Arkadaşalr tepki göstermeden cevap verir misiniz

Burda bir çok kişi daha bu durumu yaşamış doktorlarda başka sitelerde ihtimal var demiş strese girdim iyice bu kadar belirtimiz olması sizce psikolojik mi
Söylediklerinizin kesinkes hamilelik belirtisi olduğunu nereden çıkardınız? Bazı kişilerde hamileliğin belirtisi bile olmuyor hiç anlamıyorsun. Söyledikleriniz regl belirtisi de olabilir, farklı bir hastalık belirtisi de olabilir veya soğuk almışsınızdır ondan dolayı bile olabilir; neden her şeyi illâki hamileliğe bağlıyorsunuz? Kaldı ki, sizin durumunuzda hamilelik ihtimali yok.

Söylediklerinizin kesinkes hamilelik belirtisi olduğunu nereden çıkardınız? Bazı kişilerde hamileliğin belirtisi bile olmuyor hiç anlamıyorsun. Söyledikleriniz regl belirtisi de olabilir, farklı bir hastalık belirtisi de olabilir veya soğuk almışsınızdır ondan dolayı bile olabilir; neden her şeyi illâki hamileliğe bağlıyorsunuz? Kaldı ki, sizin durumunuzda hamilelik ihtimali yok.
Şikayetkerimi google yazdığımda hep sonuç ona çıktı bende stres yaptım

Şikayetkerimi google yazdığımda hep sonuç ona çıktı bende stres yaptım
Geçen gün balkon yıkarken soğuk aldım, inanın o gün belirtilerimi yazsam hamile de çıkardım, kanser de çıkardım, ülser de çıkardım. Google olayı her yere bağlayabilir, bunlar spesifik belirtiler değil. Sizinki stres, psikolojik, başka hiçbir şey değil.

Herhangi bir birliktelik olmadan ele bulaşan spermden yani gözle görülür bi yoğunluğu yoktu erkek arkadaşım kendini boşalttıktan sonra vajinama dokundu ama ıslaklık yoktu elinde yine de hamile kalınır mı belim sırtım aşırı ağrıyo burnum kanamaya başladı bugün 2 kere baya yoğun şekilde reglime de 1 gün var olacakmışım gibi değil stresten de olabilir bi kaç kere daha konu açtım ama korkuyorum düzgün cevaplarmısınız
Hamile değilsindir ama madem bu kadar korkuyorsun yapma arkadaşım evlenmeyi beklemek bu kadar zor mu

5 yıl türlü türlü pozisyon deneyip hamile kalamayan ben eğer siz böyle hamile kalırsanız düğününüzü yaparım net 🤣

Tamam tamam dalga geçmiyorum böyle hamile kalınmaz arkadaşın biri milyarda bir demiş ama ben artırıyorum trilyonda bir anca olur 🫣
Artırıyorum; imkansız ya. Ben ne kadar denesem de olmuyor taktik versinler bari çok becerikliler ahajsjsj

Artırıyorum; imkansız ya. Ben ne kadar denesem de olmuyor taktik versinler bari çok becerikliler ahajsjsj

Kesinlikle imkansızda bellide olmaz imkansızı başarır maşarır %0.0000000001 'de oran bırakayım bari dedim. Düğün masrafları almış başını gitmiş 🤣🤣

Herhangi bir birliktelik olmadan ele bulaşan spermden yani gözle görülür bi yoğunluğu yoktu erkek arkadaşım kendini boşalttıktan sonra vajinama dokundu ama ıslaklık yoktu elinde yine de hamile kalınır mı belim sırtım aşırı ağrıyo burnum kanamaya başladı bugün 2 kere baya yoğun şekilde reglime de 1 gün var olacakmışım gibi değil stresten de olabilir bi kaç kere daha konu açtım ama korkuyorum düzgün cevaplarmısınız
Gebe kalmazsınız ama dikkatli olun bundan sonra🌸

Be 1 yıldır bekliyorum beni neler bekliyor bilmiyorum insanlar ele bulaşan spermden hamile kalırsa ben bu vücudu yakarım😂😂😂😂😂

Allah uğraştırmasın ben 5 yılımı ve bir adet araç parası verdim süreçte 🫣 Yani kalırsa napacağımı Allah bilir 🤣🤣

Back