kendime bir arkadaş bulmuş oldum ben de 2016 kpss benim için de çok önemli olmayan bebişim de hayırlısı bakalım birbirimize dua edelim ben bugün adet olmam lazımdı ama olmadım umut da edemiyorum korkuyorum hamileysem çok ço sevineceğim hayırlısı bakalım birbirimizi haberdar edelmBen varım canm benimde 1 senedir olmuyo yani olduda düşük yaptım melek annesiyim ama olmadı işin garibi geçen ay aşılama yaptırdım negatif olduğunu öğrendim ama adetim gecikti 1 hafta sonra yenile dedi doktorum yarın gidicem ama umudum yok bende kendimi ise verdim umem kursuna yazıldim sigortaci olmak için segem sınavına hazirlaniorm 2016 da kpssye giricem bakalım rabbim bekletmesin daha fazla yüzümüze baksin
sen de hoş geldin canım ben de kpss ye gireceğim için eylüle kadar hamilelik olursa sınavdan önce doğum yaparım diye düşünüyorum bir senedir istiyoruz bakalım hayırlısı inşallah müjdeli haberler alırızbende varım
nolduysa esımde bı ısteksızlık oldu onu asarsak ınsallah cocuk yapmayı denıcez
Olur canm nerdensin kaç yasindasin kaç yıllık evlisinkendime bir arkadaş bulmuş oldum ben de 2016 kpss benim için de çok önemli olmayan bebişim de hayırlısı bakalım birbirimize dua edelim ben bugün adet olmam lazımdı ama olmadım umut da edemiyorum korkuyorum hamileysem çok ço sevineceğim hayırlısı bakalım birbirimizi haberdar edelm
ankaradayım 30 yaşındayım eylülde 2 yıllık evli olacağımOlur canm nerdensin kaç yasindasin kaç yıllık evlisin
Bende izmirdeyim 25 yaşındayım eylüldebenimde iki sene olucak :))))ankaradayım 30 yaşındayım eylülde 2 yıllık evli olacağım
aynı durumdayız desene canım ikimizde eylül geliniBende izmirdeyim 25 yaşındayım eylüldebenimde iki sene olucak :))))
aynı durumdayız desene canım ikimizde eylül gelini
Aynen canm :)))aynı durumdayız desene canım ikimizde eylül gelini
Bakalım bu sıralar bu ay olmasa da mayısda inşallah hamiş oluruzAynen canm :)))
İnşallah canm ya tek söyleyebileceğim laf bu ne yazıkkiBakalım bu sıralar bu ay olmasa da mayısda inşallah hamiş oluruz
Prodictor marka erken gebelik testiyle yaptıysan yaniltiyo canmMrb bnde varimm :) 21 yaandyim ve 8 aylik evliyim dun test yyaptim silik ama cift czgi sabah ilk idrarla yaptim tek czgi cikti((
Sıkma canını canım vardır belki birkaç gün daha bekle hem çok gençsin bizden daha kolay olur içine mutsuzluk koymaMrb bnde varimm :) 21 yaandyim ve 8 aylik evliyim dun test yyaptim silik ama cift czgi sabah ilk idrarla yaptim tek czgi cikti((
Testler com uzdu dun poz. Bugunde neg. Cikinca kotu oldum elimde olmadn canim yanio aglamaktan basima agrilar grsiSıkma canını canım vardır belki birkaç gün daha bekle hem çok gençsin bizden daha kolay olur içine mutsuzluk koyma
BEN DE HEP AĞLIYORDUM 2 GÜN ÖNCE BEN DE YAPTIM NEGATİF ÇIKTI ŞİMDİ SAKİN OLMAYA ÇALIŞIYORUMTestler com uzdu dun poz. Bugunde neg. Cikinca kotu oldum elimde olmadn canim yanio aglamaktan basima agrilar grsi
Bnm dun ciftti ekliyom resmi de bi nak cnmBEN DE HEP AĞLIYORDUM 2 GÜN ÖNCE BEN DE YAPTIM NEGATİF ÇIKTI ŞİMDİ SAKİN OLMAYA ÇALIŞIYORUM