- 26 Ocak 2014
- 134
- 33
- 48
- Konu Sahibi babyinlove
Kızlar nasılsınız bebișlerinize isim buldunuz mu acaba
Evet canim Eylül Lina :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar nasılsınız bebișlerinize isim buldunuz mu acaba
Kızlar nasılsınız bebișlerinize isim buldunuz mu
Çok güzel çok beğendim adıyla yașasın inșallah..Kaan olacak inșallah ama tam karar veremedik biz
Amin canım inșallah :)sağsalim kavușuruz kuzularımıza:)iki isim yanına bende düșünüyorum bi türlü yakıramadıkAmin saol canim saglikla vaktinde kavusalim inşallah yavrularimiza... iki isim modasına uyduk :) kaan da çok güzel isim gerçi doguma kadar elli tane fikir gelir hepimize dye dusunuyorum :)))
Amin canım inșallah :)sağsalim kavușuruz kuzularımıza:)iki isim yanına bende düșünüyorum bi türlü yakıramadık
Aynen giden var mi nereye gittiniz. Yaptirmasak olmaz mi acabakızlar ya , ayrıntılı ultrasona girdiniz mi , 3 boyutlu 4 boyutlu hangisi iyi , ben anlamadım.
kızlar ya , ayrıntılı ultrasona girdiniz mi , 3 boyutlu 4 boyutlu hangisi iyi , ben anlamadım.
Kızlar nasılsınız? Doğumu nasıl yapcaniza karar verdinizmi ben çok korkak dayaniksiz biri olarak düşünmeye basladim
Bende bol bol bel agrisi oluyor henuz kasiklarda agri yok. Ilk aylarda cok olmustu ama. Bu arad ayrintili ultrasonu ne yaptiniz?Merhaba Kızlar nasılsınız? ? Benim kasiklarim acıyo arada iki gündür sizde varmi
Bende bol bol bel agrisi oluyor henuz kasiklarda agri yok. Ilk aylarda cok olmustu ama. Bu arad ayrintili ultrasonu ne yaptiniz?
Bende yaptirdim da herseyine cok guzel bakildi sadece parmaklarini saymadi unuttu herhalde benim de aklima takildi. Nerde yaptirdin pekiBen 22.haftada yaptırdım sukur hersey yolunda.. sen yaptirmadin mi