- 18 Şubat 2014
- 286
- 226
- 53
- 34
- Konu Sahibi babyinlove
-
Amin canimHiçbirşey almadım inşallah önümüzdeki ay çantasını hazirlicam erken doğum riski var hazır dursun istiyorum inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza
Merhaba kızlar bizde casual Cadillac araba aldık kardeşim 3takım almış avent emzik aldım bir tanede pamuklu kalın battaniye aldım işime karar verdiniz mi
Aslında heveslenip biraz erken davranıyordu ama her gördüğümü alasım var İsmini Ömer Kaan koyacağız Allah nasip ederse sıcak geldi bize yoksa ben çok kararsızdımBir ben kaldım sanırım alisverise cikmayan teyzemin ördüğü yelekler patikler battaniyeler dışında.. nerden başlycami da hiç bilmiyorum valla.. isim Eylül Lina canim sen buldunmu isim
Aslında heveslenip biraz erken davranıyordu ama her gördüğümü alasım var İsmini Ömer Kaan koyacağız Allah nasip ederse sıcak geldi bize yoksa ben çok kararsızdım
Mrb.lar benim de miniğim ekimde doğacak Allah kısmet ederse şuan 27. Haftadayım ama kasılmalarım oluyo 1 haftadır çok sık olmuyo ama sağ tarafta toplanıyo bebeğim baya karnımın şekli değişiyo, sizde de oluyo mu korkmalı mıyım?
Hayır canım korkma bugün kontrolden geldim aynı soruyu sordum..toplanmayla beraber sancı giriyosa ve belli aralıklarla tekrar edyorsa sikintili durumMuş. . Bizim toplanma sandigimiz dirsek ayak popo dayamasi oluyomus
Kizlar kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz ?
Ben 25. Haftadayım ve 7 kg aldım sanki cok gibi değil mi sizleride gorursem icim rahatliycak :)
Tşk ederim cevap için, çok şükür sancı olmuyor ama rahatsızlık veriyor toplanırken bir de dikkat ettim daha çok idrara sıkışınca oluyor, sende de mi öyle oluyor? İnş sıkıntı yaratmaz bu durum.
Kizlar kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz ?
Ben 25. Haftadayım ve 7 kg aldım sanki cok gibi değil mi sizleride gorursem icim rahatliycak :)
İdrara sikisinca da oluyo normaldede arada elimi koydugumda hissediyorum.. elini üzerine koy ovala birazcık gidiyo :)
Evet elimi koyunca dağılıyor geri ama ben dr.u aradım anlattım o rahim kasılmaları olabilir dedi adalat verdi günde 2 defa, çok korktum Allah'ım korusun, sen de bence dr.a söyle bugün başladım adalata faydasını görürüm inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?