• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Kizlar alisverise basladiniz mi ? Suana kadar ben
Bebek bakım çantası aldım icinde sampuani sabunu vs. Set olarak aldim chicco nun.Hem cantayida kullanirim
Beşiğini aldik ikeadan icinin uyku seti eksik...
Kendime de göğüs pedi aldım :)
Biberon aldim 2 boy Nuk marka.
Böyle simdilik
....

Hiçbirşey almadım inşallah önümüzdeki ay çantasını hazirlicam erken doğum riski var hazır dursun istiyorum inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza

Merhaba kızlar bizde casual Cadillac araba aldık kardeşim 3takım almış avent emzik aldım bir tanede pamuklu kalın battaniye aldım işime karar verdiniz mi

Merhaba kızlar bizde casual Cadillac araba aldık kardeşim 3takım almış avent emzik aldım bir tanede pamuklu kalın battaniye aldım işime karar verdiniz mi

Bir ben kaldım sanırım alisverise cikmayan teyzemin ördüğü yelekler patikler battaniyeler dışında.. nerden başlycami da hiç bilmiyorum valla.. isim Eylül Lina canim sen buldunmu isim

Bir ben kaldım sanırım alisverise cikmayan teyzemin ördüğü yelekler patikler battaniyeler dışında.. nerden başlycami da hiç bilmiyorum valla.. isim Eylül Lina canim sen buldunmu isim
Aslında heveslenip biraz erken davranıyordu ama her gördüğümü alasım var İsmini Ömer Kaan koyacağız Allah nasip ederse sıcak geldi bize yoksa ben çok kararsızdım

Aslında heveslenip biraz erken davranıyordu ama her gördüğümü alasım var İsmini Ömer Kaan koyacağız Allah nasip ederse sıcak geldi bize yoksa ben çok kararsızdım

Başlamak lazım aslında son ay yıkama utuleme işleri kalır... bende zor tutyorum kendimi neler var almak istyo insan.. sağlık olsun hersey olur yavaş yavas

Kızlar ilginç bişey oldu.. sabah uyandığimda baş parmagim kinalanmis şaşırdım arastiyim ddm melekler yakiyomus flan yazmslar başına böyle bsey gelen varmi

bu hafta doktora gidenlere soruyorum, 27,haftada kilo ve boyu ne kadardı bebişlerinizin? biz bugün kontrole gittik, 1050 gr. ve 32 cm. dedi

Mrb.lar benim de miniğim ekimde doğacak Allah kısmet ederse şuan 27. Haftadayım ama kasılmalarım oluyo 1 haftadır çok sık olmuyo ama sağ tarafta toplanıyo bebeğim baya karnımın şekli değişiyo, sizde de oluyo mu korkmalı mıyım?

Mrb.lar benim de miniğim ekimde doğacak Allah kısmet ederse şuan 27. Haftadayım ama kasılmalarım oluyo 1 haftadır çok sık olmuyo ama sağ tarafta toplanıyo bebeğim baya karnımın şekli değişiyo, sizde de oluyo mu korkmalı mıyım?

Hayır canım korkma bugün kontrolden geldim aynı soruyu sordum..toplanmayla beraber sancı giriyosa ve belli aralıklarla tekrar edyorsa sikintili durumMuş. . Bizim toplanma sandigimiz dirsek ayak popo dayamasi oluyomus

Kizlar kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz ?
Ben 25. Haftadayım ve 7 kg aldım sanki cok gibi değil mi sizleride gorursem icim rahatliycak :)

27.hafta olucaz 7,5-8 kilo aldım ne yaparsam yapayım geliyor kilolarından guzuların çanları sağolsun napalım

Hayır canım korkma bugün kontrolden geldim aynı soruyu sordum..toplanmayla beraber sancı giriyosa ve belli aralıklarla tekrar edyorsa sikintili durumMuş. . Bizim toplanma sandigimiz dirsek ayak popo dayamasi oluyomus

Tşk ederim cevap için, çok şükür sancı olmuyor ama rahatsızlık veriyor toplanırken bir de dikkat ettim daha çok idrara sıkışınca oluyor, sende de mi öyle oluyor? İnş sıkıntı yaratmaz bu durum.

Tşk ederim cevap için, çok şükür sancı olmuyor ama rahatsızlık veriyor toplanırken bir de dikkat ettim daha çok idrara sıkışınca oluyor, sende de mi öyle oluyor? İnş sıkıntı yaratmaz bu durum.

İdrara sikisinca da oluyo normaldede arada elimi koydugumda hissediyorum.. elini üzerine koy ovala birazcık gidiyo :)

Kizlar kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz ?
Ben 25. Haftadayım ve 7 kg aldım sanki cok gibi değil mi sizleride gorursem icim rahatliycak :)

28. haftadayım 5.5 kilo aldım doktor normal dedi, bu haftadan sonra hızlanacak kilo alman ama 12 kiloyu geçme dedi. Gerçekten de iştahım açıldı irademe hakim olamıyorum bu hafta :p

İdrara sikisinca da oluyo normaldede arada elimi koydugumda hissediyorum.. elini üzerine koy ovala birazcık gidiyo :)

Evet elimi koyunca dağılıyor geri ama ben dr.u aradım anlattım o rahim kasılmaları olabilir dedi adalat verdi günde 2 defa, çok korktum Allah'ım korusun, sen de bence dr.a söyle bugün başladım adalata faydasını görürüm inş

Evet elimi koyunca dağılıyor geri ama ben dr.u aradım anlattım o rahim kasılmaları olabilir dedi adalat verdi günde 2 defa, çok korktum Allah'ım korusun, sen de bence dr.a söyle bugün başladım adalata faydasını görürüm inş

4 5 gün önce kontrolumde doktorumla görüştum belli araliklarla toplanmayla birlikte ağrı girmediği sürece normal dedi..dirsegini kolunu bacağını dayayabiliyomus

Back