Canım zaten ben ıvır zıvır limiti mi doldurdum 50-100 aa ne uygun derken toplayinca ne çok para gidiyo bu işlere geçen sen soyleyince hesaplama yaptim çok canim sıkıldı çookmutfak beni batirmista haberim yok Ahim sahim biside yok ortada bitseydi acimicam hicte Al al bitmiyo al al bitmiyo cildiricim
ev ortada yokken mobilya alan tek kişi ben değilmişim demek kigerçi sen daha almamışsın ama alacaksınız heralde.
bence de kira olan eve göre mobilya bakmak saçma . mobilyaya göre ev bakıcaz artık napalım .aldık bi kere
her şeylerin pek güzel. iyi günler de kullan
Aldinmi canım hadi hayırlı olsun musmutlu günlerde kullanın tatlim darisi basimizaBizde aldik bu haftasonu salon takimimizi canim, fotoğrafını koyduğum o takım oldu, ev falan da yok ortada dediğin gibieşyalarda büyük oldu, artik büyük bir ev bulacağız yapacak bir sey yok. para biriktirilmiyor alalim aradan çıksın dedik, eşya bizim ev başkasının çokta iyi yaptik tatlim
Allah hepimize güzel günlerde kullanmayi nasip etsin
Aldinmi canım hadi hayırlı olsun musmutlu günlerde kullanın tatlim darisi basimizayemek odasinida aldınız mı benim gözüm kaldı onda
İnşallah canim ya bizde daha çok var oralara Hiç gelmicek o günler gibi ama inan çok mutlu oldum gönlündekini almana tatlim artik kaybolmazsan buralardan evlenince senin tecrubelerinden faydalanirizAldik gitti valla canımnoble koltuk takimi ile retro yemek odası oldu, o fotoğrafını paylastiklarim, bide yemek takiminin tv ünitesini aldik ama sadece alt modülünu, çok kalabalik olmasın dedik :)))
Allah daha güzellerini sana nasip etsin inşallah tatlim
aynen canım katılıyorum sana eşya bizim yıllarca kullancaz onları. eve göre alsam istediğim olmayacaktı belki. içime ne sindiyse onu aldım ve kullanmak için sabırsızlanıyorum :)Bizde aldik bu haftasonu salon takimimizi canim, fotoğrafını koyduğum o takım oldu, ev falan da yok ortada dediğin gibieşyalarda büyük oldu, artik büyük bir ev bulacağız yapacak bir sey yok. para biriktirilmiyor alalim aradan çıksın dedik, eşya bizim ev başkasının çokta iyi yaptik tatlim
Allah hepimize güzel günlerde kullanmayi nasip etsin
zamanı gelir ,gelmicek gibi oluyo ama geliyor. gerçi benim 5 ay var bana da geçmez gibi geliyor ama 5 sene geçtiyse 5 ay su gibi geçecekİnşallah canim ya bizde daha çok var oralara Hiç gelmicek o günler gibi ama inan çok mutlu oldum gönlündekini almana tatlim artik kaybolmazsan buralardan evlenince senin tecrubelerinden faydalaniriztv unitesinide iyi yapmissiniz oyle almakla ben tv ünitlerini fiyat olarak çok gereksiz bulanlardanim canim bende ona verecegim parayla gider ses sistemi alirim en gůzelinden
Çok teşekkürler sikmamaya çalisiyoruz bizimde 4 yılı gecti 2 yıldırda niyetimiz ama hep bi aksilikler çıkıyo hayirlisi olsun varligi yetiyo bana Sizinde Allah tamamına erdirsin az kalmış Şimdiden mutluluklar dilerimzamanı gelir ,gelmicek gibi oluyo ama geliyor. gerçi benim 5 ay var bana da geçmez gibi geliyor ama 5 sene geçtiyse 5 ay su gibi geçecekiçini sıkma.
amin teşekkür ederim canım. sizin de hayırlıyla en kısa zamanda gönlünüzden geçen şekliyle olsun :)Çok teşekkürler sikmamaya çalisiyoruz bizimde 4 yılı gecti 2 yıldırda niyetimiz ama hep bi aksilikler çıkıyo hayirlisi olsun varligi yetiyo bana Sizinde Allah tamamına erdirsin az kalmış Şimdiden mutluluklar dilerim
amin teşekkür ederim canım. sizin de hayırlıyla en kısa zamanda gönlünüzden geçen şekliyle olsun :)
evet canım aldık hepsini. hepsini aynı mağazadan aldım ben şansıma beğendiğim modeller çıktı hepsinde. toplu alınca indirim de oldu işimize geldi. Cardin confort mobilyadan aldım. ben koltuklarımın kumaş cinsini değişim istedim tay tüyü olsun dedim. rengiyle çok ben de oynamadım. gördüğüm hali şıktı zaten. Rabbim huzurla kullanmamızı nasip etsin.canımtatlimsi_bela valla biz evleniyorsak herkes evlenir çok badireli dönemler atlattık her şeyin hayırlısı olsun en önemlisi o, hem her şey zamanı gelince güzel, bende acele ettim çok ama şimdi düşünüyorum en doğru zaman şimdiymiş aslında, tüm şartların olgunlaşması gerekiyormuş cidden, mesela geçen yıl olsaydı çok zor gerçirecekmişiz bu hazırlık dönemini, şimdi iyiki bu yıl olmuş diyorum mesela, geç olsun da güç olmasın yani :)))
GonulSenligim koltukların renkleri ile oynamaya cesaret edemedim, gözümün gördüğünü alayım dedim. aslında hala şüphelerim var ama nişanlım çok beğendi bu koltukları, evdeki bir şeyde onun istediği olsun değil mi yatak odası bulamadım yalnız, Enza'da beğendim bir model, ama hem karyolası kullanışsız geldi hemde yatağı da ekleyince fiyat biraz uçtu, daha karar veremedim siz ne yaptınız aldınız mı tüm mobilyaları?
evet canım aldık hepsini. hepsini aynı mağazadan aldım ben şansıma beğendiğim modeller çıktı hepsinde. toplu alınca indirim de oldu işimize geldi. Cardin confort mobilyadan aldım. ben koltuklarımın kumaş cinsini değişim istedim tay tüyü olsun dedim. rengiyle çok ben de oynamadım. gördüğüm hali şıktı zaten. Rabbim huzurla kullanmamızı nasip etsin.
amin canım :)Mutlu günlerde kullanalim inşallah :))) keşke bende ayni yerden alabilseydim ama beğenemedim işte neyse bakicazz artik :)))
amin canım :)
güle güle kullan tekrardan. çok şıklar. aynen hallettin bi yük kalktı üstünden. insan rahatlıyo. yatak odanı aldığında paylaş yine
Vee salon takımımız koymuştum gerçi fotoları ama o zaman alınmamıştı, şimdi aldık tam oldu
Doğtaş Noble koltuk takımı
Eki Görüntüle 1809221
Retro yemek takımı
Eki Görüntüle 1809222
Retro tv ünitesinin yalnızca alt modülü, kalabalik tv unitelerini sevmiyorum, o yüzden yalnizca alt modülü aldık
Eki Görüntüle 1809223
Ve böylece büyük bir eksiğimiz daha tamamlanmış oldu
canım çok güzeller maşallahgüle güle aşkla huzurla mutlulukla sağlıkla kullan sevdiceğinle
Çokkkk sevindim beğenmene canimumarim eve yerlesincede güzel dururlar.
İnşallah dedigin gibi hepimiz huzurla kullanırız canim aldıklarımizi en önemlisi o
amin canım inşallahhatta evine eşyalarını yerleştirdikten sonrada bekleriz resimlerini paylaşırsan görmüş oluruz evinin ne kadar güzel olduğunu eminim çok güzel durucaktır çünkü gerçekten çok güzel bi çeyiz hazırladın kuzum