Çorbalar Ekmek Kasesinde Mercimek Çorbası-Reis Mercimek Sponsorluğunda

Frkafka canım hosgeldin :KK19:
Ne güzel arkadaşlarımı tek tek burada görmek, çok teşekkür ederim canım :KK36:
Keşke yakinimda olsanız da sizlere yapıp paylasabilseydim.

Hoş buldumm canım :KK200:
Yemek kategorisinde dikkatimi çeken ilk sen oluyosun valla:sus:

Bu arada tenceren dikkatimi çekti, aynısından annemde de var. Çok eski çeliklerden diye biliyorum
Annem hep, o tencerelerim senden büyük derdi:KK48:
Ah canım annem

Düşünmen yeter güzelim :KK36:tekrar ellerine sağlık :hamarat:

Hoş buldumm canım :KK200:
Yemek kategorisinde dikkatimi çeken ilk sen oluyosun valla:sus:

Bu arada tenceren dikkatimi çekti, aynısından annemde de var. Çok eski çeliklerden diye biliyorum
Annem hep, o tencerelerim senden büyük derdi:KK48:
Ah canım annem

Düşünmen yeter güzelim :KK36:tekrar ellerine sağlık :hamarat:
Ayy dedikodu yapan smiley de varmış :KK70:
Çok sağol canım benim, yemek konusunda kendi çapımda takılıyorum iste:oops:

Tencere konusuna gelirsek sen bana yaşlı mı demek istiyorsun şimdi ,bak merdanemle doverim seni:sopa::KK48:

Şaka bir yana bunlar 3 tane canım, büyük, orta,küçük. Annen haklı sanırım; çünkü bunlar benim ceyizimden, yani annem yıllar önce almış koymuş.

Tekrar tesekkurederim birtanem :KK68:

Sen naptın piremses :confused::confused::confused: Aklım çıktı sunumunu görünce, harika ötesi olmuş canım benim,Tebrikler:KK60: Başarılar dememe gerek var mı :halay::halay::halay::halay:

Sunum buram buram Anadolu kokuyor ...

Çok sevdiğim bir çorba , sunumu ile de 10 numara olmuş .:KK1:

Eline emeğine sağlık... Başarılar dilerim .

oyy ilk görselede son görselede bayıldım -diğer çorbaları görmedim ama oy zamanı kaçırmazsam oyumu vermek isterim -eline sağlık

o ilk görseldeki ahşap olan şey ne tam olarak nerden aldın

Sunumun çok yaratıcı ya gerçekten. Bende yapsam erir giderdi o ekmek :KK70:Çorbanda nefis görünüyor, ellerine sağlık, başarılar dilerim canım. :KK36:

oyy ilk görselede son görselede bayıldım -diğer çorbaları görmedim ama oy zamanı kaçırmazsam oyumu vermek isterim -eline sağlık

o ilk görseldeki ahşap olan şey ne tam olarak nerden aldın
Çok teşekkürederim lamelifAmine,beğenmene gerçekten memnun oldum,ruhum okşandı.Sen unutursan ben gelir kapını çalar haber veririm sana sen merak etme:KK53:

Canım o fotoğraflardaki ahşap şey,mini ahşaptan yapılma kağnı arabası,Banio nun bahçe mobilyaları kısmından almıştım,orada bulabilirsin canım.Ben içine normalde pembe çiçekler doldurup balkonumda dekor amaçlı kullanıyorum ama yarışma için böyle kullanmak istedim.Hatta aklıma nereden geldiyse artık,benimde çok hoşuma gitti,acaba böylemi kullansam diye düşündüm:KK48:

Goruntu sunum harıka:KK200: cokta lezzetlı bır corbadır:kk77::kk77: ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum:KK200::KK200:
Beniciğim çok teşekkürederim canım,hoşgeldin :KK200:valla sizin çorbaları gördükten sonra kendimi garipsedim,çok basit bir tarif gibi oldu ama olsun ne yapayım.Valla sizler döktürmüşsünüz:KK6:

Bende sana yarışmada başarılar dilerim güzelim:KK200:

Bu hatun hamaratlıkta çığır aşmış biz ölek ya :KK70: piyensesim ne yaptın sen ya:kk77:
Ameniynnn Feracelim gelmiş hoşgelmiş:KK52:

Seninlede görüşemez olduk kuzum benim,gerçi ben de bu sıralar az girer oldum.

Güzel sözlerim için çok teşekkürederim Feracelim utandırdın beni,gel senin için de yapayım bir çorba bebeğim,hem valla istediğini yaparım:KK200::KK60:

X