- 14 Mayıs 2011
- 743
- 27
-
- Konu Sahibi ekonomist89
güle güle kullan çok sevmliler yaa :)
kızlaaarrr boynerden aldığım çatal bıçaklar geldi çok güzeller kesinlikle tavsiye ederim süpperler
Hepsi birbirinden güzel çok beğendim cnm
allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
madame coco'dan aldıklarım
Eki Görüntüle 716808 Eki Görüntüle 716813 Eki Görüntüle 716810 Eki Görüntüle 716811 Eki Görüntüle 716812
ayyy ne de güzel şeyler almışsın :) madame coconun pastel renklerine bayılıyorum.
tatlım nevresim takımımı o aldığın sitede göremedim çok güzelmiş :) masa örtüsünün ebatları nedir? sonracıma el havlusu mu yüz havlusu mu onlar ?
canım ben bu havlu olaylarına çok uzağım ebatlara özellikleben sana boyutlarını söyliyim sen bana ne olduklarını söyle
nevresimin linki bu canım : Madame Coco | Byk ift Kiilik | TISSU K.S. 240x220 cm
havluların da bisikletli olan 40*60, kuşlu olan da 40*60 , ilk baştaki nakışlı olan da 50*76
masa örtüsü de 160*160 hepsini toplam 121 tl ye aldım :)
tatlım bu nevresim çok büyük ama king size. yatağının büyük olması gerek. Normal çift kişilikler 200x 220 oluyor. Sen 220X240 almışssın şekercim :)?
ilk baştaki yüz havlusu gibi büyük olan :) diğerleri küçük sanırım el havlusu :)
masa örtüsünün de ebatları iyi, ben de geçen ay krem rengini almıştım örtünün çok güzel :):)
güle güle kullan canım
Tatlım son aldıklarını da güle güle, aşkla kullan inşallah
Şekerim güle güle kullan:)
sitesinde nevresim :
Tek kişilik
çift kişilik
büyük çift kişilik
diye sekmeler var :)??
evetttt, tost makinesi kardeşiyiz unuttun mu ? hala gelmedi biliyo musun? arayıp sürekli şikayet ediyorum. iptal edelim diyolar. asla diyorum.
Ya işte çift kişiliği almıştım ama alamamışım demek kizaten heycan oldum ben ne zaman indirimi görsem beğendiklerimde stok yetersiz diyordu biter mi biter mi diye diye aceleye getirdim bu çeyiz işi beni valla manyak etti ya
Doğru canım tost makinesi kardeşiyiz :) ettirme ya bulsunlar getirsinler çoğu yerde var ben haftasonu avm ye gittim mor kettle'ımı bile gördüm uğraşmıyım dedim almadım
sikayetvar a da yazdım her yere yazdım :):)
canım benim ben de öyle panik yapıyorum elim ayağıma dolaşıyor. ama madame coco hep indirimde :) ben bildim bileli %50 + %20
ilk sayfaya ekler misin aldıklarını toplu halde görmek başka oluyoooor :)
çeyizlerin çok hoş canım Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah