Olmaz o şekilde hamile olunmaz.. zevk suyu aynı gün içinde 2. İlişkide sperm barndırır ayrıca bunun için tam bir birleşme olmalosadece herkesin olur ya da olmaz demesini istiyorum
Olmaz olmaz korkuyosan lan tesyi ver gecikirsesadece herkesin olur ya da olmaz demesini istiyorum
Hee o zaman is değişti %100 hamile değilsiniçime girmedi
Elinle içine parmağını deydiydiysen geçmiş olsun kızlık gitmiszar delinmesi olamaz mı o kan
cidden mi ama çok az kanElinle içine parmağını deydiydiysen geçmiş olsun kızlık gitmis
İster az ister fazla içine elin girdiyse az da olsa çok da olsa kızlık zarı delinmiş doktora git anlar baksın zar a benim anladım kızlık zarı yırtılmışcidden mi ama çok az kan
tabiiki karşımdaki kişiyi çok iyi tanıyorum o yüzden hastalık düşünmedim.Bu çocuğu yaşı hakkında eleştirmek bize düşmez.
Annesi babası bizler değiliz.
Tabi ki tasvip etmeyeceğimiz bir durum ancak şu an sadece akıl almak istiyor.
Hele hele "sen mesleğini secmissin" demek çok çirkin bir söylem.
Biz de bir kadiniz; bizim de kızlarımız var veya olacak.
Konu sahibi kızımıza söyleyebileceğim tek sey; şu an senin tek korkun gerçekten hamilelik mı?
Cinsel yolla bulaşan hastalıklar seni hiç mı korkutmuyor?
Neden ve niçin korunmuyorsun daha çok yolun başındasın hatta en basında bile sayılmazsın.
Elbette hamilelik falan yok.
Bunun için hormonlarını alt üst edecek ilaç kullanma sakın.
garanti olsun diye de mi kullanmamalıyım lütfen yardım edinYavrum zevk suyu+sadece vajinanın üzerinde=İhtimal olmayan gebeliktir.
Lütfen biraz mantıklı davranır mısın zevk suyu vajinanın içine bile gelse gebe kalma ihtimalin %0001 falandır.
Vajinanın üzerinde olan zevk suyunun içinde sperm var mı yok mu belli bile değil o sperm senin vajinanın içine giricektw orda kendi kendine rahmine ilerlicek orda sende yumurta varsa bulcakta döllücekte ohooo imkansızı düşünme lütfen ihtimal yok boşuna ertesi gün hapı kullanma derim.
zedelenme olmuş olabilir miİster az ister fazla içine elin girdiyse az da olsa çok da olsa kızlık zarı delinmiş doktora git anlar baksın zar a benim anladım kızlık zarı yırtılmış
Yok maalesefzedelenme olmuş olabilir mi
Duzgun uslup kullaniniz.buyuklerine saygili olmayi ogreniniz. Sizden yasca buyukler ve tavsiye veriyorlar en azindan bundan sonra davranislarinizi duzeltin..boyle seylere kafanizi yormayin okulunuza bakin.boyle islerden uzak durun.herkesin kendi tercihi. soruma cevap vermiyicekseniz gidiniz
Cevap nerdeDuzgun uslup kullaniniz.buyuklerine saygili olmayi ogreniniz. Sizden yasca buyukler ve tavsiye veriyorlar en azindan bundan sonra davranislarinizi duzeltin..boyle seylere kafanizi yormayin okulunuza bakin.boyle islerden uzak durun.
Ama bak bu olmuyor. Ben sana cevap verdim ama sen de bana cevap vermedin mesela. Konu açıyorsan her görüşten yoruma da açık olman gerekir. Şu anki psikolojini anlıyorum çok gerginsin. Ama burdaki insanlardan çıkarman da başka bir hata oluyor.Cevap nerde
Hamile degilsin merak etme.Cevap nerde
Böylesi hak ediyor diyorsun yani, pes.Sen buyuyum olarak akıl vercene aferin diyorsun Allah aşkına kız daha reşit bile değil aklı havalarda neden kadınlar için tecavüz cinsel istismar darp şiddet var diyoruz ondan sonra da
Konunuza cevap hamile değilsiniz.
Aklın başına geldiğinde belki de çok geç olucak herneyse herkes kendi ateşini götürürmüş. Evet kalırsın hiç belli olmaz Allah sana ceza olarak belki verir bunda olmazsa başka Bi seferde kalırsan 3 5 dklık zevk için seni kullanan kişi bırakıp gider sen de doğurup çöpe atarsın o kadar ki iğrenç Bi dunyadayız çirkinleştiren bizleriz depremler felaketler boşuna değil silkelenin diyo tabi anlayabilene imanı olabilene ben yargılamaktan ziyade belki birinin tövbe etmesine vesile olurum diye yazdım da boş!herkesin kendi tercihi. soruma cevap vermiyicekseniz gidiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?