• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Bende ctesi sezaryenle ikizlerime kavuşvam inşallah ve bende se korku heycan ne ararsan var allah yardımcımz olsun hangi hast doğum yaptın kendimi nasıl rahatlatabilirimmm:KK46::KK46:

Benimde cuma günü saat 1 deyDi aslında doğumum ama perşembe 1 de suyum geldi apar topar oldu hiçbisey anlamadım.. aslında çok korkuyodum tansiyonum bile fırlamaya başladı korkudan kaç gün ama gerçekten boşunaymis ve mümkünse genel anestezi yapmayin o ilk anını görmek sonra hep yani basinda olması tüm ağrı sizilari unutturuyo kesinlikle rahat olmaya calisin benim kadar panik ataklı biri bunu diyorsa herkez yapabilir.. müthiş bir duygu yasamadan anlatilamaz

:sinirli::110:Kızlar doktordan geldim akşam gel alalım dedi korkuyomm

Hiç korkma duanı oku gir.bebisini alinca kucagina herşeyi unutacaksın Allah sağlıkla hayirlisiyla kavuştursun inşallah
Bense çok korkuyodum bosunaymis bir haftalik olduk bile şükürler olsun

Kızlar dogurdunuzmu??? Ben Cuma günü sezeryanla doguracagim kısmet olursa korkuyorum :KK43:
Canim hic korkma ameliyathanenin o atmosferini 5 dakika yasiycaksin sonrasi odanda bebeginlesin.bu kadar spinal sezeryan oldum cok memnunum 14.gunum normal sagligimdayim nu

Doguma 2 gun kala gogus pedine zeytin yagi dokun gogusleriniz 2 gun boyunca yumusasin ilk emzirirken ve sonrasinda sikinti cekmezsiniz.phlips avent gogus ucu kullanin goguslerniz yara Olmaz bebesiniz emerken aci hissetmezsiniz hem bebekte daha guzeel doyuyor.bol bol emzirirseniz kanallar acilir .sezeryan olan arkadaslarim hemen hazir mamayi dusnmeyin birazcik azimle sutunuzu minik bebesinz emerek getiricek.

canım spinali öneriyor musun? Ben genel mi olsam diyordum bel ağrısı oluyor dediler spinalde
Canim genel anestezi hem anne hem bebek icinzararliymis spinal super bisey hemen ayilip bebesini emziriyorsun dogum esnasini filan hatirliyorsun esinde girebilir hem doguma.bel agrisi 3.4. Gunu biraz bel agrim oldu ignenin oldugu yer gecti o kadar bel agrisi cok yapmadi bana genel anestezi cok tehlikeliymis bende istedim ama hastane yapmiyormus zaten dr umda bastan demisti zararlarni bende korkuyordum senin gibi ama spinal daha guzel

Canim genel anestezi hem anne hem bebek icinzararliymis spinal super bisey hemen ayilip bebesini emziriyorsun dogum esnasini filan hatirliyorsun esinde girebilir hem doguma.bel agrisi 3.4. Gunu biraz bel agrim oldu ignenin oldugu yer gecti o kadar bel agrisi cok yapmadi bana genel anestezi cok tehlikeliymis bende istedim ama hastane yapmiyormus zaten dr umda bastan demisti zararlarni bende korkuyordum senin gibi ama spinal daha guzel
beni çok cesaretlendirdin çoook teşekkür ederim içim rahatladı biraz

Hayirlisiyla kirtulursun insallah canim tam 8 saat sonra yurutucekler seni biraz zorlancaksin ama sonra her 2 saatte bir yuru yurumek geerek surekli hastane koridorunda .kalin bir hirka koy uyandiginda belden asagini hissetmiyceksin ama ust kismin cok usuycek.hemen emzirceksin normal dogum gibi zeytin yagla simdiden goguslerini. 1 gun yatiriyorlar yarindasi gun evdesin fakat yumusak yatakta yatamzsin soliyim ben yatamadim .bicaklari sokuyolar adeta ama gecicek sabret ..

Hayirlisiyla kirtulursun insallah canim tam 8 saat sonra yurutucekler seni biraz zorlancaksin ama sonra her 2 saatte bir yuru yurumek geerek surekli hastane koridorunda .kalin bir hirka koy uyandiginda belden asagini hissetmiyceksin ama ust kismin cok usuycek.hemen emzirceksin normal dogum gibi zeytin yagla simdiden goguslerini. 1 gun yatiriyorlar yarindasi gun evdesin fakat yumusak yatakta yatamzsin soliyim ben yatamadim .bicaklari sokuyolar adeta ama gecicek sabret ..
nerde yattım canım yerde mi yattın, uyuyabildin mi :( çok heyecanlıym çok korkuyorm

Korkma canim sadece 5 dkka ameliyathanede sabret o atmosferi o kadar ..Yatagima kiyasla Sert bi koltugumuz var orda uyudum 4. 5 gun. Okadar .sonra yatagima yatabildim..ama kalkarken bisinden mutlaka destek alarak kalkicaksin bilgin olsun 1 hafta destege ihtiyacin olcak..

Back