- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
Aaaaa hastanede oluyorsa kesinlikle orda yaptiririm esimde istemiyor saglik ocaginda olmaz bide yankis vururlar diyor canim ya benim doktorum kan ilacina yeni baslatacak on kere dedim baslayalim yok bekleyelim dedi hal mecal kalmadi bende gozlerimin alti mosmor oldu yaBenide cagrmadi lar hala ben gttm hastanede yaptırdım 24 tl hemde hiç isim olmaz sağlık ocağında iyi şeyler duymadım cnku
Aaaaa hastanede oluyorsa kesinlikle orda yaptiririm esimde istemiyor saglik ocaginda olmaz bide yankis vururlar diyor canim ya benim doktorum kan ilacina yeni baslatacak on kere dedim baslayalim yok bekleyelim dedi hal mecal kalmadi bende gozlerimin alti mosmor oldu ya
Ya seker konusunda bende cok kararsizim kizlar napicaz ya bakan cikiyo proflar cikiyo yaptirmayin diyo doktorlarin hepsi bu sart cocuga bisey olursa mesuliyet sizin diyo kafam cok karisik
Bide kizlar benim hamileligim hungur hungur aglayarak geciyor esim sagolsun burnumdan getiriyor cocugum dengesizin teki olucak kahroluyorum
Hissediyorum bu aralar çoğaldı sanki sen ne durumdasin hissediyomusunHissediyomusun bebidmși
Hissediyorum bu aralar çoğaldı sankHissediyomusun bebidmși
Gercekten büyük mutluluk Allah isteyen herkese nasip etsin bize de sağlıkla kucagimiza almayi nadip etsin inş.Çok șükür bende bu aralar hissediyorum hafiften ne büyük mutluluk :)
20.haftanda gel dedi canım bir iki.güne gitcem bendeKizlar 19. Haftaya basladim ama beni tetenoz icin aramadilar.Gidip kendim mi soyluyorum nasil oluyor ?
Sagol cnm20.haftanda gel dedi canım bir iki.güne gitcem bende
Sagol cnm
Kızlar bugün tetenos așısı oldum.Korktuğum gibi olmadı șükür ikinci doz 1ay sonraymıș kolun agrıyabilir șișebilir normal dedi șükür bișeyim yok
Ewet canım dediğin gibi ertesi gün acımaya bașladı bayağı acıyo hemde bir doz daha vurulcakmıșız
1 ay sonra gel dedi valahi vurulmakta istemem ama mecbur yeni yeni kolum eski haline dönüyoDiğer doz doğumdan sonra biliyorum sormadım aslında.. sana nezaman dediler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?