Buna en çok üzülüyorum aklı cinsellikte değilde farklı yerde olsa o zaman anlar di hiç okumuyo mu o kdr şey oluyo Türkiye de hala sex derdinde lan kadın şiddeti cinayetiBence konu sahibi farklı meslek dalına ilgi duyuyor.
Biz hep yanlış yapmışız elinle suyu içine koy hoopp hamilesinMeger iş spermde degil suyundaymisvalla afedersin gotumu havaya dikmekten bel fitigi ol
Korkmuyo demekki her an görür duyar o hiç uyumaz demiyorİster 17 iste 37 farketmez ne biliyim çok iğrenç haram olan seyler Allahtan nasıl korkmuyorsunuz geleceğin anneleri babaları bu mu ya Bi an önce aklınızı başınıza alın tövbe edin hiçbişey için geç olmadan ilerde çoluk cocugunuza bu sekil de örnek mi olmak istersiniz yoksa Allah yolunda olup gösterip öbür dünyada cenneti kazandırmak mı.
konuyu değiştirmeden cevap versen? herkesin kendi tercihiÇok afedersin birşey soyleyecem bunu hakkaten sabah sabah gördün sinirim tavan yaptı
Sen 17 yaşındasın daha neyin sex i senin okuyup geleceğin umutla bakan çocuklar olcaniz yerde sex diyon iyimisin sen Allah aşkına okulu düşün erkekle sex i değil evlenince illa olur hemde öyle kolay değil bir senedir bı tarafımız yittiliyo kalmak için az akıllı ol yavvrum lütfen ben senden kaç yaş buyuyum aklını basnina al geleceğin mühendis doktoru mimari olacak insanlarsiniz
herkesin kendi tercihi. soruma cevap vermiyicekseniz gidinizİster 17 iste 37 farketmez ne biliyim çok iğrenç haram olan seyler Allahtan nasıl korkmuyorsunuz geleceğin anneleri babaları bu mu ya Bi an önce aklınızı başınıza alın tövbe edin hiçbişey için geç olmadan ilerde çoluk cocugunuza bu sekil de örnek mi olmak istersiniz yoksa Allah yolunda olup gösterip öbür dünyada cenneti kazandırmak mı.
soruma cevap vermiyiceksen gider misinBence konu sahibi farklı meslek dalına ilgi duyuyor.
internetten bakarsanız olası olduğunu görürsünüzBiz hep yanlış yapmışız elinle suyu içine koy hoopp hamilesin
konuyu değiştirmeden cevap versen? herkesin kendi tercihi
Öyle kolay değil hamile kalmak zevk suyuyla spermlerin içine boşalması lazım ne kadar açık anlatiyimsoruma cevap vermiyiceksen gider misin
internetten bakarsanız olası olduğunu görürsünüz
zevk suyunda da spermin az da olsa bulunabileceğini diyorumÖyle kolay değil hamile kalmak zevk suyuyla spermlerin içine boşalması lazım ne kadar açık anlatiyim
Yok zaten adet olmusun dışarda bile fazla yaşamıyoken öyle birşey olmazzevk suyunda da spermin az da olsa bulunabileceğini diyorum
Bak bunu cevabını en iyi doktor verir bitti nokta.soruma cevap vermiyiceksen gider misin
o zaman boşuna konuşma yaşımla ilgiliBak bunu cevabını en iyi doktor verir bitti nokta.
konuyu değiştirmeden cevap versen? herkesin kendi tercihi
[/canim ozaman tercihlerini laboratuarlarda sorgula test kitleri al onunla sorgula burda alacagin cvp bukonuyu değiştirmeden cevap versen? herkesin kendi tercihi
Sana yok günah yok okuluna bak diyenlere karşı sağlam durduğun için aferin özellikle. Bu senin tercihin ama hatan korunmamak. Yaşın çok küçük, hem hastalık riski hem de gebelik riski varken bu yaşta korunmamak Büyük kumar. Evet bilgin doğru zevk suyunda az da olsa sperm bulunabilir. Düşük bir ihtimal de olsa bu yolla hamile kalinabilir. Adet sonrası hamile kalmak da çok düşük bir ihtimaldir. İki düşük ihtimalin aynı anda gerçekleşmesi oldukça zor ama tıbben imkansız da değil. Burada hamile kalmak için çabalayan çok arkadaş var o yüzden biraz duygusal yaklasiyorlar olaya. Ertesi gün hapı alacak bir risk yok aslında ama için rahat etsin dersen iç fakat adet döngünü önümüzdeki ay bozacaktır korkma geciktim ya da erken oldum diye. Ve bundan sonra korunmadan ilişki yaşama.
Mesajları iyi oku yaşına ilgili konuşan ben değilimo zaman boşuna konuşma yaşımla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?