EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Benimkide erkek canım 20.haftaya kadar normal demiști dr.haftaya cuma kontrolüm iyi olsunda geç farkedeyim :)elimde olsa ultrason da izlicem sürekli :)

Benimkide erkek canım 20.haftaya kadar normal demiști dr.haftaya cuma kontrolüm iyi olsunda geç farkedeyim :)elimde olsa ultrason da izlicem sürekli :)
Evet iyi olmalari cok onemli. 22. Haftaya kadar normal hissetmemen endiselenme sakin bir bakmissin tekme atiyor :) bende gormek istiyorum hep icerde ne yaptigini merak ediyorumm

Evet iyi olmalari cok onemli. 22. Haftaya kadar normal hissetmemen endiselenme sakin bir bakmissin tekme atiyor :) bende gormek istiyorum hep icerde ne yaptigini merak ediyorumm
haftaya cumaya kadar sabretmeye çalıșacam canım ayın 16.sında da ayrıntılıya randevum görcem inșallah bol bol

Ben 8 haftalıkken üniversite hastanesinde randevu vermișlerdi ayrıntılı için 23 hafta oluyo sanırım

Ben aralarda özele gidiyorum ama tahlilleri üni. Hast yaptırıyorum hangi șehirdesin fiyatları yüksekmiș öle diyorlar

Araștır canım abartıyolar bazı hastaneler bende doğumu özelde düșünüyorum bakalım kısmet

Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bende ekim sonu Allah nasip ederse

Sicaklarla bogusuyorum ben canım..
Hala tekmeleri hissedemiyorum göbek bol yağlı sanırım engel oluyorlar yatarken sadece hissediyorum ve bu duruma uzuluyorum
Tatlim niye uzuluyorsun bak yatarken hissediyormussun ne guzel yakinda istemesende surekli acita acita hissettiricek insallah

Tatlim niye uzuluyorsun bak yatarken hissediyormussun ne guzel yakinda istemesende surekli acita acita hissettiricek insallah

İnşallah canim korkuyorum bseymi oldu dye...doktorumda kilonun etkisi var bu haftadan sonra daha net hissedersin ddi tetanoz oldum bugün sen yaptırdın mi canim

İnşallah canim korkuyorum bseymi oldu dye...doktorumda kilonun etkisi var bu haftadan sonra daha net hissedersin ddi tetanoz oldum bugün sen yaptırdın mi canim
Canim hala cagirmadilar berbat bi saglik ocagi ya

Sicaklarla bogusuyorum ben canım..
Hala tekmeleri hissedemiyorum göbek bol yağlı sanırım engel oluyorlar yatarken sadece hissediyorum ve bu duruma uzuluyorum
Bende surekli doktora gitme modundayım ama engel oluyorum kendime 3gündür İstanbula geldik geziyoruz durmadan zararı olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…