• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

selamlar .. bence dr unuz iyi değil alttan muayene cok erken yapılmış. benim ekim 1 de doğumum pazartesi tekrar gidecxeğim ve dr um öyle bişey hiç demedi alttan muayenenin en uygun zamanı son gün doğum agidildiğinde yapılması ymış.. bu pazartesi gideceğim karnımın altı 2 -3 gündür kasılıyor belki bu şikayetimi söleyince bakar ..
Canim benimde 31 ekim gozukuyor dogum ayniyiz...Kasilma derken surekli mi yoksa ara ara mi oluyor?Bendede karin altimda agirlik hissediyorum artik normaldir bu aya gore boyle seyler bebek agirlastigi icin hatta yurume hizimida yavaslatiyor o agirlik

Merhaba Kızlar haftasına göre 1 hafta önde giden varmi ??? Bugün kontrolumde 32 deyil de 33.haftada ve 1.900 kg oldugunu öğrendim doktorum normal dedi olabiliyomus
Evet canim oluyor ayni durumdayiz sevinsek iyi olur tosuncuklara masallah;)

Canim benimde 31 ekim gozukuyor dogum ayniyiz...Kasilma derken surekli mi yoksa ara ara mi oluyor?Bendede karin altimda agirlik hissediyorum artik normaldir bu aya gore boyle seyler bebek agirlastigi icin hatta yurume hizimida yavaslatiyor o agirlik
selamlar :) 38+2 günlük hamileyim sizin daha var doğumunuza ve bana ilk defa dün bakıldı .. şikayetleriniz normal kafası aşağı gelmiş sanırım benimde ilk aşağı geldiği günler cok kasılma ağrı hareketlerimde yavaşlama olmuştu sonra gecti :) suan gayet iyiym korkumdan mıdır nedir ne sancım ne ağrım var :)

selamlar :) 38+2 günlük hamileyim sizin daha var doğumunuza ve bana ilk defa dün bakıldı .. şikayetleriniz normal kafası aşağı gelmiş sanırım benimde ilk aşağı geldiği günler cok kasılma ağrı hareketlerimde yavaşlama olmuştu sonra gecti :) suan gayet iyiym korkumdan mıdır nedir ne sancım ne ağrım var :)
Aa düşmüstür kafasi insallah asagi bisey hissetmedim ama hafta sonu kontrolde belli olur umarim..Hayirlisiyla doğurursun insallah cokda bekletmesin bebeşin seni ;)

Kızlar çatı muayenesi oldunuz mu
olduk anacım oldukk :) yani ben oldum .. sabah 11 de de doğuma gidiyorum inşallah .. dr um hayaller paris hayatlar ağrı dedi benim için yaramazlık yaptım biraz aslında zor bişey değil 3 4 parmağını sokuyr daire çiziyor bastırarark içinde o kdar ..

Bende bundan 10 gün önce eşimle aramızda geçen dialoğu yazmak istedim.
Eşim: "Canım istersen doktora gidelim bir muayene ol bebek iyiyse hemen alsınlar"
Ben: "Ne alaka öyle şey olurmu hem vakit var hemde oğlum ne zaman gelmek isterse o zman doğacak"
Eşim: "Eee daha çok var o zaman.Ben nasıl dayanacağım?"
Ben: "Neye dayanacaksın bebeğimi merak ediyorsun?"
Eşim: "Orası da var elbette merak ediyorum ama doktorla konuşacağım bebek iyiyse gelişimi tamamsa biran önce bebeği alsın senin bu agresif duygusal sinirli haline daha fazla dayanamayacağım.Doğur da sen kurtul bende rahat edeyim ne bu yaaa hergün her dakika bağır ağla zırla of offf "
:D :D :D :D

Kızlar dogurdunuzmu??? Ben Cuma günü sezeryanla doguracagim kısmet olursa korkuyorum :(

Allah sağ salim kavuştursun inşallah canım niye sezeryan bişey dediler mi daha bana var ama hareket edemiyor sanki

Allah sağ salim kavuştursun inşallah canım niye sezeryan bişey dediler mi daha bana var ama hareket edemiyor sanki

Amin canim hepimizi..tamamen benim istegim sezryan cnku normalden daha çok korkuyorum çatı muaynesi bile yaptırmadım.. adetime göre 39.haftaya giriyorum yarın ama bebegimin gelisimi onde.. gerçekten sigmiyo benimkide göbek deligim kayboldu firliycakms gbi

Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun insallah ilk guzel haberi sen verdin. Darisi basimiza :KK46::KK200:

Meleğim bugünü bekleyemedi dün geldi kavuştuk biz sukurler olsun darısı basiniza inşallah kızlar yok böyle bir duygu tarif edilemez
Ayyy ne mutlu bide merakla bekleyince bu haberler ne güzel geliyo Allah analı babalı büyütsün inşallah ayrıntılı anlatırmısın canım doğum hikayeni

Ayyy ne mutlu bide merakla bekleyince bu haberler ne güzel geliyo Allah analı babalı büyütsün inşallah ayrıntılı anlatırmısın canım doğum hikayeni

Doktorumun ve ekibi sayesinde çok güzel bir doğum yaptım ne canım yandı nede korktum binlerce kez şükürler olsun.. spinal szryan oldum sonrasinda ki ilk gecem sanciliydi biraz ama butununde güzel bir doğum oldu ve melegime kavuştum. .doktor çok önemli kesinlikle onun.sayesinde genel anesteziden vazgectim ve hiç pişman olmadim.. baştan beri zaten sezryn istyodum ama az daha beklesem normal yapcaktim :))

Bende ctesi sezaryenle ikizlerime kavuşvam inşallah ve bende se korku heycan ne ararsan var allah yardımcımz olsun hangi hast doğum yaptın kendimi nasıl rahatlatabilirimmm:KK46::KK46:

Back