Ayse canim ismim senin ismin ne bende sana isminle dua edeyimALLAH yuvanı bozmasın canım kaynananın ağzını kitlesin kötü sözler konuşacaksa eşini sana daha sevgili saygılı yapsın evladınızı yuvanızın neşesi yapsın ve sizi birbirinize bağlasın gün doğmadan neler doğar ...sen de güvenle dua et kendine ben de dua ederim inş canım ismin ne?
her şeyin en kötüsünü düşünme evladın doğsun hayırlarla bakalım neler olur neler sen bile inanamazsın
benim ismim münevver canım kardeşim sana dua edeceğim kötü düşünme her kötü şeyde yuva bozulacak diye bir şart yok ALLAH izin vermedikçe hiç bir şey olmaz güzel hayaller kur duanı et tesbihini çek gerisini ALLAH'A bırak ALLAH HAYIRLARLA KARŞILAŞTIRSIN inş amin eksik dualarımızı tamamlasın hatalarımızı bağışlasın günahlarımızı affetsin YA RAHMAN YA KADİR YA VALİ YA AZİZ olan MEVLAM...Ayse canim ismim senin ismin ne bende sana isminle dua edeyim
amiinn kardesimmm amiinn Allahm sana tez zamanda evlat nasip etsin saglikli hayirlisiylabenim ismim münevver canım kardeşim sana dua edeceğim kötü düşünme her kötü şeyde yuva bozulacak diye bir şart yok ALLAH izin vermedikçe hiç bir şey olmaz güzel hayaller kur duanı et tesbihini çek gerisini ALLAH'A bırak ALLAH HAYIRLARLA KARŞILAŞTIRSIN inş amin eksik dualarımızı tamamlasın hatalarımızı bağışlasın günahlarımızı affetsin YA RAHMAN YA KADİR YA VALİ YA AZİZ olan MEVLAM...
hayırlarla inş canım amin sen gönlünü ferah tut her zaman insanın hayatında kara bulutlar olmaz elbet bu bulutlar bir rüzgar gelir savrulur gider gök bembeyaz olur güneş açar sen evladının meleğinin üzerine ellerini koy ve Mevlaya sığın dua kapıların belki bizimkinden daha çok açıktır hamilesin çünküamiinn kardesimmm amiinn Allahm sana tez zamanda evlat nasip etsin saglikli hayirlisiyla
Benimki beni aldatti yani affedilir gibi degil iste ben kizimi dusunuyorum sadece canimhayırlarla inş canım amin sen gönlünü ferah tut her zaman insanın hayatında kara bulutlar olmaz elbet bu bulutlar bir rüzgar gelir savrulur gider gök bembeyaz olur güneş açar sen evladının meleğinin üzerine ellerini koy ve Mevlaya sığın dua kapıların belki bizimkinden daha çok açıktır hamilesin çünkü
anladım zaten canım sen demeden de dur bakalım evladını düşün zaman ne gösterecek hep beraber göreceğizBenimki beni aldatti yani affedilir gibi degil iste ben kizimi dusunuyorum sadece canim
Aynen oyle kardesim Allah yardimcimiz olsunanladım zaten canım sen demeden de dur bakalım evladını düşün zaman ne gösterecek hep beraber göreceğiz
AMİN CANIMAynen oyle kardesim Allah yardimcimiz olsun