Ekime Kadar Hamile Kalmak İsteyenlerrrrrrrrrrrrrrr

başka bir yerde okudum hiç ağrılı acılı olmuyormuş. tabi herkesin ağrı eşiği farklı da..kaç aydır deniyorsun kuzum?

ben de duydum evet canım ama bakalım bilmiyorum ağrım çok olur diye endişeliyim biraz
korkma korkma.işte bu yüzden anaların hakkı ödenmez daha bebişlerimiz gelmeden onlar için ne acılara katlanmayı göze alıyoruzz.

Ben varım canm benimde 1 senedir olmuyo yani olduda düşük yaptım melek annesiyim ama olmadı işin garibi geçen ay aşılama yaptırdım negatif olduğunu öğrendim ama adetim gecikti 1 hafta sonra yenile dedi doktorum yarın gidicem ama umudum yok bende kendimi ise verdim umem kursuna yazıldim sigortaci olmak için segem sınavına hazirlaniorm 2016 da kpssye giricem bakalım rabbim bekletmesin daha fazla yüzümüze baksin

Bende 5 aydir ayni durumdayim. Ben hic bole bilmiyordumki meger ne zormus gebe kalabilmek. Ilk korunmasiz iliskise diger ay hamileyim diye ortalarda dolanoyoedum. Sonra abladmki ole ismarlamayla olmuyormus. 3 gu sonra adet gunum geliyo umarm bu ayda huzunlu gecmez. herkese Allah gonlundekini verir ins. :KK43:

merhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM

bende warım kızlar.pko yum.adet sorunumda war..ilaç ıcmeden olamıyorum adet :KK43: subattan berı denıyoruz

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim, 4 aydır korunmuyoruz, fakat bir türlü o çift çizgiyi görmek nasip olmadı, stres yapmaya da başladık, tahliller verildi, sperme bakıldı sorun yok, ovül tasti aldım bu ay, meğer ben erken yumurtluyormuşum 9. günümde ovülde çift çizgi oluştu günleri değerlendirdik bakalım inşallah olur :KK54:

tatlım bu gün müydü rahim filmin?
evet canım çekindim bugün rahim filmini tüplerim açık çıktı çok şükür ama bugün çok yorulduk eşimle sabah kan tahlili hastanede eczane yoktu gittik başka semtte ilaçları ardık bulduk ama canım çok yandı :KK43:

inş hanımlar güzel haberler alırız ben de 1.5 senedir istiyoruz eşimle bakalım güzel haberler aldığınızda haber edin

evet canım çekindim bugün rahim filmini tüplerim açık çıktı çok şükür ama bugün çok yorulduk eşimle sabah kan tahlili hastanede eczane yoktu gittik başka semtte ilaçları ardık bulduk ama canım çok yandı :KK43:
ben seni tedirgin etmek istemedim ama çok ağrılı olduğunu okumuştum:KK43: ama sonucun iyi çıkmış en azından.

X