elde olan zevk suyu vajinaya değerse hamile kalınır mı

sadece herkesin olur ya da olmaz demesini istiyorum
Olmaz o şekilde hamile olunmaz.. zevk suyu aynı gün içinde 2. İlişkide sperm barndırır ayrıca bunun için tam bir birleşme olmalo

Yavrum zevk suyu+sadece vajinanın üzerinde=İhtimal olmayan gebeliktir.
Lütfen biraz mantıklı davranır mısın zevk suyu vajinanın içine bile gelse gebe kalma ihtimalin %0001 falandır.
Vajinanın üzerinde olan zevk suyunun içinde sperm var mı yok mu belli bile değil o sperm senin vajinanın içine giricektw orda kendi kendine rahmine ilerlicek orda sende yumurta varsa bulcakta döllücekte ohooo imkansızı düşünme lütfen ihtimal yok boşuna ertesi gün hapı kullanma derim.

tabiiki karşımdaki kişiyi çok iyi tanıyorum o yüzden hastalık düşünmedim.
çok ani yoldu ve girme falan olmadığı ve benim iç çamaşırım olduğu için almamıştık.
her şekilde garanti olsun diye hap almayı düşünüyorum

garanti olsun diye de mi kullanmamalıyım lütfen yardım edin

Genel anlamda korkmanı gerektirecek birşey yok ama tıbben herşey mümkün.
Adet döneminde yumurtlayıp hemen ardından gebe kalan kadınlar az da olsa var.
Kızlık zarın aşağıdaysa parmağı da içine girdiyse tabii ki yırtılmış olma ihtimali var.
Zevk suyunda az olsa sperm var.
Özellikle yaşın çok genç olduğu için doğuranlığın daha yüksek olduğundan imkansız denilemez tıbbi olarak.
Bi dr görünüp ne olup bittiğini anlayabilirsin.
Partnerini çok iyi tanıdığını söylemişsin ama bu konuda çok emin olma derim. Hastalığı varsa bile o heyecanla söylemez sana.
Ertesi gün hapı için öneride bulunamam. Kişiden kişiye değişen etkileri olabiliyor. Aylarca adet ve hormon dengesini bozabiliyor kiminde. Gelecekteki doğurganlığı zayıflattığını ifade eden çalışmalr var.

Burdan sonrasını senin özelinde yazmıyorum. Lütfen üzerine alınma.
Bu kız beni evlendiriyorlar diye konu açsaydı hepimiz çocuk gelin diye şaha kalkardık.
Şimdi bişey yaşamış, korkmuş ve pişman olmuş.
Bana göre de bu yaptığı yanlış ancak yargılayamam. Hata yapmaya müsait bir yaşta.
Ancak destekleyici yorumlara katılmıyorum. 18 yaşına gelince elbet çağ atlamıyor. Ancak hukuken reşit olup kendi sorumluluğunu almış oluyor. Şu an hala ebeveynlerine bağlı yasal olarak. Bu yaşta kendisinin bile hata olarak gördüğü bir durumu desteklememek gerektiğini düşünüyorum.

herkesin kendi tercihi. soruma cevap vermiyicekseniz gidiniz
Duzgun uslup kullaniniz.buyuklerine saygili olmayi ogreniniz. Sizden yasca buyukler ve tavsiye veriyorlar en azindan bundan sonra davranislarinizi duzeltin..boyle seylere kafanizi yormayin okulunuza bakin.boyle islerden uzak durun.

Duzgun uslup kullaniniz.buyuklerine saygili olmayi ogreniniz. Sizden yasca buyukler ve tavsiye veriyorlar en azindan bundan sonra davranislarinizi duzeltin..boyle seylere kafanizi yormayin okulunuza bakin.boyle islerden uzak durun.
Cevap nerde

Ama bak bu olmuyor. Ben sana cevap verdim ama sen de bana cevap vermedin mesela. Konu açıyorsan her görüşten yoruma da açık olman gerekir. Şu anki psikolojini anlıyorum çok gerginsin. Ama burdaki insanlardan çıkarman da başka bir hata oluyor.

Sen buyuyum olarak akıl vercene aferin diyorsun Allah aşkına kız daha reşit bile değil aklı havalarda neden kadınlar için tecavüz cinsel istismar darp şiddet var diyoruz ondan sonra da
Böylesi hak ediyor diyorsun yani, pes.

bu tür konularda utanmayın eczaneden bir test alın yapın

Konunuza cevap hamile değilsiniz.

Üyeler size tavsiye vermek istemiş zira TCK 104. madde der ki:
“Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, on beş yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikayet üzerine, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. "

herkesin kendi tercihi. soruma cevap vermiyicekseniz gidiniz
Aklın başına geldiğinde belki de çok geç olucak herneyse herkes kendi ateşini götürürmüş. Evet kalırsın hiç belli olmaz Allah sana ceza olarak belki verir bunda olmazsa başka Bi seferde kalırsan 3 5 dklık zevk için seni kullanan kişi bırakıp gider sen de doğurup çöpe atarsın o kadar ki iğrenç Bi dunyadayız çirkinleştiren bizleriz depremler felaketler boşuna değil silkelenin diyo tabi anlayabilene imanı olabilene ben yargılamaktan ziyade belki birinin tövbe etmesine vesile olurum diye yazdım da boş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…