- 26 Ocak 2014
- 134
- 33
- 48
- Konu Sahibi babyinlove
-
Bende yaptirdim da herseyine cok guzel bakildi sadece parmaklarini saymadi unuttu herhalde benim de aklima takildi. Nerde yaptirdin peki
Benim doktorum yapmiyormus baska yere gittim bende. Sonucunu 1 ay sonra doktoruma gostermeyi dusunuyorum iyi ciktigi icin cok sukur gitmeyecegim doktoruma. Sicaklar nasil beni hep ates basiyorKendi doktorum yaptı avrasya hastanesinde
Benim doktorum yapmiyormus baska yere gittim bende. Sonucunu 1 ay sonra doktoruma gostermeyi dusunuyorum iyi ciktigi icin cok sukur gitmeyecegim doktoruma. Sicaklar nasil beni hep ates basiyor
Bende istanbulda degilim su an ama buralar da sicak bir de durup dururken ates basiyor elim ayagim yaniyor surekli. Ben doktorumla konusmadim ama kontrole 1 degil 1 bucuk ay sonra gitmeyi dusunuyorum bir sorun olmaz insallahFelaket Sicaklarla aram ist dan kaçtım bir hafta oldu cok iyiyim..kontrolden kontrole dönmeyi dusunuyorum ist a cnku nefes alinmiyo
Bende istanbulda degilim su an ama buralar da sicak bir de durup dururken ates basiyor elim ayagim yaniyor surekli. Ben doktorumla konusmadim ama kontrole 1 degil 1 bucuk ay sonra gitmeyi dusunuyorum bir sorun olmaz insallah
Yinede dediği zamanda git kontrole bence tekrar kaçarsin :) ist kadar sıcak deyildir ya nerdesin
Cok uzak degil tekirdagdayiz da yine de sicak istanbul gibi olmasa da. Saglik ocaginda 1 ay sonra kan verecegim 3 aylik sekere bakacaklarmis yine diyorum ki onu yaptirayim 1 hafta sonra da doktora gecikmeli de olsa giderimYinede dediği zamanda git kontrole bence tekrar kaçarsin :) ist kadar sıcak deyildir ya nerdesin
Cok uzak degil tekirdagdayiz da yine de sicak istanbul gibi olmasa da. Saglik ocaginda 1 ay sonra kan verecegim 3 aylik sekere bakacaklarmis yine diyorum ki onu yaptirayim 1 hafta sonra da doktora gecikmeli de olsa giderim
Ben yaptirmayi dusunmuyorum seker yuklemesini ama bakalim belki yaparim. Zararli diyen var yararli diyen var kafam cok karisik o yuzden. Benim hamilelik basinda cok bulantim vardi hep hamur isi yedim o yuzden kilolari da aldim ne yapacagim bilmiyorum daha da cok kilo alacagimmmmDoktorun dediği süreyi çok geçirme yinede.. ben şeker yuklememi 22.haftada yaptırdım doktorum istedi fazla kilo aldigim için suphelendigi gbi de yüksek çıktı zaten..aman şekerden ekmekten uzak durmaya çalış ben kontrolden cikmistim ama 3 haftadir dikkat ediyorum surekli olcuyorum çok iyi şekerim şükürler olsun kiloda almadim..en önemlisi şeker mis Allah korusun bebislerimizi
Ben yaptirmayi dusunmuyorum seker yuklemesini ama bakalim belki yaparim. Zararli diyen var yararli diyen var kafam cok karisik o yuzden. Benim hamilelik basinda cok bulantim vardi hep hamur isi yedim o yuzden kilolari da aldim ne yapacagim bilmiyorum daha da cok kilo alacagimmmm
Benim de aclik sekerim iyi gozukuyor insallah sorun cikmaz saglik ocagindaki hemsirem yaptir dedi baklava yemis gibi oluyor dedi. Doktoruma sorarim vakti gelinceKızlar ben imza attım yaptırmadım açlık tokluk şekerime baktılar çok șukür bișey çıkmadı
İyiyse yaptırma bence,ben kusanları gördüm istemedim dr.lar yaptır diyo
Gercekten de zor diyorum ki acaba boyle bizim zamanimiza mi denk geldi zor olmasi e annelerimizin zamaninda yoktu boyle seyler hamile kalip doguruyorlardi. Boyle konustuguma bakmayin bu arada 21 yasindayimBen yaptırdım kusmadım toktum kutu kola kadar elma aromali icicekti.. benimde açlık çok iyi ckyodu hep ama yuklemede 218 gördüm... şimdi herseyi yyorum ama abartmadan 130 140 i hiç geçmedi tokluk şekerim amaaan zor işler valla(
Ne değișiyo ben onu anlamadım 50 doz veriyolarmıș yüksekse 100 doz verip yenisini yapıyolarmıș hastanede bir sürü kișiye sordum bebek birden hareketleniyomuș seninde öle oldumu
Bende yaptirmayi düsünmüyorum seker yüklemesini.Saglik ocaginda mi yaptirdin açlik tokluk testini tatlim ?Kızlar ben imza attım yaptırmadım açlık tokluk şekerime baktılar çok șukür bișey çıkmadı
Yok canım üniversite hastanesinde gidiyorum orda yaptırdımBende yaptirmayi düsünmüyorum seker yüklemesini.Saglik ocaginda mi yaptirdin açlik tokluk testini tatlim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?