İnsanlar çok kötü yolda ya hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz. Böyle olmaz ben böyle şeyler gördükçe hem sinirleniyorum hem üzülüyorum nereye gidiyoruz diye. Allah kimseyi şaşırtmasın hele hele genc kızlarımız İslam kadını o kadar yukseltmişken değer vermişken . Allahın istediği gibi olmak varken elin pisliğine harcatmamak lazım kendimizi. Ama bu zamanda özgürlük diye diye herseyi normallestirmeye calısıyolar normal değil. Bu kız bu yasta evlenseydi haberlere bile konu olurdu cocuk yasta evlendi diye ayıplarlardı bekarken yas farketmiyo onun bunun altına yatmak normal evlenmek ayıp onla bunla fink atacağına evlen helalinden yap madem meraklısınKorkmuyo demekki her an görür duyar o hiç uyumaz demiyor
Sevgilin bir çocuğu taciz etmiş!!
Hak ediyor deniyorum akıl verilcegi yerde aferin diyorsun onu soyledim neyse ne yaparsa yapsın banane gelip burda ağlamasın sonra düşün accik ya Allah aşkına senin çocuğun olsa bu yazan kardeşin ablan kuzenin olsa aynı tepkiyi ki vercen nasıl sen aferin demeye devam et böyle kafa mükemmel bir yaşantı surerBöylesi hak ediyor diyorsun yani, pes.
Elde olunca hamile kalınmaz ama burnunda falansa olabılır.sevgilimin elinde zevk suyu varken vajinama donudu baya çok. eve geldiğimde reglim biteli birkaç gün olmuştu ama 1 2 dsmla kan geldi. sizce hamile kalabilir miyim. çok korkuyorum aşırı pişmanım umarım kimsenin başına gelmez
Bunu söyledim halde kadının biri diyerleri aferin diyo ya şaka gibi buna sinirlerim sabah tan beri geçmedi bu nasıl bi beyindir diye düşünüyorum bn o yaşıma gelsem üçüncü üniversitesi mi okumak isterdim bu okul yerine bacak arası düşünmesi hakikaten sinirimi bozuyo elif niye sınırlı bunları gördükçe işte akıl vercene düşüncesini değiştircene aklı ile empati yapca yerde aferin diyo tövbe tövbeKüçücük çocuk cinsel birleşme yaşayıp, hamile kalmış mıyımdır diye soruyor, kızlık zarı delindi diye korku yaşıyor. Bu kadar panikleyeceksen boyundan büyük işlere neden kalkışırsın a güzelim? Yaşıtların üniversite sınavlarına hazırlanıyor sen niye böyle işlerle o güzel kafanı mesgul ediyorsun? Zaten cevaplardan belli çocuksun daha. Ergenlik etkisiyle her şeyi en iyi ben bilirim tavırların var çok net belli yani.
Bize ne kendi tercihi diyenlere de sormak istiyorum, 17 yasinda biri evlenince ortalığı velveleye veriyorsunuz da 17 yasinda biri cinsel birleşme yaşayınca neden alkış tutuyorsunuz? Her şeyden öte çocuk o. Kanuna göre 18 yaşından küçük herkes çocuktur. 1 senede birden sihirli değnek dokunup da olgunluk mu gelecek diyenlere de şunu söylemek isterim; 23 yaşındayım. 22 yaşındaki ben'i hatırlayıp ne cocukmuşum diyorum. 1 sene neler değiştiriyor aklınız hayaliniz durur yani.
Elde olunca hamile kalınmaz ama burnunda falansa olabılır.
En azından senin gibi böyle yapiyorlar sonra kadın cinayetleri dayaklar artıyor kafasında değilim bin şükür.Hak ediyor deniyorum akıl verilcegi yerde aferin diyorsun onu soyledim neyse ne yaparsa yapsın banane gelip burda ağlamasın sonra düşün accik ya Allah aşkına senin çocuğun olsa bu yazan kardeşin ablan kuzenin olsa aynı tepkiyi ki vercen nasıl sen aferin demeye devam et böyle kafa mükemmel bir yaşantı surer
Sen iki üniversite okudun yani öyle mi? Ve hala Türkçen düzeltmemis. Demek ki okumakla da olmuyor be canım bazısı.Bunu söyledim halde kadının biri diyerleri aferin diyo ya şaka gibi buna sinirlerim sabah tan beri geçmedi bu nasıl bi beyindir diye düşünüyorum bn o yaşıma gelsem üçüncü üniversitesi mi okumak isterdim bu okul yerine bacak arası düşünmesi hakikaten sinirimi bozuyo elif niye sınırlı bunları gördükçe işte akıl vercene düşüncesini değiştircene aklı ile empati yapca yerde aferin diyo tövbe tövbe
He gülüm he o dedindenSen iki üniversite okudun yani öyle mi? Ve hala Türkçen düzeltmemis. Demek ki okumakla da olmuyor be canım bazısı.
Ya sorma bende yazdıktan sonra farkettim neyse banı bitince gelir diğeri gibiPeraeylem ya gerçekten biz hep böylelerine mi denk geleceğiz tam geldim konu sahibi banlanmış tüh ya
Bi gelsin bakalımYa sorma bende yazdıktan sonra farkettim neyse banı bitince gelir diğeri gibi
İkizlere hamile olabilirsin.. Normal sperm olsa neyse de zevk suyuyla ikiz oluyor..sevgilimin elinde zevk suyu varken vajinama donudu baya çok. eve geldiğimde reglim biteli birkaç gün olmuştu ama 1 2 dsmla kan geldi. sizce hamile kalabilir miyim. çok korkuyorum aşırı pişmanım umarım kimsenin başına gelmez
komikİkizlere hamile olabilirsin.. Normal sperm olsa neyse de zevk suyuyla ikiz oluyor..
cevap nerdeYa sorma bende yazdıktan sonra farkettim neyse banı bitince gelir diğeri gibi
komikElde olunca hamile kalınmaz ama burnunda falansa olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?