• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elde olan zevk suyu vajinaya değerse hamile kalınır mı

Bence konu sahibi farklı meslek dalına ilgi duyuyor.
Buna en çok üzülüyorum aklı cinsellikte değilde farklı yerde olsa o zaman anlar di hiç okumuyo mu o kdr şey oluyo Türkiye de hala sex derdinde lan kadın şiddeti cinayeti

Hamile kaldin diyelim nolcak söyleyim mi almayacak seni yada öldürecek çocuğunu alıp .. bu kdr konuyu sabah sabah beni sinirlendirdi oturdum yerde böyle kafayla gidersen bı baltaya sap olmazsın yazık ailene

İster 17 iste 37 farketmez ne biliyim çok iğrenç haram olan seyler Allahtan nasıl korkmuyorsunuz geleceğin anneleri babaları bu mu ya Bi an önce aklınızı başınıza alın tövbe edin hiçbişey için geç olmadan ilerde çoluk cocugunuza bu sekil de örnek mi olmak istersiniz yoksa Allah yolunda olup gösterip öbür dünyada cenneti kazandırmak mı.

İster 17 iste 37 farketmez ne biliyim çok iğrenç haram olan seyler Allahtan nasıl korkmuyorsunuz geleceğin anneleri babaları bu mu ya Bi an önce aklınızı başınıza alın tövbe edin hiçbişey için geç olmadan ilerde çoluk cocugunuza bu sekil de örnek mi olmak istersiniz yoksa Allah yolunda olup gösterip öbür dünyada cenneti kazandırmak mı.
Korkmuyo demekki her an görür duyar o hiç uyumaz demiyor

Çok afedersin birşey soyleyecem bunu hakkaten sabah sabah gördün sinirim tavan yaptı

Sen 17 yaşındasın daha neyin sex i senin okuyup geleceğin umutla bakan çocuklar olcaniz yerde sex diyon iyimisin sen Allah aşkına okulu düşün erkekle sex i değil evlenince illa olur hemde öyle kolay değil bir senedir bı tarafımız yittiliyo kalmak için az akıllı ol yavvrum lütfen ben senden kaç yaş buyuyum aklını basnina al geleceğin mühendis doktoru mimari olacak insanlarsiniz
konuyu değiştirmeden cevap versen? herkesin kendi tercihi

herkesin kendi tercihi. soruma cevap vermiyicekseniz gidiniz

Sana yok günah yok okuluna bak diyenlere karşı sağlam durduğun için aferin özellikle. Bu senin tercihin ama hatan korunmamak. Yaşın çok küçük, hem hastalık riski hem de gebelik riski varken bu yaşta korunmamak Büyük kumar. Evet bilgin doğru zevk suyunda az da olsa sperm bulunabilir. Düşük bir ihtimal de olsa bu yolla hamile kalinabilir. Adet sonrası hamile kalmak da çok düşük bir ihtimaldir. İki düşük ihtimalin aynı anda gerçekleşmesi oldukça zor ama tıbben imkansız da değil. Burada hamile kalmak için çabalayan çok arkadaş var o yüzden biraz duygusal yaklasiyorlar olaya. Ertesi gün hapı alacak bir risk yok aslında ama için rahat etsin dersen iç fakat adet döngünü önümüzdeki ay bozacaktır korkma geciktim ya da erken oldum diye. Ve bundan sonra korunmadan ilişki yaşama.

17 yaşındasın 17 yaşnda .. Burada millete laf atacağına aç kitap oku, test çöz, ders çalış.. Zannetme ki yarın pişman olmayacaksın.. Burada sana yorum yapan insanlar senden yaşça büyük hayat tecrübesi olan insanlar. Seni uyarıyorlarsa bir bildikleri var ki uyarıyorlar.. Bu şekilde hamile kalman imkansız ama hadi kaldın diyelik 17.yaşındasın ne yapacaksın ? Bunları düşünerek hareket et.. Korkup pişman olacağın şeyleri yapmamaya çalış.. sana bir abla tavsiyesi olsun..

Bu çocuk daha 17 yaşında. Kendi rızasıyla tam bir ilişki de yaşasa yaşadığı kişi için tecavüz başlığı altında soruşturma hakları var.. Ne demek bu senin kendi tercihin. 17 yaşndaki genç bir kıza bu şekilde mi örnek olunacak ? 20 olur ne bileyim kendi ayakları üzerinde durabilme hakkı olur o zaman ne yaparsa.yapar ama 17 yaşındaki br çocuk için bu senn kendi tercihin demek yanlış bir cümle.. Karşındaki reşit aklı başında birisi değil 17.yaşında çocuk.. O yaşda evlenenlere laf yapıyorsunuz o.yaşta cinsellik yaşayanlara da yapın da az gerçekçi olsun tutumlarınız..
Sana yok günah yok okuluna bak diyenlere karşı sağlam durduğun için aferin özellikle. Bu senin tercihin ama hatan korunmamak. Yaşın çok küçük, hem hastalık riski hem de gebelik riski varken bu yaşta korunmamak Büyük kumar. Evet bilgin doğru zevk suyunda az da olsa sperm bulunabilir. Düşük bir ihtimal de olsa bu yolla hamile kalinabilir. Adet sonrası hamile kalmak da çok düşük bir ihtimaldir. İki düşük ihtimalin aynı anda gerçekleşmesi oldukça zor ama tıbben imkansız da değil. Burada hamile kalmak için çabalayan çok arkadaş var o yüzden biraz duygusal yaklasiyorlar olaya. Ertesi gün hapı alacak bir risk yok aslında ama için rahat etsin dersen iç fakat adet döngünü önümüzdeki ay bozacaktır korkma geciktim ya da erken oldum diye. Ve bundan sonra korunmadan ilişki yaşama.

Yaş 17 dil 1785939017

Korkun azıcık geçince atarlanmaya başlarsınız.
Git devam et aynı tercihlerine madem.
Tercihlerinden niye pişmanlık duyup geldin burda ağladın?

Sevgiline bir şey olmaz.
Basına gelen her şeyden en büyük zararı sen alırsın.
Biri gelir biri gider.
Gönlüm geçti senden der yaylanır .

Sen de gelir burda beni kullandı Ühüü çok pişmanım diye ağlarsın.

Şimdi git tercihlerinle yaşamaya devam et.

Bu çocuğu yaşı hakkında eleştirmek bize düşmez.
Annesi babası bizler değiliz.
Tabi ki tasvip etmeyeceğimiz bir durum ancak şu an sadece akıl almak istiyor.
Hele hele "sen mesleğini secmissin" demek çok çirkin bir söylem.
Biz de bir kadiniz; bizim de kızlarımız var veya olacak.
Konu sahibi kızımıza söyleyebileceğim tek sey; şu an senin tek korkun gerçekten hamilelik mı?
Cinsel yolla bulaşan hastalıklar seni hiç mı korkutmuyor?
Neden ve niçin korunmuyorsun daha çok yolun başındasın hatta en basında bile sayılmazsın.
Elbette hamilelik falan yok.
Bunun için hormonlarını alt üst edecek ilaç kullanma sakın.

Back