elde olan zevk suyu vajinaya değerse hamile kalınır mı

Ne yani 18'e girince birden bir güncelleme gelecek ve her şeyi yapma yetisine mi erişecek? Bu yaş olayı herkeste farklıdır. Bazısı 30'unda hala ergendir bazısı 16'sinda aklı başındadır. Ayrıca kız ne sormuş siz ne anlatiyorsunuz? Öğüt istememiş bir şey sormuş cevap bekliyor. Yaşadığını yanlış buluyorsanız görmezden gelin.

eğer bi sorun olmayacaksa almayacağım

SADECE SORUMA CEVAP İSTİYORUM

Kendi ayakları üzerinde duran bir birey olduktan sonra kimseye hesap verme hakkı olmadıktan sonra her istediğini yapabilir.. Kızın sorduğuna tabiki de aklı başında olan bir insan öğüt verir çünkü yaptığı şey şuan hata.. 17 yaşnda bir çocuk o ... Lütfen ama lütfen çocuk haklarını bu konuda da düşünün..

zevk suyunda da spermin az da olsa bulunabileceğini diyorum

Sen buyuyum olarak akıl vercene aferin diyorsun Allah aşkına kız daha reşit bile değil aklı havalarda neden kadınlar için tecavüz cinsel istismar darp şiddet var diyoruz ondan sonra da

Senelerce uğraştık olmadi seni elleri hamilemizin acaba

Sex Pesinde konuşacağına aklını başına topla 17 yaşındasın..
Erkek arkadaşın 2 3 ay sonra seni bırakır
Sende teniz masum bir aile çocuğu bulursun
Kendini diktirmek icin konu atarsin 3 5 seneye..

Yanlış yollar cok yanlış

SORUYA CEVAP?

Birleşme olmamış, sadece dıştan dokunma olmuşsa, o spermlerin elinde pusula bile olsa yolu bulamazlar, kafana takma. Birde öneri korunmasız ilişki yaşama ve acele etme. Bu yaşlarda yaşananlar sonradan travma olarak dönüyor özellikle yanlış insansa.

Soruna da cevap verdim.. Ama yaptığın şeyin.yanlış olduğunu da bilmen lazım ablacım. Burada ki insanlar tecrübeli insanlar kulak kabartma sen daha çocuksun.. kendi ayaklarının üzerinde dur he istersen yap ama şuan bunu kendine yapma.. Bir abla tavsiyesi diyorum üzerine basa basa.. Çocuksun. Yarın birgün birşey olsa sevgilin sen 17 yaşında olduğun için ceza alır..

çok teşekkür ederim

sadece herkesin olur ya da olmaz demesini istiyorum

Sordun soruya cevap değilsin hamile filan regli olmuşsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…