- 18 Şubat 2014
- 286
- 226
- 53
- 34
- Konu Sahibi babyinlove
Teskkur ederim canimBende alt tarafta zaman zaman baskı hissediyorum normal dedi doktorum her geçen gün agirlastigi için bebek ve büyüyen rahimden dolayiymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teskkur ederim canimBende alt tarafta zaman zaman baskı hissediyorum normal dedi doktorum her geçen gün agirlastigi için bebek ve büyüyen rahimden dolayiymis
Maşallah canım güzel gelişimi demek ki ben hep 3gün geriydi 27.hafta 1.230haftasıyla uyumlu dedi
Kizlar 29. Haftadayim suan
2 gundur idrar yaptiktan sonra cok minik açık pembe leke tuvalet kagidinda farkettim.Varla yok arasi bi pembe tonu yani pirinc tanesi buyuklugunde.Yasayan oldumu ?
aranizda plansantasi (bebegin eşi )onde olan varmi.? dr.um sezeryan olucagini soyledi.araştırdığım kadarıyla erken doğuma sebep olabilirmiş.başına böyle bişey gelen duyan varsa yazarsa sevinirim..
aranizda plansantasi (bebegin eşi )onde olan varmi.? dr.um sezeryan olucagini soyledi.araştırdığım kadarıyla erken doğuma sebep olabilirmiş.başına böyle bişey gelen duyan varsa yazarsa sevinirim..
cevap verdiginiz icin teşekür ederim.2 3 gun once devlet hastanesine gittim.bebegim dönmüş cok sukur rabbime.ozele gidiyorum normalde ama doktorumdan memnun degilim degistrmeyi dusunuyorum.dogum zamanida yaklasti bakalim nolcak :\Benimde plesenta hep önde.hamileliğin basından beri hep önde dedi doktor.hatta ben bebeğimin hareketlerini hem çok geç hissettim hem de az sebebinede plesenta önde olduğu için dendi.ama doktor normal doğum olur dedi.(İkinci bebeğim ilki de normal di ) erken doğum olur mu dedim yoo dedi doktor etkilemez dedi.bu arada ben devlet hastanesine gidiyorum.bilmem fark eder mi cihazları falan daha mi iyi sizin doktorun
selamlar .. bence dr unuz iyi değil alttan muayene cok erken yapılmış. benim ekim 1 de doğumum pazartesi tekrar gidecxeğim ve dr um öyle bişey hiç demedi alttan muayenenin en uygun zamanı son gün doğum agidildiğinde yapılması ymış.. bu pazartesi gideceğim karnımın altı 2 -3 gündür kasılıyor belki bu şikayetimi söleyince bakar ..Evet ilk doğumum. Allah razı olsun. Tam olarak duymak istediklerimi duydum ustune açıklamasını aldim. Bir de şunu sorabilir miyim aile büyükleri bir daha asla alttan muayeneye izin verme çocuğun dogacagi yoksada doğar dedi haklı mı.cunku agrim sizim kanamam vs yok
Derdimizi mutlulugumuzu bebislerimizin herseyini burda paylasalim istedim rabbim hepimizin minikleri sag saglim kucagimizda gormeyi nasip etsin insallah
- Merhaba arkadaslar 4 senenin sonunda gelen minigim kismetse ekim sonu gibi insallah dunyaya gelecek
selamlar :) ekim 1 de doğum tarihjim fakat bir kaç gündür ayağı kalkınca karnımın altı feci kasılıyor kime sorduysam bi kaç gün sonra doğurursun diyorlar sizce ?