Al al bitmiyor valla.Temmuzda dügünüm.Evimizde yer kalmadı valla.Laf aramızda annem isyanlarda.Evdeki her yer dolu diye:)
Aynen canim bizim de öyle, depo gibi oldu odam her yer kutu doldu, bugun son aldiklarim sigmadi bileama olsun çok güzel şeyler bunlar, Allah herkese nasip etsin
Canim bilmiyorum ki carsaf nevresim yastik kiliflarini ayri ayri aldim toplami 90 tl oldu, ki bu pamuk saten normaller 50 tl falandir heralde. % 50 indirim vardı, baya uygun fiyatlar bir uğra istersen canım.
Benimde borcamlarım,misafir çay bardağım,gündelik çatal,kaşıgım,bıçak setim.Tost makinem.blendır,çay mak.kaldı.Çok bardak takımlarım varda mutfaga gündelik bardaklarım kaldu
Ya birşey sorucam bu arada sizdede oluyormu ben sadece çeyiz değil.Whatsons,gratise girdiğimde sabun,şampuan,krem vb.bolca sabun değişik değişik ,çamaşır mağ.Çamaşır ,gecelik,çorap pijama ne bulursam alıyorum evime.
Bende biraz evde giymek için ev giyimi almayı düşünüyorum.Evkenince evde ne giyilirki bilemedim.Şimdiki gibi değiliz tabi malum yeni evli olucaz.Annem herzaman bir kadın eşi geldiğinde temiz giyinmiş bakımlı olmalı der.
:))) canim yeni esofmanlar, pijama takımları iş görür bence, başka be olacak ki
Güle güle kullan tatlim presinle baykuslu kupalar çok ciciymisyine dayanamadım baykuşlu kupa aldım, her yer baykuş doldubiri nişanlımın biri benim
Eki Görüntüle 1808058
ve son olarak 1 tane daha cam saklama kabı aldım.
Eki Görüntüle 1808061
Güle güle kullan tatlim presinle baykuslu kupalar çok ciciymisbende istiyom
Canım çok güzel indirimler oluyo esse de h sonlari ben direk bambumlara kosuyorum ama onlara bile bakamiyorum teyzelerden ufak tefegim zaten dayak yemis gibi cikiyorum her seferindeve bir tane daha cam saklama
senin beğeneceğini biliyordumhaftasonu Esse'den aldım, yine acayip indirim vardı sende bir uğra istersen.
Canım çok güzel indirimler oluyo esse de h sonlari ben direk bambumlara kosuyorum ama onlara bile bakamiyorum teyzelerden ufak tefegim zaten dayak yemis gibi cikiyorum her seferinde
Canım zaten ben ıvır zıvır limiti mi doldurdum 50-100 aa ne uygun derken toplayinca ne çok para gidiyo bu işlere geçen sen soyleyince hesaplama yaptim çok canim sıkıldı çookaynen canım bazen uyanayım erkenden gideyim diyorum ama üşeniyorumsırada yanımda duran ürünleri bile başkasının kaptığını bilirim ama bu tür ıvır zıvırlar için harika bir yer
Canim tv ünitesi ile orta sehpa yok, Showroomda o şekilde kombine etmişlerdi mecbur birlikte çekmek zorunda kaldik. Koltuklarda çok büyük, aslında ev büyük olmazsa baya sıkıntı olur. Ama nişanlimda zaten kiraci olucaz milletin evine uygun mobilya mi alicaz dediartik ev tutarken mobilyaları düşünüp karar vericez :))