EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Benide cagrmadi lar hala ben gttm hastanede yaptırdım 24 tl hemde hiç isim olmaz sağlık ocağında iyi şeyler duymadım cnku
Aaaaa hastanede oluyorsa kesinlikle orda yaptiririm esimde istemiyor saglik ocaginda olmaz bide yankis vururlar diyor canim ya benim doktorum kan ilacina yeni baslatacak on kere dedim baslayalim yok bekleyelim dedi hal mecal kalmadi bende gozlerimin alti mosmor oldu ya

Ben bu yüzden doktorumu degistirdim 15.haftada.. bende sormama rağmen 18.haftada diyodu ama gece acile gittigim eski doktorum hala baslamadnmi sen hemen baslaman gerekyo dynce bıraktım doktorumu ve cok halsizlik baş dönmesi oluyodu...
15.haftadan beri ictigim halde çok hafif dusukluk çıktı son tahlilimde oda normalmis baş dönmesi vs olmuyo zaten ki hapsiz nasıl olur dusun bence başlamalısin
Gyn ferro sanol iciyorum içinde B12 flan da var ve tuvalete cikartiyo günde 3 4 :)))

benimde oğluşum olcak kızlar inşallah . Hayırlı doğumlarımız olur inşallh. şeker yüklemesi yaptırmıycam siz ne düşünüyorsunuz. ikili test iyi çıkınca üçlü dörtlü test yaptırmadım. tetenos aşısını gittiğim hastanede yaptırcam sağlık ocağına güvenemiyorum. sizde durumlar nasıl

Merhaba canım sağlıkla kavușuruz inșallah guzucuklarımıza :)öyle korkuyodum ki bugün muayene oldum çok șükür bir dahakine șeker yüklemesi dedi bende istemiyorum dedim oda zararı yok dedi ben istemiyorum dedim imza at ozaman dedi attım bi dahakine açlık tokluk șekerine bakalım o zaman dedi aslında herkes yaptırmıș bi bardak baklava șerbeti gibi bișeymiș ama ben istemiyorum

Ya seker konusunda bende cok kararsizim kizlar napicaz ya bakan cikiyo proflar cikiyo yaptirmayin diyo doktorlarin hepsi bu sart cocuga bisey olursa mesuliyet sizin diyo kafam cok karisik
Bide kizlar benim hamileligim hungur hungur aglayarak geciyor esim sagolsun burnumdan getiriyor cocugum dengesizin teki olucak kahroluyorum

Bende şeker yüklemesi yaptırmayı dusunmuyorum takip edicem açlık tokluk sekerimi...benim aglamalarim kayboldu normalim ayak el sisliklerim oluyo çok ayakta kalinca.. Rahat ol canım sende bebeginide kendinide uzme

Bende zaten çok duygusaldım dahada arttı bebeğini düșün canım he de ne yapcan sinirlendikçe yıpranıyoruz içindeki canı düșün herșey düzelir

Çok șükür bende bu aralar hissediyorum hafiften ne büyük mutluluk :)

Kizlar 19. Haftaya basladim ama beni tetenoz icin aramadilar.Gidip kendim mi soyluyorum nasil oluyor ?

Kızlar bugün tetenos așısı oldum.Korktuğum gibi olmadı șükür ikinci doz 1ay sonraymıș kolun agrıyabilir șișebilir normal dedi șükür bișeyim yok

Ewet canım dediğin gibi ertesi gün acımaya bașladı bayağı acıyo hemde bir doz daha vurulcakmıșız

Kızlar nasılsınız bebișlerinize isim buldunuz mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…