- Konu Sahibi babyinlove
sağlıkla büyüt bebişinii canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ctesi sezaryenle ikizlerime kavuşvam inşallah ve bende se korku heycan ne ararsan var allah yardımcımz olsun hangi hast doğum yaptın kendimi nasıl rahatlatabilirimmm
sağlıkla büyüt bebişinii canım
Kızlar doktordan geldim akşam gel alalım dedi korkuyomm
Canim hic korkma ameliyathanenin o atmosferini 5 dakika yasiycaksin sonrasi odanda bebeginlesin.bu kadar spinal sezeryan oldum cok memnunum 14.gunum normal sagligimdayim nuKızlar dogurdunuzmu??? Ben Cuma günü sezeryanla doguracagim kısmet olursa korkuyorum
canım spinali öneriyor musun? Ben genel mi olsam diyordum bel ağrısı oluyor dediler spinaldeCanim hic korkma ameliyathanenin o atmosferini 5 dakika yasiycaksin sonrasi odanda bebeginlesin.bu kadar spinal sezeryan oldum cok memnunum 14.gunum normal sagligimdayim nu
Canim genel anestezi hem anne hem bebek icinzararliymis spinal super bisey hemen ayilip bebesini emziriyorsun dogum esnasini filan hatirliyorsun esinde girebilir hem doguma.bel agrisi 3.4. Gunu biraz bel agrim oldu ignenin oldugu yer gecti o kadar bel agrisi cok yapmadi bana genel anestezi cok tehlikeliymis bende istedim ama hastane yapmiyormus zaten dr umda bastan demisti zararlarni bende korkuyordum senin gibi ama spinal daha guzelcanım spinali öneriyor musun? Ben genel mi olsam diyordum bel ağrısı oluyor dediler spinalde
beni çok cesaretlendirdin çoook teşekkür ederim içim rahatladı birazCanim genel anestezi hem anne hem bebek icinzararliymis spinal super bisey hemen ayilip bebesini emziriyorsun dogum esnasini filan hatirliyorsun esinde girebilir hem doguma.bel agrisi 3.4. Gunu biraz bel agrim oldu ignenin oldugu yer gecti o kadar bel agrisi cok yapmadi bana genel anestezi cok tehlikeliymis bende istedim ama hastane yapmiyormus zaten dr umda bastan demisti zararlarni bende korkuyordum senin gibi ama spinal daha guzel
nerde yattım canım yerde mi yattın, uyuyabildin mi çok heyecanlıym çok korkuyormHayirlisiyla kirtulursun insallah canim tam 8 saat sonra yurutucekler seni biraz zorlancaksin ama sonra her 2 saatte bir yuru yurumek geerek surekli hastane koridorunda .kalin bir hirka koy uyandiginda belden asagini hissetmiyceksin ama ust kismin cok usuycek.hemen emzirceksin normal dogum gibi zeytin yagla simdiden goguslerini. 1 gun yatiriyorlar yarindasi gun evdesin fakat yumusak yatakta yatamzsin soliyim ben yatamadim .bicaklari sokuyolar adeta ama gecicek sabret ..
Rabbim evladınıza sağlıkla ömür versin Avrasya yi araştırırken yazınızı gördüm kimde dogum yaptınız ve memnunmuydunuz hastaneden doktordanAmin inşallah teşekkür ederm
Doğumumu Avrasya Hospital Gop ta yaptim