şimdiden geçmiş olsun bakalım.hayırlı haberler alırsın inş ben de salı günü rahim röntgeni çekiniyorum
yarın çekiniyorum canım dua edin ne olurşimdiden geçmiş olsun bakalım.
bir buçuk senedir olmuyorbaşka bir yerde okudum hiç ağrılı acılı olmuyormuş. tabi herkesin ağrı eşiği farklı da..kaç aydır deniyorsun kuzum?
rahim filmi çektirdiği ay hamile kalan belki 5-6 kişi duydum.bir buçuk senedir olmuyor
ben de duydum evet canım ama bakalım bilmiyorum ağrım çok olur diye endişeliyim birazrahim filmi çektirdiği ay hamile kalan belki 5-6 kişi duydum.
korkma korkma.işte bu yüzden anaların hakkı ödenmez daha bebişlerimiz gelmeden onlar için ne acılara katlanmayı göze alıyoruzz.ben de duydum evet canım ama bakalım bilmiyorum ağrım çok olur diye endişeliyim biraz
öyle canım gerçekten dekorkma korkma.işte bu yüzden anaların hakkı ödenmez daha bebişlerimiz gelmeden onlar için ne acılara katlanmayı göze alıyoruzz.
Ben varım canm benimde 1 senedir olmuyo yani olduda düşük yaptım melek annesiyim ama olmadı işin garibi geçen ay aşılama yaptırdım negatif olduğunu öğrendim ama adetim gecikti 1 hafta sonra yenile dedi doktorum yarın gidicem ama umudum yok bende kendimi ise verdim umem kursuna yazıldim sigortaci olmak için segem sınavına hazirlaniorm 2016 da kpssye giricem bakalım rabbim bekletmesin daha fazla yüzümüze baksin
tatlım bu gün müydü rahim filmin?öyle canım gerçekten de
soğan kürünü denedin mibende warım kızlar.pko yum.adet sorunumda war..ilaç ıcmeden olamıyorum adetsubattan berı denıyoruz
ilaç içmezsen kaç gün gecikiyorsun.bende warım kızlar.pko yum.adet sorunumda war..ilaç ıcmeden olamıyorum adetsubattan berı denıyoruz
ilaç içmezsen kaç gün gecikiyorsun.
soğan kürünü denedin mi
evet canım çekindim bugün rahim filmini tüplerim açık çıktı çok şükür ama bugün çok yorulduk eşimle sabah kan tahlili hastanede eczane yoktu gittik başka semtte ilaçları ardık bulduk ama canım çok yandıtatlım bu gün müydü rahim filmin?
ben seni tedirgin etmek istemedim ama çok ağrılı olduğunu okumuştumevet canım çekindim bugün rahim filmini tüplerim açık çıktı çok şükür ama bugün çok yorulduk eşimle sabah kan tahlili hastanede eczane yoktu gittik başka semtte ilaçları ardık bulduk ama canım çok yandı