elde olan zevk suyu vajinaya değerse hamile kalınır mı

sevgilimin elinde zevk suyu varken vajinama donudu baya çok. eve geldiğimde reglim biteli birkaç gün olmuştu ama 1 2 dsmla kan geldi. sizce hamile kalabilir miyim. çok korkuyorum aşırı pişmanım umarım kimsenin .

cidden değilim. lütfen cevabı söyleyin
Oy daglar oy... Ciddi ciddi anlatiyorum simdi sana. Bak canim oncelikle hamile kalmak icin tam bir birlesmenin olmasi lazim. Sevgilinin penisi senin vajinanin icime girmesi lazim daha nekadar acik diyebilirim bilmiyorum. Afedersin ben 1 bucuk senedir gotumu yastikla havaya kaldiriyorum hamile kalmak icin , okadar kolay degil yani birlesme olmadan hamilelik. Ikinicisi reglin yeni bitmis bittikten sonra 1 yada 2 gun kan yada kahverengi seklinde lekelenme yasaman cok normal bunu 10 kadindan 9 u yasiyor regli bitisi lekelenmesidir bu. Yani hamile kalma ihtimalin %-0. Ve kucuk birnoneri ile noktalandiriyorum; eger sex yapicaksaniz korunarak sex yapin hakkini verin. Boyle korkarak yptiniz sex icinize zehir oluyor gordugun gibi

Güzel açıklama sevdim ayrıca en kısa zamanda çalışmalarınızda muvaffak olmamızı dilerim.

teşekkür ederim gerçekten ama yine de tedbir amaçlı ertesi gün kapı almalı mıyım yaş sınırı kaçtır bilginiz var mj

Çok afedersin birşey soyleyecem bunu hakkaten sabah sabah gördün sinirim tavan yaptı

Sen 17 yaşındasın daha neyin sex i senin okuyup geleceğin umutla bakan çocuklar olcaniz yerde sex diyon iyimisin sen Allah aşkına okulu düşün erkekle sex i değil evlenince illa olur hemde öyle kolay değil bir senedir bı tarafımız yittiliyo kalmak için az akıllı ol yavvrum lütfen ben senden kaç yaş buyuyum aklını basnina al geleceğin mühendis doktoru mimari olacak insanlarsiniz

Sana abla tavsiyesi su unutma herkes sendeki şeyin peşinde aldıktan sonra seni kapıya koyarlar hiç mi müge anliyi izlemiyon yavrum Allah aşkına bı düşün senle sex icinbirlikte aldıktan sonra sendeki şeyi bırakacak neyin kafası lan bu

Bence konu sahibi farklı meslek dalına ilgi duyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…