- 14 Mayıs 2011
- 743
- 27
- Konu Sahibi ekonomist89
çok güzeller canım. güle güle kullan
çok teşekkür ederim, amin canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzeller canım. güle güle kullan
Canım öncelikle aldıkların hayırlı olsun Vertex çaydanlık&cezve takımına ben de bayılmıştım ama fiyatı biraz tuzlu geldiğinden almamıştık güzel günlerde kullanman dileğiyle. Bu arada çeyiz konusunda ben de senin gibiydim. Uzun süreli ilişkim vardı ama hiiiç çeyiz işlerinde bezim yoktu taa ki nişana kadar. Nişandan sonra farkettim ki benim hiçbirşeyim yok. Sonra deli gibi alışveriş çılgınlığı başladı. Allah kolaylık versin devamını da bekliyoruz..
Hayırlı olsun buharlı temizleyicin canım, pırıl pırıl temizleyip huzurla oturacağın günlere de erişmek nasip olsun inşallahh
maaşımı almadım ama dayanamadım aldım bu buharlı makinayı :)
kohlemann x6
canım yeni çeyizciğin hayırlı olsun güle güle kullan inş
sanırım şu an herkes birden boynerin sitesine bakıyor hayırlı olsun canım çok güzeller... ben de keşke almasaymışım da bekleseymişim dediğim şeyler oldu vallaaa
ne tesadüf ki ben de :)
canım yeni çeyizlerine bayıldım. an itibari ile bazı şeyleri erkenden aldığıma pişman oldum:) aynı tost makinesini 144 tl ye almıştım. su ısıtıcısınada bayıldım mor mor ama alamam çünkü ben almıştım daha önce
güle güle aşkla mutlulukla huzurla kullan.