sıkma canını canım bebek de evlilik ölüm düğün gibi ne zamansa ondan önce ya da sonra olmuyor bunu anladım 15 aydır istiyorum ben de eşimde 7 eylülde 2. yılımız doluyor ama sorun olmamasına rağmen henüz hamile kalamadım bir bakarsın diğer ay pat diye hamile kalırsın olumsuz şeyler düşünme canım sen ne kadarlık evlisin?merhaba kızlar yeni katıldım aranıza. umarım en kısa zamanda güzel haberlerimizi verebiliriz. 13 ağustosta kızamıkçık aşısı oldum 13 eylüle kadar korunmamız gerekiyor malesefnormalde kendimi dinlemezdim fark etmezdim yumurtlama günlerimi ama sanırım şuan yumurtlama dönemimdeyim... keşke korunmak durumunda olmasaydık offf ((
yine de ben bekle derimaslında bazı yerlerde plansız gebeliklerde bilinmeden aşı yapılanlar olduğu ve bir problem olmadığı da yazıyor ama cesaret de edemiyorum... bu konuda bir bilginiz var mı?
sıkma canını canım bebek de evlilik ölüm düğün gibi ne zamansa ondan önce ya da sonra olmuyor bunu anladım 15 aydır istiyorum ben de eşimde 7 eylülde 2. yılımız doluyor ama sorun olmamasına rağmen henüz hamile kalamadım bir bakarsın diğer ay pat diye hamile kalırsın olumsuz şeyler düşünme canım sen ne kadarlık evlisin?
eşimde de sorun çıkmadı canım bende de tek benim rahim röntgeni çekilmedi işte onu da çektirmek istiyorum ama işte maddi sorunlarımız var düpün borçları bitmedi eşim de bekarken ailesinin evini yaptırmak için de kredi çekmiş bizim düğün masrafları falan bir yandan kpss çalışıyorum sıkıntı üst seviyede oluyor herkes atanamadın umudunu kes daha olmaz diyor görümcem büyük olanı çok kalbimi kırdı eltim atanamadım diye yüzüme bakara gülüyor resmen aaa ders çalışmaya mı başladın diyor hamile de kalamıyorum kafamda hep soruniki yıl bitecek önümüzdeki ay bizim de.. ben de bekleme taraftarıyım ama burada konuları okudukça insan bir an önce olsun itiyor onu fark ettim. aslında dediğin gibi ne zaman olacağı hiç belli olmaz, bazen hemen olacak gibi geliyor bazen de aylarca uğraştıracak bir problem çıkacak gibi... daha şimdiden takmış durumda olmak da istemiyorum çevrem duyduğum da burada okuduğum da ne kadar kafaya takılırsa o kadar uzadığı sürecin ama elde değil işteovulasyon takibi yapmış mıydın? bir de eşin de test yaptırdı mı? ben zar zor ikna ettim gibi ama belli de olmaz sonuçta hala doktora gitmiş değil
eşimde de sorun çıkmadı canım bende de tek benim rahim röntgeni çekilmedi işte onu da çektirmek istiyorum ama işte maddi sorunlarımız var düpün borçları bitmedi eşim de bekarken ailesinin evini yaptırmak için de kredi çekmiş bizim düğün masrafları falan bir yandan kpss çalışıyorum sıkıntı üst seviyede oluyor herkes atanamadın umudunu kes daha olmaz diyor görümcem büyük olanı çok kalbimi kırdı eltim atanamadım diye yüzüme bakara gülüyor resmen aaa ders çalışmaya mı başladın diyor hamile de kalamıyorum kafamda hep sorun
ahh benim büyük grümce vurdumduymaz annesini bile beni düşündüğüm kadar düşünmüyor kendi de diyor ben taş kalpliyim kolay kolay ağlamam ne bileyim ben de böyleyim diyor pat diye laf söylüyor ortalığı karıştırıyor halbuki her hafta hal hatır sorardım ama artık eşim de gerek yok dedi ayda bir kafiiiicanım takmamaya çalış diyeceğim de insanın elinde olmuyor, kaynana görümcenin yapıcı olanına ben henüz denk gelmedim açıkcası... kafaya takarak aslında onların istediğini vermiş oluyoruz gerçi diyene bak ben de aynıyım malesef. ne kpssden ne de bebekten hiç birinden asla umudunu kesme o ne demekmiş ya! sakın! aklına geldikçe başka şeyler düşünmeye çalış. eşinde de sorun olmaması harika bence, rahim röntgenini doktor bana da demişti ama ağrılı olduğu için biraz daha erteledim ben de. sadece bebeği stres yapınca bile her ay hayal kırıklığı yaşıyoruz bir de diğer stres kaynakları olunca... her şey birden yoluna girecek ve şuan yaşadıkların anı olarak kalacak. olabildiğince kafanı dağıtmaya çalış daraldığında. çok merak ediyorum bu görümcelerin de kendi görümceleri olmuyor mu! etme bulma dünyası da demiyorlar mı( kayınvalideler için de geçerli) her şey hallolur sadece biraz sabırlı olmayı öğrenmemiz gerek sanırım
ahh benim büyük grümce vurdumduymaz annesini bile beni düşündüğüm kadar düşünmüyor kendi de diyor ben taş kalpliyim kolay kolay ağlamam ne bileyim ben de böyleyim diyor pat diye laf söylüyor ortalığı karıştırıyor halbuki her hafta hal hatır sorardım ama artık eşim de gerek yok dedi ayda bir kafiiii
bayramdan bayrama da birbrimizi görüyoruz zaten eltim de onlara karşı soğuk ama eltimin ailesi güçlü benim bir annem bir de ünvdede okuyan erkek kardeşim var diğer akrabalar var la yok arasında onun için beni garip görüyorlar anlayacağın eltim ilkokul mezunu ama ona bakarsan da o beni ilkokul mezunu gmrüyor aynı seviyede olduğumuzu düşünüyor hatta kesin Oxford bitirmiştir o ya küçümseme değil de onların küçümsemesi güya gülmesini düşündükçe sinirleniyorum..aaa ders çalışmaya başladın mı yine olmayacak diyor güya aklı sıra
amin ALLAH hayırlısıyla kuzum hepimizi sevindirsin senin kaynana kaynata görümceler nasıl canım iş sorunu yoktur umarım kpss de çok geriyor beni yaş 30 seneye sınava girerken 31 olacağım ama senin o sayı sayma işini yapmaya çalışacağım aslında duymamak lazım ya umursamayacağım zaman gelecek benim de diyorum canım atanınca çeneleri inan kapanacak ama hayrlısı her şeyineşinin bu konuda sana destekçi olması çok güzel, kendi kardeşleri sonuçta. ben de böyleyim derler ama aynısı kendilerine yapıldığında empati kurarlar mı acaba!! seni sindirmek, bezdirmek için söylenen şeyleri hangi konuda olursa olsun duyma bak zaten ayda bir görüyormuşsun o zamanları da silmeye çalış kafandan. ben içimden sayı sayarım dinlemek istemediğim zamanlarda başka şeye de kolay odaklanamıyorsam, valla işe yarıyo :) emin ol baban ya da diğer akrabaların da olsa ters davrnacak olan yine davranır. bazı insanlar kendi kompleksleriyle böyle başa çıkıyor işte. başkalarının mutsuzluğuyla beslenen tipler de var illa denk gelmişsindir. işte o yapıda insanları olabildiğince dikkate almamak gülüp geçmek gerekiyor. her şeyin zamanı gelir, kpss geçip bir de bebişini kucağına alınca boşuna yıpratmışım kendimi diyeceğin günler tez zamanda gelir umarım
amin ALLAH hayırlısıyla kuzum hepimizi sevindirsin senin kaynana kaynata görümceler nasıl canım iş sorunu yoktur umarım kpss de çok geriyor beni yaş 30 seneye sınava girerken 31 olacağım ama senin o sayı sayma işini yapmaya çalışacağım aslında duymamak lazım ya umursamayacağım zaman gelecek benim de diyorum canım atanınca çeneleri inan kapanacak ama hayrlısı her şeyin
Bende 1,5 yıldır istiyorum. Eylülde aşılama yaptıracağım bende pko var adetlerim düzensiz inşallah Allahım güzel haberler almayı nasip eder tüm bebiş isteyenlereMerhaba arkadaşlar yaklaşık bir senedir bebek istiyorum bir sorun olmamasına rağmen sanırım stresten de olmuyor çok istedikçe olmaz ya kafamdan çıkarmak istiyorum yavaş yavaş kafamdan çıkarmaya çalışacağım. 2016 kpss ye gireceğim ALLAH (C.C) nasip ederse onun için ekimden sonra 3-4 ay korunacağım sınava denk gelmemesi için Rabbim herkese nasip etsin çok dua ettim yakı yaktım belime Meryem suresini okudum 40 gün zikir konularım var onlara katıldım ama aslında ne zaman ALLAH nasip ederse o zaman olur planla olacak iş değil ama bakalım ne zaman nasip olacak?
Birbirimize destek olalım beklemelere güzel haberi almak için beklemeye devam....
amin canım cümlemizeBende 1,5 yıldır istiyorum. Eylülde aşılama yaptıracağım bende pko var adetlerim düzensiz inşallah Allahım güzel haberler almayı nasip eder tüm bebiş isteyenlere
bir zikir var dilek için turkuaza özelden yolladım ben de uygulayacapım düzenli dua ediyorsan canım istersen sana da yollayayımBende 1,5 yıldır istiyorum. Eylülde aşılama yaptıracağım bende pko var adetlerim düzensiz inşallah Allahım güzel haberler almayı nasip eder tüm bebiş isteyenlere
Sevinirim :)bir zikir var dilek için turkuaza özelden yolladım ben de uygulayacapım düzenli dua ediyorsan canım istersen sana da yollayayım
hayırlısı bakalım umarım daha çok üzüntülü msjlar değil de sevinçli msjlar yazarız inşbu ay da olmazsa hep beraber buraya geliriz artık.
amin canım benim.bata az kaldı 19 gün:)hayırlısı bakalım umarım daha çok üzüntülü msjlar değil de sevinçli msjlar yazarız inş
hayırlı haberler alırsın inş ben de salı günü rahim röntgeni çekiniyorumamin canım benim.bata az kaldı 19 gün:)