• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Çok güzel çok beğendim adıyla yașasın inșallah..Kaan olacak inșallah ama tam karar veremedik biz

Çok güzel çok beğendim adıyla yașasın inșallah..Kaan olacak inșallah ama tam karar veremedik biz

Amin saol canim saglikla vaktinde kavusalim inşallah yavrularimiza... iki isim modasına uyduk :) kaan da çok güzel isim gerçi doguma kadar elli tane fikir gelir hepimize dye dusunuyorum :)))

Amin saol canim saglikla vaktinde kavusalim inşallah yavrularimiza... iki isim modasına uyduk :) kaan da çok güzel isim gerçi doguma kadar elli tane fikir gelir hepimize dye dusunuyorum :)))
Amin canım inșallah :)sağsalim kavușuruz kuzularımıza:)iki isim yanına bende düșünüyorum bi türlü yakıramadık

kızlar ya , ayrıntılı ultrasona girdiniz mi , 3 boyutlu 4 boyutlu hangisi iyi , ben anlamadım.

3-4 D olmasındansa gideceğiniz doktorun Perinatolog olması önemli.Devlet hastanesine gidenler memnun değil.
özel e gidenler pahalı ama detaylı inceleniyor CD olarak bebeğinizin filmi veriliyor.Acıp acıp izlersiniz.
Gidip gitmemek eğer risk durumunuz yoksa size kalmış.
Ama olası bir sağlık sorunu varsa doğumda lohusa pskokojisiyle karşılaşmaktansa önceden bilemek daha iyi sanırım.

Aynen giden var mi nereye gittiniz. Yaptirmasak olmaz mi acaba[/QUOTE]

Ben 22.haftada yaptırdım 4d renkli dopler ozelde kendi doktorum bakti ucreti 250 tl cd dahil..sukur bebegimde sorun yok ama benim atar damarimda direnç varmış tansiyon riski olduğunu syledi yediklerime daha çok dikkat edyrm artık bence yapılmalı bebekte sizde detaylı incelenyosunuz

biz hem giresuna yakınız hemde sivasa üç saate yakın en yakın kadın doğum uzmanı , sivasta 3 boyutlu oluyormuş giresunda 4 boyutlu var ama oda 250 tl . ne yapacağımı şaşırdım.hayırlısı

Devlette yaptiran var mi peki memnun musunuz. Bezmialem vakif universi hastanesinda cok uygun fiyata yapiliyormus

Kızlar biz bugün gittik üniversite hastanesinde ayrıntılı için..tabiki özel gibi degil ilk asistan inceledi sonra profösör inceledi çok șükür herhangi bi sorun gözükmediğini söledi baya inceledi valla iyi olduğunu sölediya yetti bize

Kızlar nasılsınız? Doğumu nasıl yapcaniza karar verdinizmi ben çok korkak dayaniksiz biri olarak düşünmeye basladim :(

Merhaba Kızlar nasılsınız? ? Benim kasiklarim acıyo arada iki gündür sizde varmi

Ben de yaptırdım hanımlar ama pek açıklama duymadım onlar not aldılar dosyalayip verdiler ben sadece goruntusunu gordum bebeğimin ve cok sukur her şeyin yolunda olduğunu soylediler. Detayli detayli bana anlatilsin isterdim gerci. Her doktor her hastane farkli yapiyor sanirim. Bir daha mi gitsem ayrintiliya

Back