ekonomist çeyize başlarsa :)

kızlaaarrr boynerden aldığım çatal bıçaklar geldi çok güzeller kesinlikle tavsiye ederim süpperler

canım hayırlı olsun:) Benim gibi olanın çok olması ne güzel:) ben de öyleydim çeyiz de neymiş evlenmem ben derdim hep taa kii sevdiğim adamla tanışana kadar :) şimdi bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ama topik açmadım :)

canım ben bu havlu olaylarına çok uzağım ebatlara özellikle ben sana boyutlarını söyliyim sen bana ne olduklarını söyle

nevresimin linki bu canım : Madame Coco | Byk ift Kiilik | TISSU K.S. 240x220 cm

havluların da bisikletli olan 40*60, kuşlu olan da 40*60 , ilk baştaki nakışlı olan da 50*76
masa örtüsü de 160*160 hepsini toplam 121 tl ye aldım :)

tatlım bu nevresim çok büyük ama king size. yatağının büyük olması gerek. Normal çift kişilikler 200x 220 oluyor. Sen 220X240 almışssın şekercim :)?

ilk baştaki yüz havlusu gibi büyük olan :) diğerleri küçük sanırım el havlusu :)
masa örtüsünün de ebatları iyi, ben de geçen ay krem rengini almıştım örtünün çok güzel :):)
güle güle kullan canım

ya ben büyük çift kişilik istememiştim daha doğrusu seçerken öyle seçmedim ama anlamadım Neyse artık yapcak bir şey yok..
tipleri çok hoşuma gitti valla aldım gitti hepsini, masa örtüsü kardeşi olduk ( burda böyle ifade ediliyor hahahah )
sağol canım benim

Şekerim güle güle kullan:)

sitesinde nevresim :

Tek kişilik
çift kişilik
büyük çift kişilik

diye sekmeler var :)??

evetttt, tost makinesi kardeşiyiz unuttun mu ? hala gelmedi biliyo musun? arayıp sürekli şikayet ediyorum. iptal edelim diyolar. asla diyorum.

Son düzenleme:

Ya işte çift kişiliği almıştım ama alamamışım demek ki zaten heycan oldum ben ne zaman indirimi görsem beğendiklerimde stok yetersiz diyordu biter mi biter mi diye diye aceleye getirdim bu çeyiz işi beni valla manyak etti ya
Doğru canım tost makinesi kardeşiyiz :) ettirme ya bulsunlar getirsinler çoğu yerde var ben haftasonu avm ye gittim mor kettle'ımı bile gördüm uğraşmıyım dedim almadım

sikayetvar a da yazdım her yere yazdım :):)

canım benim ben de öyle panik yapıyorum elim ayağıma dolaşıyor. ama madame coco hep indirimde :) ben bildim bileli %50 + %20

ilk sayfaya ekler misin aldıklarını toplu halde görmek başka oluyoooor :)

Son düzenleme:

evet o da doğru sık indirime giriyor da ben yetişemiyorum işte :)
ekliyorum ben genelde canım aldıklarımı ilkine , ama eve geçtiğimde düzeltiyorum :) şimdi işteyim ya uğraşmak zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…