Eksiklerimi birlikte tamamlayalım :)

Canim ben 5 tl ye birşey alsam yazdım ve toplam tutar şaşırtıyor gerçekten, senin de aldiklarini bildiğim için çok tuttuğunu tahmin ettim :))) neyse ne yapalım artık bir kere evleniyoruz

Bizde aldik bu haftasonu salon takimimizi canim, fotoğrafını koyduğum o takım oldu, ev falan da yok ortada dediğin gibi eşyalarda büyük oldu, artik büyük bir ev bulacağız yapacak bir sey yok. para biriktirilmiyor alalim aradan çıksın dedik, eşya bizim ev başkasının çokta iyi yaptik tatlim

Allah hepimize güzel günlerde kullanmayi nasip etsin

Aldinmi canım hadi hayırlı olsun musmutlu günlerde kullanın tatlim darisi basimiza yemek odasinida aldınız mı benim gözüm kaldı onda

Aldinmi canım hadi hayırlı olsun musmutlu günlerde kullanın tatlim darisi basimiza yemek odasinida aldınız mı benim gözüm kaldı onda

Aldik gitti valla canım noble koltuk takimi ile retro yemek odası oldu, o fotoğrafını paylastiklarim, bide yemek takiminin tv ünitesini aldik ama sadece alt modülünu, çok kalabalik olmasın dedik :)))

Allah daha güzellerini sana nasip etsin inşallah tatlim

İnşallah canim ya bizde daha çok var oralara Hiç gelmicek o günler gibi ama inan çok mutlu oldum gönlündekini almana tatlim artik kaybolmazsan buralardan evlenince senin tecrubelerinden faydalaniriz tv unitesinide iyi yapmissiniz oyle almakla ben tv ünitlerini fiyat olarak çok gereksiz bulanlardanim canim bende ona verecegim parayla gider ses sistemi alirim en gůzelinden

aynen canım katılıyorum sana eşya bizim yıllarca kullancaz onları. eve göre alsam istediğim olmayacaktı belki. içime ne sindiyse onu aldım ve kullanmak için sabırsızlanıyorum :)
senin koltuk takımın da çok şık. sen biraz tereddütlüydün ama hiç tereddütün olmasın gayet şık bir takım. renkleriyle oynamadın sanırım . amin :)iyi günler de kullanın canım siz de :)

zamanı gelir ,gelmicek gibi oluyo ama geliyor. gerçi benim 5 ay var bana da geçmez gibi geliyor ama 5 sene geçtiyse 5 ay su gibi geçecek içini sıkma.

zamanı gelir ,gelmicek gibi oluyo ama geliyor. gerçi benim 5 ay var bana da geçmez gibi geliyor ama 5 sene geçtiyse 5 ay su gibi geçecek içini sıkma.
Çok teşekkürler sikmamaya çalisiyoruz bizimde 4 yılı gecti 2 yıldırda niyetimiz ama hep bi aksilikler çıkıyo hayirlisi olsun varligi yetiyo bana Sizinde Allah tamamına erdirsin az kalmış Şimdiden mutluluklar dilerim

amin teşekkür ederim canım. sizin de hayırlıyla en kısa zamanda gönlünüzden geçen şekliyle olsun :)

amin teşekkür ederim canım. sizin de hayırlıyla en kısa zamanda gönlünüzden geçen şekliyle olsun :)

canım tatlimsi_bela valla biz evleniyorsak herkes evlenir çok badireli dönemler atlattık her şeyin hayırlısı olsun en önemlisi o, hem her şey zamanı gelince güzel, bende acele ettim çok ama şimdi düşünüyorum en doğru zaman şimdiymiş aslında, tüm şartların olgunlaşması gerekiyormuş cidden, mesela geçen yıl olsaydı çok zor gerçirecekmişiz bu hazırlık dönemini, şimdi iyiki bu yıl olmuş diyorum mesela, geç olsun da güç olmasın yani :)))

GonulSenligim koltukların renkleri ile oynamaya cesaret edemedim, gözümün gördüğünü alayım dedim. aslında hala şüphelerim var ama nişanlım çok beğendi bu koltukları, evdeki bir şeyde onun istediği olsun değil mi yatak odası bulamadım yalnız, Enza'da beğendim bir model, ama hem karyolası kullanışsız geldi hemde yatağı da ekleyince fiyat biraz uçtu, daha karar veremedim siz ne yaptınız aldınız mı tüm mobilyaları?

evet canım aldık hepsini. hepsini aynı mağazadan aldım ben şansıma beğendiğim modeller çıktı hepsinde. toplu alınca indirim de oldu işimize geldi. Cardin confort mobilyadan aldım. ben koltuklarımın kumaş cinsini değişim istedim tay tüyü olsun dedim. rengiyle çok ben de oynamadım. gördüğüm hali şıktı zaten. Rabbim huzurla kullanmamızı nasip etsin.

Mutlu günlerde kullanalim inşallah :))) keşke bende ayni yerden alabilseydim ama beğenemedim işte neyse bakicazz artik :)))

Vee salon takımımız koymuştum gerçi fotoları ama o zaman alınmamıştı, şimdi aldık tam oldu

Doğtaş Noble koltuk takımı

Retro yemek takımı

Retro tv ünitesinin yalnızca alt modülü, kalabalik tv unitelerini sevmiyorum, o yüzden yalnizca alt modülü aldık

Ve böylece büyük bir eksiğimiz daha tamamlanmış oldu

Mutlu günlerde kullanalim inşallah :))) keşke bende ayni yerden alabilseydim ama beğenemedim işte neyse bakicazz artik :)))
amin canım :)

güle güle kullan tekrardan. çok şıklar. aynen hallettin bi yük kalktı üstünden. insan rahatlıyo. yatak odanı aldığında paylaş yine

amin canım :)

güle güle kullan tekrardan. çok şıklar. aynen hallettin bi yük kalktı üstünden. insan rahatlıyo. yatak odanı aldığında paylaş yine

Teşekkürler canım, evet rahatladik valla paylaşırım tabii, inşallah bir karar verebilirsem

canım çok güzeller maşallah güle güle aşkla huzurla mutlulukla sağlıkla kullan sevdiceğinle

Çokkkk sevindim beğenmene canim umarim eve yerlesincede güzel dururlar.

İnşallah dedigin gibi hepimiz huzurla kullanırız canim aldıklarımizi en önemlisi o

amin canım inşallah hatta evine eşyalarını yerleştirdikten sonrada bekleriz resimlerini paylaşırsan görmüş oluruz evinin ne kadar güzel olduğunu eminim çok güzel durucaktır çünkü gerçekten çok güzel bi çeyiz hazırladın kuzum

Yaa canım çok sağol çok mutlu ettin beni, sizlerden ilham aldim hep, cokkkk teşekkürler
Evi de tutunca mutlaka paylaşacağım eşyali halini

Aylarca gezdik tozduk ve sonunda ilk beğendiğimiz yatak odasını bugün Enza'dan aldık kizlarrrrr nişanlımin da benim de çok içime sindi, çok mutluyum

Enza Piero Yatak odası, bu modelin gardrobunu beğenmedim kızlar takımı başka model oldu

Eki Görüntüle 1811754 Eki Görüntüle 1811755 Eki Görüntüle 1811756

Dolabi yine Enza'dan aldik. Infinity modelinin gardrobu, şahane birşey biraz pahalı ama takıma uyan en şık model buydu

Sitesindeki fotoğrafta cizgiler dikey görünüyor, asıl dolap bizim çektiğimiz ikinci fotoğraf

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-10-20-49-50-1.png
    125,1 KB · Görüntüleme: 134
  • Screenshot_2016-04-10-20-49-15-1.png
    180,7 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_2016-04-10-22-02-15-1.png
    99,7 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…