ekonomik olarak gecinmek zor

Konudan bağımsız bir şey soracağım sakıncası yoksa ne zamana kadar kendin bakmayı düşünüyorsun. Ben galiba artık yetemiyorum oğlana bütün gün atta diyor.park arkadaş istiyor. Oyun grubuna gidelim haftada bir saat dedim. 450 lira ders başı ya da1600 lira da aylık dediler malum çalışmıyorum veremem bu parayı. Ben 2 yaş dolunca okula dönerim diyordum ama planlarım alt üst oldu. Ne yapacağımı şaşırdım

Kırk kez de yazışsak anlaşamayız. Ben bunu anladım. Bence tam tersi dinleneceğim. Bebekten sonra işe dönen arkadaşlarımın yorumları bunları. En iyisi kişiden kişiye değişir deyip kapatalım

Ben bi yere yazdırdım haftada 1 saat. Onun dışında park vs dolaşıyoruz. Hedefim 3 yaş

Kırk kez de yazışsak anlaşamayız. Ben bunu anladım. Bence tam tersi dinleneceğim. Bebekten sonra işe dönen arkadaşlarımın yorumları bunları. En iyisi kişiden kişiye değişir deyip kapatalım
Eve döndüğünde bebeğine başkası bakacaksa dinlenirsin inşallah dediğin gibi olur ne diyeyim

Aynı fikirdeyim ev işindense işe gidip çalışmayı tercih ederim ama şuanki durumda ikisini birden yapmak mecburiyetindeyim 2 küçük çocuk(biri bebek) var ev çok kirleniyor yemek her gün yapılıyor çamaşır çok çıkıyor ama ikisi arasında tercih yapmak durumunda kalsam bence de çalışmak daha iyi ev işi daha yorucu.

En iyisi kişiden kişiye değişir deyip kapatalım
Evet lütfen öyle yapın hepiniz çünkü fikrimizi savunacağız derken çalışana da ev kadınına da incitici sözler sarf ediliyor.
Herkesin derdi de emeği de iş yükü de kendine büyüktür.

Doğum izninde misiniz

Ne çok tartışınız yahu bunun doğrusu, yanlışı yok ki. Çok rahat sevdiğim bir işim var, geçen izne ayrıldım, çocukları okula kursa koştur o işi hallet bunu hallet derken işim bitmedi ve işe erken döndüm. Ama çevremde hiçbir işe elini surmeyip salağa yatan, onu yaoamam, bunu edemem deyip bütün işi adama kitleyen ev hanımları var, bu kadın neden yorulsun? İşin özeti çalışkan, sorumluluk alan kadın her zaman yorulur. Çalışırken de, evdeyken de...

Çalışınca başka işlerden feragat ediliyor da benim mi haberim yok sadece işe gidiyorum, eve gelince ayaklarımı uzatıyorum diyen evli çocuklular beni bilgilendirin lütfen

Senin verdiğin örnekte kocadan kocaya değişiyor kadının durumu ceycey Aslında evkadini da olsan meslek sahibi de olsan rahatlik durumunu koca belirliyor büyük oranda, o konuda haklisin....Ama çok rahat ettiriyor olsa bile tamamen kocaya bel bağlamak mantıklı gelmiyor bana yine de. Dünyanın binbir türlü hali var sonuçta. Hayatını ve çocuklarının geleceğini rahatca bir erkeğe teslim edebilmek çok cesurca bir hareket bence...

Çok para kazanan kocalar da çok çalıştığından yine her şeyin düşüncesi, organizasyonu, aksaklık halinde telafisi sana bakıyor. Kocalar kira zengini falansa oturduğu yerden kazanıp eşine destek oluyorsa koşturmacada onu bilmiyorum

Hepimiz farklı insanlarız nasıl eşit olalım?
Orası öyle de hani bir değerlendirme yapılıyor gibi oldu bu başlıkta… bir de yaşamadıkları şeylerle ilgili çok büyük konuşanlar var, başka bir başlıkta gördüm bekar hatun bebeklerle ilgili yardırıyor mesela bu da var ve böyle yaşanıyor demek istedim açıkçası.

Çalışınca başka işlerden feragat ediliyor da benim mi haberim yok sadece işe gidiyorum, eve gelince ayaklarımı uzatıyorum diyen evli çocuklular beni bilgilendirin lütfen
Yok feragat edilmiyor, ona göre olan yapıyorsun tabı burada eş ve çalıştığın işin durumu önemli. Çocukları etude vermek, temizliğe birini bulmak, evde olmayinca evin dağılmaması, işin rahatsa işyerinde oturup çay kahve icebilmek. Sabah evi toplayip çocukları okula dağıtıp işe gidiyorum, akşam birlikte eve giriyoruz. Ama tabi işe göre değişir hatta evin işe, işin okullara mesafesi bile önemli.

Nine dede desteklerini saymamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…