Eksiklerimi birlikte tamamlayalım :)

Al al bitmiyor valla.Temmuzda dügünüm.Evimizde yer kalmadı valla.Laf aramızda annem isyanlarda.Evdeki her yer dolu diye:)

Aynen canim bizim de öyle, depo gibi oldu odam her yer kutu doldu, bugun son aldiklarim sigmadi bile ama olsun çok güzel şeyler bunlar, Allah herkese nasip etsin

Canim bilmiyorum ki carsaf nevresim yastik kiliflarini ayri ayri aldim toplami 90 tl oldu, ki bu pamuk saten normaller 50 tl falandir heralde. % 50 indirim vardı, baya uygun fiyatlar bir uğra istersen canım.

Benimde borcamlarım,misafir çay bardağım,gündelik çatal,kaşıgım,bıçak setim.Tost makinem.blendır,çay mak.kaldı.Çok bardak takımlarım varda mutfaga gündelik bardaklarım kaldu

Benimde borcamlarım,misafir çay bardağım,gündelik çatal,kaşıgım,bıçak setim.Tost makinem.blendır,çay mak.kaldı.Çok bardak takımlarım varda mutfaga gündelik bardaklarım kaldu

Bir şeyin kalmamış canim senin de, elektriklilerle günlükler sadece. Benim de hala fincan takimim yok daha zamanimiz var aliriz yavaş yavaş

İyi bari bende gidip bakıyım iyiymiş fiyatlar.Bende misafir çarşaf takımlarımı alıyım.

Ay annemde bakıyor şık bir fincan takımı vitrine koyucakmış:)halbuki 2 yemek tak.fincanları var.Ben 4 takımda sadece 2 kişilik aldım aşkımla bana.

Ya birşey sorucam bu arada sizdede oluyormu ben sadece çeyiz değil.Whatsons,gratise girdiğimde sabun,şampuan,krem vb.bolca sabun değişik değişik ,çamaşır mağ.Çamaşır ,gecelik,çorap pijama ne bulursam alıyorum evime.

Canim ben hiç almiyordum o tür şeyler ama yavaş yavaş çamaşır almaya başladım. Anca sıra geldi, sabunu falan evimiz tutulunca alırım diye düşünüyorum. zaten 4-5 ay kaldı heves ediyorsan al tabii, hepsi kullanılacak nasılsa.

Bende biraz evde giymek için ev giyimi almayı düşünüyorum.Evkenince evde ne giyilirki bilemedim.Şimdiki gibi değiliz tabi malum yeni evli olucaz.Annem herzaman bir kadın eşi geldiğinde temiz giyinmiş bakımlı olmalı der.

:))) canim yeni esofmanlar, pijama takımları iş görür bence, başka be olacak ki

Haftasonunu boş geçiremezdim haftasonu bunları aldım

800 ml lik aile boyu french pres, evde bitki çayları için güzel olur diye düşündüm :)

taş bardak altlıkları ve nihalelerim, desenleri farklı tabii,

İkili salata kasesi, bizimki biraz daha geniş ve yuvarlak olanından, tam fotoğrafını bulamadım

yine dayanamadım baykuşlu kupa aldım, her yer baykuş doldu biri nişanlımın biri benim

ve son olarak 1 tane daha cam saklama kabı aldım.

ve bir tane daha cam saklama

senin beğeneceğini biliyordum haftasonu Esse'den aldım, yine acayip indirim vardı sende bir uğra istersen.
Canım çok güzel indirimler oluyo esse de h sonlari ben direk bambumlara kosuyorum ama onlara bile bakamiyorum teyzelerden ufak tefegim zaten dayak yemis gibi cikiyorum her seferinde

Canım çok güzel indirimler oluyo esse de h sonlari ben direk bambumlara kosuyorum ama onlara bile bakamiyorum teyzelerden ufak tefegim zaten dayak yemis gibi cikiyorum her seferinde

aynen canım bazen uyanayım erkenden gideyim diyorum ama üşeniyorum sırada yanımda duran ürünleri bile başkasının kaptığını bilirim ama bu tür ıvır zıvırlar için harika bir yer

aynen canım bazen uyanayım erkenden gideyim diyorum ama üşeniyorum sırada yanımda duran ürünleri bile başkasının kaptığını bilirim ama bu tür ıvır zıvırlar için harika bir yer
Canım zaten ben ıvır zıvır limiti mi doldurdum 50-100 aa ne uygun derken toplayinca ne çok para gidiyo bu işlere geçen sen soyleyince hesaplama yaptim çok canim sıkıldı çook mutfak beni batirmista haberim yokAhim sahim biside yok ortada bitseydi acimicam hicte Al al bitmiyo al al bitmiyo cildiricim

ev ortada yokken mobilya alan tek kişi ben değilmişim demek ki gerçi sen daha almamışsın ama alacaksınız heralde.
bence de kira olan eve göre mobilya bakmak saçma . mobilyaya göre ev bakıcaz artık napalım .aldık bi kere
her şeylerin pek güzel. iyi günler de kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…