmeye gidiyorum 6 ayda bir, kaş bıyık manikür benden.
kişisel harcamam sıfıra yakın yani, yol yemek, kitap, eğitim giderleri o kadar.
param olsa ne alsam diye şaşırırdım şimdi, para yok kafa rahat :KK59:

ama yani şimdi bunlara kahverengi saksı olmazmış :) maşallah çok güzeller.....
Haksızlığı sevmem, hakkını vereyim çiçeklerin dedim : ) Çok sağ ol

Ay bi de fırının üstünde ya su mu damlar diye jelatinin kapkalını oluyo ya masalara örtülen
Heh ondan aldım çiçeklerin altına sermek için
Battık :KK70:

kızım o para 4 ayda birikti komik olan bu... yaşım 34 kenarda sadece 200 dolarım var valla komik :)) kiradayım üstelik....

Allah bereket versin büyücük o ablası büyücek :)

bir kere ben senden büyüğüm daha uzağa işeme ihtimalim yüksek :KK70::KK70:

hayatımda ilk defa para biriktirme hevesine girdim.. ne kadar süreceği konusunda ise hiçbir fikrim yok..
şeytan dürtene kadar diyelim :KK12:

amin amim büyüsün kocaman olsun :KK70:

Back