hımm çizgi gözüküyor muEkliyemedim cnm tesmi eklemedi hatta
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir senedir bebek istiyorum bir sorun olmamasına rağmen sanırım stresten de olmuyor çok istedikçe olmaz ya kafamdan çıkarmak istiyorum yavaş yavaş kafamdan çıkarmaya çalışacağım. 2016 kpss ye gireceğim ALLAH (C.C) nasip ederse onun için ekimden sonra 3-4 ay korunacağım sınava denk gelmemesi için Rabbim herkese nasip etsin çok dua ettim yakı yaktım belime Meryem suresini okudum 40 gün zikir konularım var onlara katıldım ama aslında ne zaman ALLAH nasip ederse o zaman olur planla olacak iş değil ama bakalım ne zaman nasip olacak?
Birbirimize destek olalım beklemelere güzel haberi almak için beklemeye devam....
hayırlısıyla inşallah bebişin olur canımmerhaba hanımlar bızde esımle bebısımız olsun ıstıyoruz artık ıkı senedır ewlıyız. bu ay ıtıbarıyla basladık calısmalara ınsallah bır an once bebısımıze kavusuruz hepımız
insallah canımhayırlısıyla inşallah bebişin olur canım
HAMİLELİK HABERLERİ ALIRIZ İNŞinsallah canım
kaybetme umudunu soğan suyu falan içtin mi ben ramazanın ilk gününden itibaren başladım bir hafta en azından düzenli içeyim diyorumkızlar bende hamile kalmak istiyorum artıkkkkkk 2.5 yıl oldu tık yok. Allah'ım tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
Her ay döngüsünde hüsran yaşıyorum ama umudumuda kaybetmek istemiyorum. Allah'ın izni ile olacak
aynacım bende eger bu ay hamıle kalmassam sogan suyuna baslıcam sen nasıl uyguluyorsun anlatırmısınkaybetme umudunu soğan suyu falan içtin mi ben ramazanın ilk gününden itibaren başladım bir hafta en azından düzenli içeyim diyorum
çezvede bir bardaklık su kaynatıyorum canım su kaynadıktan sonra yarım soğanı kabuğuyla atıyorum içine 2 dk falan bekliyorum ılıyınca içiyorum zaten ılık içmek lazımmış ve taze yapılmalıymış her sahurda yapıyorum 2 gündür içiyorum işte canım dık tuvalete gidiyorsun ben de ne zamandır yapacağım dedim 1 sene oldu bebek isteyeli bir nasip olmadı bu ay dedim kesin yap yeteraynacım bende eger bu ay hamıle kalmassam sogan suyuna baslıcam sen nasıl uyguluyorsun anlatırmısın
süt buğusu yaptın mı canımCanım Benim bitkisel kürüm var bir hocamız var o verdi yogun bir kür onu kullanıyorum 20 gün oldu. 40-50 gün devam edeceksin dedi onu yapıyorum. Bu kür.de ramazan bayramına yakın biter bakalım ondan sonra olmazsa başka şeyler denerim. Soğan suyunuda geçen sene denemiştim.
Yaptım canım ne gördüysem yaptım. bir sey yapmadım ovülasyon testi onuda bu ay aldım şimdi adetim bitince yapacam.süt buğusu yaptın mı canım
pekı gunde 1 defamı yanıçezvede bir bardaklık su kaynatıyorum canım su kaynadıktan sonra yarım soğanı kabuğuyla atıyorum içine 2 dk falan bekliyorum ılıyınca içiyorum zaten ılık içmek lazımmış ve taze yapılmalıymış her sahurda yapıyorum 2 gündür içiyorum işte canım dık tuvalete gidiyorsun ben de ne zamandır yapacağım dedim 1 sene oldu bebek isteyeli bir nasip olmadı bu ay dedim kesin yap yeter
İnşallah canım ne güzel bak hamile kalabiliyorsun. Sigarayı bırakmak istemen güzel bir adım hem senin için hem de olacak bebeğinin sağlığı için. İnşallah ikiside olur.bende eylül ekim gibi hamile kalmak istiyorum.8 aydır uğraşıyorum.olmuyordu.ta ki geçen aya kadar.geçen ay hamile kaldım ama 6. hafta düşük yaşadım.hayırlısı , kısmet.üzüldüm tabi ama umudumu yitirmedim.en azından hamile kalabildim.bu da bir umut.doktorum çalışmalara ara vermeden devam edebileceğimi söyledi ama ben biraz kafa olarak toparlanmak istiyorum.yaz geldi.tatil yaparım kafamı boşaltırım.bu süreyi spor yapıp biraz kilo vererek (gerçi kilolu değilim ama göbeğim var ) ve sigarayı bırakmaya çalışarak geçirmek istiyorum.geçen ay hamile olduğumu öğrendim , sevinçten ağladım ama herşeye ragmen sigarayı bırakamadım.hem sigara içtim , hem eskisine gore daha az içiyorum , bıraktım , yok bırakamıyorum derken strese girdim.aynı şeyleri tekrar yaşamak istemediğim için şimdiden bırakmam lazım.
NORMALDE 2 İÇMEK LAZIMMIŞ DA ŞİMDİ RAMAZAN YA CANIM BEN SAHURDA İÇİYORUMpekı gunde 1 defamı yanı
BENİM KİLO PROBLEMİM VAR KİLONUN DA ETKİSİ OLUYOR MU HAMİLE KALAMAMAYA CANIMbende eylül ekim gibi hamile kalmak istiyorum.8 aydır uğraşıyorum.olmuyordu.ta ki geçen aya kadar.geçen ay hamile kaldım ama 6. hafta düşük yaşadım.hayırlısı , kısmet.üzüldüm tabi ama umudumu yitirmedim.en azından hamile kalabildim.bu da bir umut.doktorum çalışmalara ara vermeden devam edebileceğimi söyledi ama ben biraz kafa olarak toparlanmak istiyorum.yaz geldi.tatil yaparım kafamı boşaltırım.bu süreyi spor yapıp biraz kilo vererek (gerçi kilolu değilim ama göbeğim var ) ve sigarayı bırakmaya çalışarak geçirmek istiyorum.geçen ay hamile olduğumu öğrendim , sevinçten ağladım ama herşeye ragmen sigarayı bırakamadım.hem sigara içtim , hem eskisine gore daha az içiyorum , bıraktım , yok bırakamıyorum derken strese girdim.aynı şeyleri tekrar yaşamak istemediğim için şimdiden bırakmam lazım.
tabi kiloluysan hamile kalamassın diye birşey yok.ne kilolu hanımlar hamile kalıyor ama ufakta olsa olumsuz etkisi olan bir durum.benim doktorum bu konuyu şöyle açıklamıştı.sen boyuna gore kilolu değilsin ama karın bölgen yağlı bu hamile kalma konusunu etkiler demişti.öte yandan başka bir kadın vardır kiloludur ama kiloları karın bölgesinde değildir.karın bölgesi yağlı değildir onda sıkıntı olmaz demişti.özet olarak burada önemli olan karın bölgesindeki kilolarımız.BENİM KİLO PROBLEMİM VAR KİLONUN DA ETKİSİ OLUYOR MU HAMİLE KALAMAMAYA CANIM
anladım canımtabi kiloluysan hamile kalamassın diye birşey yok.ne kilolu hanımlar hamile kalıyor ama ufakta olsa olumsuz etkisi olan bir durum.benim doktorum bu konuyu şöyle açıklamıştı.sen boyuna gore kilolu değilsin ama karın bölgen yağlı bu hamile kalma konusunu etkiler demişti.öte yandan başka bir kadın vardır kiloludur ama kiloları karın bölgesinde değildir.karın bölgesi yağlı değildir onda sıkıntı olmaz demişti.özet olarak burada önemli olan karın bölgesindeki kilolarımız.