- 11 Ağustos 2017
- 360
- 179
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli sevisiyor musunuz??sevgilimin elinde zevk suyu varken vajinama donudu baya çok. eve geldiğimde reglim biteli birkaç gün olmuştu ama 1 2 dsmla kan geldi. sizce hamile kalabilir miyim. çok korkuyorum aşırı pişmanım umarım kimsenin başına gelmez
hayir ilkDüzenli sevisiyor musunuz??
Hamile kalabilmen için penisin vajina içinegirip, partnerinizin içine bosalması gerek.. Yoksa gebelik ihtimali binde bir, o da size denk gelmemiştir.. Korkmayınhayir ilk
bilmediğim için soruyorum.Biz hamile kalmak icin kendimizi bosa yirtiyoz boyle seylerle hamile kalma korkusu yasiyor bazilari bu kadar kolaymi bu isler ya![]()
teşekkğr ederimHamile kalabilmen için penisin vajina içinegirip, partnerinizin içine bosalması gerek.. Yoksa gebelik ihtimali binde bir, o da size denk gelmemiştir.. Korkmayın
Yanlis anlama dalga gecmiyorum ama ilk degil bu konu olmazsin korkma keske basit olsa boylebilmediğim için soruyorum.
gergin değilim korkuyorumArkadaş sen niye bu kadar gerginsin yaa sanki biz sana zorla konu açtırmışız da cevaplıyormuşsun gibi konuşuyorsun![]()
Çocuk çünkü.Arkadaş sen niye bu kadar gerginsin yaa sanki biz sana zorla konu açtırmışız da cevaplıyormuşsun gibi konuşuyorsun![]()
Neyden korkuyorsun bacımgergin değilim korkuyorum