- 3 Temmuz 2015
- 147
- 40
- 36
merhaba canım ben buralardayım henüz hamile olamadımKimseler var mı burada? Hamile olaniniz var mı?
aynen bende hayırlısıyla istiyorum bir sene olacak bu konuyu açalı henüz hala hamile değilimben de istiyorum.ay farketmez.
Canim tedavi falan oldun muaynen bende hayırlısıyla istiyorum bir sene olacak bu konuyu açalı henüz hala hamile değilim
bugünü niye es geçtin canım:)bana kalsa yarın hamile kalmak istiyorum nasipppp
bugun aklıma gelmedi hiç belkide hamileyimdir :):):) ama daha 15 gün var örenmeyebugünü niye es geçtin canım:)
bata mı 15 gün var?sorma canım ya benim de bat 1 eylül ama bir türlü gelmek bilmiyor2-.3 aydır deniyor sayılırızbugun aklıma gelmedi hiç belkide hamileyimdir :):):) ama daha 15 gün var örenmeye
canım ilaki doktora gitmişsindir ne diyoki bide dogal beslenmeye özen göster ekmek ve şekeri kesmeye gayret et badem finduk bide cevi,z ye bol bolCanim tedavi falan oldun mu
1 yılı geçince başka tedavilere başlanıyor ya ondan sordum tahliller falan temiz yani senin?ben yeni başladığım için gitmedim henüz.7-8 aya olmazsa eşimle beraber gitmeyi düşünüyorum.canım ilaki doktora gitmişsindir ne diyoki bide dogal beslenmeye özen göster ekmek ve şekeri kesmeye gayret et badem finduk bide cevi,z ye bol bol
aynen o BAT varya o BAT :) gerçi ben bu ay başladım denemelere ve evleneli 1 sene olmadı daha ama çok istiyorum rabbim nasip ettiyse olacak hakkımızda hayırlısını versin ve hayırlısı ile bi an önce hamile olalım kocaman göbişlerimiz olsun bebişler tekmeler atsınbata mı 15 gün var?sorma canım ya benim de bat 1 eylül ama bir türlü gelmek bilmiyor2-.3 aydır deniyor sayılırız
ben en başta gidip kontrol yaptırdım bişi var mı diye yok demişti1 yılı geçince başka tedavilere başlanıyor ya ondan sordum tahliller falan temiz yani senin?ben yeni başladığım için gitmedim henüz.7-8 aya olmazsa eşimle beraber gitmeyi düşünüyorum.
tamam işte onu soruyorum.temiz olmasına sevindim.kaç aydır deniyorsun.çok olmamıştır inşallah.ben en başta gidip kontrol yaptırdım bişi var mı diye yok demişti
daha ilk ayımızdayız bide ben nedense ıkız istiyorum hep annem ikiz eşi belki benimde olur aslında benim korkum şu ben ms hastasıyım doktorum sorun yok diyor ama eşim çok düşünüyo bu konuyu allahın izniyle bişey olmıcak bakarsınız 15 gün sora hamile oldugumu ögrenirimtamam işte onu soruyorum.temiz olmasına sevindim.kaç aydır deniyorsun.çok olmamıştır inşallah.
2 ay klomen kullandım tek rahim filmi çekilmedi onun haricinde sorun yok ama hamile kalamadım şimdi de 15 gündür adet olamadım haftaiçi doktora gideceğim tekrarCanim tedavi falan oldun mu
15 gün geciktin mi yani.hadi bakalim hayili haberler bekliyoruz senden.2 ay klomen kullandım tek rahim filmi çekilmedi onun haricinde sorun yok ama hamile kalamadım şimdi de 15 gündür adet olamadım haftaiçi doktora gideceğim tekrar
kan tahlili yaptırdım negatif çıktı canım15 gün geciktin mi yani.hadi bakalim hayili haberler bekliyoruz senden.