• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

4 5 gün önce kontrolumde doktorumla görüştum belli araliklarla toplanmayla birlikte ağrı girmediği sürece normal dedi..dirsegini kolunu bacağını dayayabiliyomus

Anladım, benimki hareket halindeyken olmuyo durup dururken bi bakıyorum aşırı kasılıp toplanıyo bi tarafta o yüzden çok korktum ama adalat işe yarıyo gibi çok şükür, inş hepimiz de zamanında sağ salim alırız kucaklarımıza

rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.aranizda plasantasi onde olan var mi.4d ye bakan dr onde dedi normal dogum yapabilirsin dedi.ama sanirim erken dogumda olabiliyomus plasanta onde olunca.oyle bise var mi ya:/ yarin kendi dr.uma randevum var.insallah hersey yolundadir.
bu arada oglum gece cok hareketleniyo sizinde oyle mi.gece uykumdan uyandiriyo :)
kiyafet konusu hakinda da sorum var aslinda.bebege atlet mi almayi dusunuyosunuz yoksa sıfır kollu çıtçıtlı badi mi.kıyafet alisverisi yapan veya tecrubeli anneler yazabilirler mi?

Benim de aksamlari ve geceleri daha çok hareketleniyor çit çitli atletler en kullanışlıdır benim 2.insallh ilk oglumda hep citcitli kullandım bebeklere daha rahat ben bol bol çit çitli alicam inşallah siz alışverişe basladinizmi ben haftaya ağustos da hastahane çantasını hazirlicam inşallah

Benim de aksamlari ve geceleri daha çok hareketleniyor çit çitli atletler en kullanışlıdır benim 2.insallh ilk oglumda hep citcitli kullandım bebeklere daha rahat ben bol bol çit çitli alicam inşallah siz alışverişe basladinizmi ben haftaya ağustos da hastahane çantasını hazirlicam inşallah
ufak ufak aldim biseyler indrimde olanlar veya hosuma giden bi kac parca bisey.uzun kollu citcitli sapka aldiven 2 3 parcada altli ustlu takim var.ama cogu 3 aydan sonra giymesi icin.. daha alincak cok sey var sanirim :/ kafam da bi o kadar karisik...bu arada bebegin kac kilo :) cinsiyeti ne

E="Biberli_pasta, post: 47431356, member: 456774"]ufak ufak aldim biseyler indrimde olanlar veya hosuma giden bi kac parca bisey.uzun kollu citcitli sapka aldiven 2 3 parcada altli ustlu takim var.ama cogu 3 aydan sonra giymesi icin.. daha alincak cok sey var sanirim :/ kafam da bi o kadar karisik...bu arada bebegin kac kilo :) cinsiyeti ne[/QUOTE]
Kızim olucak insaAllah en son 24+5 de 760gr di sizin nasıl kilosu cinsiyeti

E="Biberli_pasta, post: 47431356, member: 456774"]ufak ufak aldim biseyler indrimde olanlar veya hosuma giden bi kac parca bisey.uzun kollu citcitli sapka aldiven 2 3 parcada altli ustlu takim var.ama cogu 3 aydan sonra giymesi icin.. daha alincak cok sey var sanirim :/ kafam da bi o kadar karisik...bu arada bebegin kac kilo :) cinsiyeti ne
Kızim olucak insaAllah en son 24+5 de 760gr di sizin nasıl kilosu cinsiyeti[/QUOTE]

26+3 de 960 gr di.rabbim nasip ederse oglum olcak insallah

Merhaba arkadaşlar
Yakın tarihlerde doğum yapacağımızı gorunce çok sevindim
Çünkü takip ettiklerinde ya çok ondeler ya da geride idiler. Sizlerin de dr ları bu haftalarda hep doğumla ilgili konuştu mu.30. Haftadayim 30 haftadir 5 dk da muayenmi olup sorunsuz çıkıp gelirken geçen haftaki randevumda 34.haftada alirim vs vs diyerek çok beynimi bulandırdı. Size de 34, normal diyen var mı ki? Benim bildiğim 37 öncesi prematüre. Rahim boyumu ölçtü normal dedi sadece bebek aşağıda ona da taşıma şeklin bu dedi. Sorun ne bilmiyorum. Ekimi beklerken Ağustos bebeği olma ihtimali uykularimdan etti: Rabbim hepimize sağ salim kucagima almayı nasip etsin inşaallah

Merhaba arkadaşlar
Yakın tarihlerde doğum yapacağımızı gorunce çok sevindim
Çünkü takip ettiklerinde ya çok ondeler ya da geride idiler. Sizlerin de dr ları bu haftalarda hep doğumla ilgili konuştu mu.30. Haftadayim 30 haftadir 5 dk da muayenmi olup sorunsuz çıkıp gelirken geçen haftaki randevumda 34.haftada alirim vs vs diyerek çok beynimi bulandırdı. Size de 34, normal diyen var mı ki? Benim bildiğim 37 öncesi prematüre. Rahim boyumu ölçtü normal dedi sadece bebek aşağıda ona da taşıma şeklin bu dedi. Sorun ne bilmiyorum. Ekimi beklerken Ağustos bebeği olma ihtimali uykularimdan etti: Rabbim hepimize sağ salim kucagima almayı nasip etsin inşaallah
Merhaba canım erken bence de ne acele varki anlamadım herşey normalse bekle bence başka Dr.görün

Merhaba canım erken bence de ne acele varki anlamadım herşey normalse bekle bence başka Dr.görün
Gittim tekrar aynı dr a;burnundan soluyordu sinirden. Tekrar vajinal muayene etti ve rahim boyu uzun kapalı dedi ama yine tekrar tekrar 34den sonra alirim deyince bir an sanki zorla bebeğimi alacak gibi hissedip psikolojim altust oldu. Daha yeni toparladim. Kadının demeye çalıştığı şey tamam dogurmazsin ama ihtimali olursa tutmaya calismam yani demem o ki sizin de dr lariniz 34 yada herhangi bir rakam cikiyor mu ağzından.1 7 ağustos da çalışabilir raporu için gidince konuscam derse yine 34 başka dr bulacagim

Canım o dokdor sacmalamis 40haftaya kadar nekadar durursa kar ben yüksek riskli gebeyim benim dokdorum 1kere bile ağzını açıp böyle birşey demedi hep nekadar kalırsa kardan diyor bebek zaten son haftalarda kilo alıyor asla böyle biseye izin verme gerekirse dokdorunu değiştir sizin ilk gebeliginiz galiba inşallah gününde doğumunu gününde yaparsin

Canım o dokdor sacmalamis ölümü 40haftaya kadar nekadar durursa kar ben yüksek riskli gebeyim benim dokdorum 1kere bile ağzını açıp böyle birşey demedi hep nekadar kalırsa kardan diyor bebek zaten son haftalarda kilo alıyor asla böyle biseye izin verme gerekirse dokdorunu değiştir sizin ilk gebeliginiz galiba inşallah gününde doğumunu gününde yaparsin
Evet ilk doğumum. Allah razı olsun. Tam olarak duymak istediklerimi duydum ustune açıklamasını aldim. Bir de şunu sorabilir miyim aile büyükleri bir daha asla alttan muayeneye izin verme çocuğun dogacagi yoksada doğar dedi haklı mı.cunku agrim sizim kanamam vs yok

Agrin sizin yoksa neden alttan muane ederler ki sen yeni hamile değilsin canım özele mi yoksa devletemi gidiyorsun ? İnan elin canı ele ucuz ben daha öncesinde 3dusuk 5aylik erken doğum yapmış canından can gitmiş birisi olarak dokdorlara pek güvenmiyorum araştırıyorum kendinin dokdorum olmaya çalışıyorum sende masaAllah riskli dönemleri atlatmissin inşallah sağlıcakla alırsın hepimiz alırız dua et miyadinda doğdun dokdorunu deistirmen psikolojikmende bebeğin içinde en iyisi olur hangi şehirdesin ben ankaradayim bu konuda yardımcı olabilirim belki

Agrin sizin yoksa neden alttan muane ederler ki sen yeni hamile değilsin canım özele mi yoksa devletemi gidiyorsun ? İnan elin canı ele ucuz ben daha öncesinde 3dusuk 5aylik erken doğum yapmış canından can gitmiş birisi olarak dokdorlara pek güvenmiyorum araştırıyorum kendinin dokdorum olmaya çalışıyorum sende masaAllah riskli dönemleri atlatmissin inşallah sağlıcakla alırsın hepimiz alırız dua et miyadinda doğdun dokdorunu deistirmen psikolojikmende bebeğin içinde en iyisi olur hangi şehirdesin ben ankaradayim bu konuda yardımcı olabilirim belki
Özele gidiyorum canim İstanbul dayım ;çok sagolasin ılgın için suan da çalışabilir raporu bekliyorum sonrasında bakacağım.kesinlikle eminim bebisimde anliyordur o doktoru sevmedigimi:anne:

Kizlar 28. Haftadayim alt tarafimda zaman zaman aģrı hissediyorum.Veya idrarim biterken o ağrıyı hissediyorum.Sizde de oluomu???

Kizlar 28. Haftadayim alt tarafimda zaman zaman aģrı hissediyorum.Veya idrarim biterken o ağrıyı hissediyorum.Sizde de oluomu???

Bende alt tarafta zaman zaman baskı hissediyorum normal dedi doktorum her geçen gün agirlastigi için bebek ve büyüyen rahimden dolayiymis

Merhaba Kızlar haftasına göre 1 hafta önde giden varmi ??? Bugün kontrolumde 32 deyil de 33.haftada ve 1.900 kg oldugunu öğrendim doktorum normal dedi olabiliyomus

Merhaba Kızlar haftasına göre 1 hafta önde giden varmi ??? Bugün kontrolumde 32 deyil de 33.haftada ve 1.900 kg oldugunu öğrendim doktorum normal dedi olabiliyomus
Maşallah canım güzel gelişimi demek ki ben hep 3gün geriydi 27.hafta 1.230haftasıyla uyumlu dedi

Back