ekonomist çeyize başlarsa :)

canım hayırlı olsun:) Benim gibi olanın çok olması ne güzel:) ben de öyleydim çeyiz de neymiş evlenmem ben derdim hep taa kii sevdiğim adamla tanışana kadar :) şimdi bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ama topik açmadım :)

madame coco'dan aldıklarım
$5791_kucuk.jpg $6140_buyuk_zoom.jpg $6136_kucuk.jpg $7146_kucuk.jpg $untitled.png

Eklentiler

• $6135_buyuk_zoom.jpg
    $6135_buyuk_zoom.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
ayyy ne de güzel şeyler almışsın :) madame coconun pastel renklerine bayılıyorum.
tatlım nevresim takımımı o aldığın sitede göremedim çok güzelmiş :) masa örtüsünün ebatları nedir? sonracıma el havlusu mu yüz havlusu mu onlar ?

:KK69:

canım ben bu havlu olaylarına çok uzağım ebatlara özellikle :KK70: ben sana boyutlarını söyliyim sen bana ne olduklarını söyle :KK1:

nevresimin linki bu canım : Madame Coco | Byk ift Kiilik | TISSU K.S. 240x220 cm

havluların da bisikletli olan 40*60, kuşlu olan da 40*60 , ilk baştaki nakışlı olan da 50*76
masa örtüsü de 160*160 hepsini toplam 121 tl ye aldım :)

canım ben bu havlu olaylarına çok uzağım ebatlara özellikle :KK70: ben sana boyutlarını söyliyim sen bana ne olduklarını söyle :KK1:

nevresimin linki bu canım : Madame Coco | Byk ift Kiilik | TISSU K.S. 240x220 cm

havluların da bisikletli olan 40*60, kuşlu olan da 40*60 , ilk baştaki nakışlı olan da 50*76
masa örtüsü de 160*160 hepsini toplam 121 tl ye aldım :)

tatlım bu nevresim çok büyük ama king size. yatağının büyük olması gerek. Normal çift kişilikler 200x 220 oluyor. Sen 220X240 almışssın şekercim :)?

ilk baştaki yüz havlusu gibi büyük olan :) diğerleri küçük sanırım el havlusu :)
masa örtüsünün de ebatları iyi, ben de geçen ay krem rengini almıştım örtünün çok güzel :):)
güle güle kullan canım :KK16:

tatlım bu nevresim çok büyük ama king size. yatağının büyük olması gerek. Normal çift kişilikler 200x 220 oluyor. Sen 220X240 almışssın şekercim :)?

ilk baştaki yüz havlusu gibi büyük olan :) diğerleri küçük sanırım el havlusu :)
masa örtüsünün de ebatları iyi, ben de geçen ay krem rengini almıştım örtünün çok güzel :):)
güle güle kullan canım :KK16:

ya ben büyük çift kişilik istememiştim daha doğrusu seçerken öyle seçmedim ama anlamadım :KK70: Neyse artık yapcak bir şey yok..
tipleri çok hoşuma gitti valla aldım gitti hepsini, masa örtüsü kardeşi olduk :KK70: ( burda böyle ifade ediliyor hahahah )
sağol canım benim :21:

Şekerim güle güle kullan:)

sitesinde nevresim :

Tek kişilik
çift kişilik
büyük çift kişilik

diye sekmeler var :)??

evetttt, tost makinesi kardeşiyiz unuttun mu ? hala gelmedi biliyo musun? arayıp sürekli şikayet ediyorum. iptal edelim diyolar. asla diyorum.

Son düzenleme:
Şekerim güle güle kullan:)

sitesinde nevresim :

Tek kişilik
çift kişilik
büyük çift kişilik

diye sekmeler var :)??

evetttt, tost makinesi kardeşiyiz unuttun mu ? hala gelmedi biliyo musun? arayıp sürekli şikayet ediyorum. iptal edelim diyolar. asla diyorum.

Ya işte çift kişiliği almıştım ama alamamışım demek ki :KK70: zaten heycan oldum ben ne zaman indirimi görsem beğendiklerimde stok yetersiz diyordu biter mi biter mi diye diye aceleye getirdim :KK1: bu çeyiz işi beni valla manyak etti ya :KK70:
Doğru canım tost makinesi kardeşiyiz :) ettirme ya bulsunlar getirsinler çoğu yerde var ben haftasonu avm ye gittim mor kettle'ımı bile gördüm uğraşmıyım dedim almadım

Ya işte çift kişiliği almıştım ama alamamışım demek ki :KK70: zaten heycan oldum ben ne zaman indirimi görsem beğendiklerimde stok yetersiz diyordu biter mi biter mi diye diye aceleye getirdim :KK1: bu çeyiz işi beni valla manyak etti ya :KK70:
Doğru canım tost makinesi kardeşiyiz :) ettirme ya bulsunlar getirsinler çoğu yerde var ben haftasonu avm ye gittim mor kettle'ımı bile gördüm uğraşmıyım dedim almadım

sikayetvar a da yazdım her yere yazdım :):)

canım benim ben de öyle panik yapıyorum elim ayağıma dolaşıyor. ama madame coco hep indirimde :) ben bildim bileli %50 + %20 :KK66:

ilk sayfaya ekler misin aldıklarını toplu halde görmek başka oluyoooor :)

Son düzenleme:
sikayetvar a da yazdım her yere yazdım :):)

canım benim ben de öyle panik yapıyorum elim ayağıma dolaşıyor. ama madame coco hep indirimde :) ben bildim bileli %50 + %20 :KK66:

ilk sayfaya ekler misin aldıklarını toplu halde görmek başka oluyoooor :)

evet o da doğru sık indirime giriyor da ben yetişemiyorum işte :)
ekliyorum ben genelde canım aldıklarımı ilkine , ama eve geçtiğimde düzeltiyorum :) şimdi işteyim ya uğraşmak zor oluyor

X