Ekime Kadar Hamile Kalmak İsteyenlerrrrrrrrrrrrrrr

canım ilaki doktora gitmişsindir ne diyoki bide dogal beslenmeye özen göster ekmek ve şekeri kesmeye gayret et badem finduk bide cevi,z ye bol bol

bugun aklıma gelmedi hiç belkide hamileyimdir :):):) ama daha 15 gün var örenmeye
bata mı 15 gün var?sorma canım ya benim de bat 1 eylül ama bir türlü gelmek bilmiyor2-.3 aydır deniyor sayılırız

canım ilaki doktora gitmişsindir ne diyoki bide dogal beslenmeye özen göster ekmek ve şekeri kesmeye gayret et badem finduk bide cevi,z ye bol bol
1 yılı geçince başka tedavilere başlanıyor ya ondan sordum tahliller falan temiz yani senin?ben yeni başladığım için gitmedim henüz.7-8 aya olmazsa eşimle beraber gitmeyi düşünüyorum.

bata mı 15 gün var?sorma canım ya benim de bat 1 eylül ama bir türlü gelmek bilmiyor2-.3 aydır deniyor sayılırız
aynen o BAT varya o BAT :) gerçi ben bu ay başladım denemelere ve evleneli 1 sene olmadı daha ama çok istiyorum rabbim nasip ettiyse olacak hakkımızda hayırlısını versin ve hayırlısı ile bi an önce hamile olalım kocaman göbişlerimiz olsun bebişler tekmeler atsın

1 yılı geçince başka tedavilere başlanıyor ya ondan sordum tahliller falan temiz yani senin?ben yeni başladığım için gitmedim henüz.7-8 aya olmazsa eşimle beraber gitmeyi düşünüyorum.
ben en başta gidip kontrol yaptırdım bişi var mı diye yok demişti

tamam işte onu soruyorum.temiz olmasına sevindim.kaç aydır deniyorsun.çok olmamıştır inşallah.
daha ilk ayımızdayız bide ben nedense ıkız istiyorum hep annem ikiz eşi belki benimde olur aslında benim korkum şu ben ms hastasıyım doktorum sorun yok diyor ama eşim çok düşünüyo bu konuyu allahın izniyle bişey olmıcak bakarsınız 15 gün sora hamile oldugumu ögrenirim

2 ay klomen kullandım tek rahim filmi çekilmedi onun haricinde sorun yok ama hamile kalamadım şimdi de 15 gündür adet olamadım haftaiçi doktora gideceğim tekrar
15 gün geciktin mi yani.hadi bakalim hayili haberler bekliyoruz senden.

hanımlar beni de sona ekleyin bari..BAT 29 eylül.. her ay 2-3 gün önceden 1-2 damla gelir zamanı gelince de da coşar:)sabah 1-2 damla fark ettim idrarda. umutlar eylül sonuna kaldı anlayacağınız.az bi ihtimal ama cumaya kadar gelmezse test yapar yazarım. demek ki neymiş yumurtlamalar kaçınca ve belirti olmayınca bebiş olmuyomuş:)herkeslere bol bebişli ve pozitifli bir Eylül diliyorum. Bayrama kadar ADİOS:KK54:

X