• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Beni rahatsız etti çok rahAtsız olmayan arkadaşlar alabilir tabiki yardimci olmaya çalıştım sadece denemek bedava tercih sizin

Merhaba kızlar göbiș bende pek yok iș yerinde siyah pant giyorum 1ayı geçti bende pant alalı beli penye hiç dikkat etmedim ama memnunum normal pant olmuyo :)sizler çalıșıyomusunuz bu aralar çok zorlanıyorum ayaktayım hep :(az daha sabrediyim diyorum doğum parası için ufff bu aralar kararsızım

Kızlar dokdokdorunuz vitamin olarak ne ilaç verdi ne kullanıyorsunuz bana sadece sağlık ocağındaki ebe ücretsiz dagittiklarindan verdi ama dokdorun özel bisey vermedi bazıları balık hapı falan kullaniyomus yardımcı olursanız sevinirim

Kizlar benim gobus bariz meydanda 5-6 aylik ben burdayim diyor benim hicbir kiyafetim olmuyor hep yeni genis seyler aliyorum eskiden hic gobegim yoktu benim karnim hep dumduzdu :D
Vitamin olarak decavit kullaniyorum canim 20. Haftada ek olarak demire baslicam geceleri magnezyum iciyorum

1.aydan beri folic 1 kullanıyorum .1.2 hafta sonra demir hapını basliycam.şimdi iştahım çok açık değil .demir hapı çok iştah aciyo muş. Bakalım öyle mi olacak

BUYRUN DIYORSUNUZ BİŞEYLER YAZIYORUZ EN AZINDAN FİKRİM VAR YADA YOK DENILEBİLİR!!! YANI 3/4 KISI ARALARINDA SOHBET EDEN FORUMDAN BASKA BİREY DEĞİLSİNİZ

BUYRUN DIYORSUNUZ BİŞEYLER YAZIYORUZ EN AZINDAN FİKRİM VAR YADA YOK DENILEBİLİR!!! YANI 3/4 KISI ARALARINDA SOHBET EDEN FORUMDAN BASKA BİREY DEĞİLSİNİZ
Sürekli giremiyorum ama aynı haftalardaki arkadaşlar la paylașmak güzel oluyo geri dönüp soruna baktım ben üniversite hastanesinde 2 ay öncesinden randevu vermislerdi bildim kadariyla 20 22.haftalarda istiyolar özelde 200-250 arasında demiști arkadașlarım hangi il desiniz

Sürekli giremiyorum ama aynı haftalardaki arkadaşlar la paylașmak güzel oluyo geri dönüp soruna baktım ben üniversite hastanesinde 2 ay öncesinden randevu vermislerdi bildim kadariyla 20 22.haftalarda istiyolar özelde 200-250 arasında demiști arkadașlarım hangi il desiniz

ben detaylı ultrason demıyorum...bebegın sadece yüzünü hatıra olarak cd de saklamak amaçlı istanbuldayım..2 yere sordum 24.haftada belirgin oluyormus 125 tl rakam verdiler...benım gibi merak eden olursa ben bilgi veriim bari :)

Canlar selam nasilsiniz nasil gidiyor benim oglum cok inat ya bazen vursun diye okadar bekliyorum umrunda olmuyo bazen pit oraya pit buraya

babyinkul46471594 .!.:
Kizlar benim gobus bariz meydanda 5-6 aylik ben burdayim diyor benim hicbir kiyafetim olmuyor hep yeni genis seyler aliyorum eskiden hic gobegim yoktu benim karnim hep dumduzdu :KK70:
Vitamin olarak decavit kullaniyorum canim 20. Haftada ek olarak demire baslicam geceleri magnezyum iciyorum
Bende decavit kullaniyorum onun disinda bisey kullanmiyorum dokdora bu hafta tekrar hatirlaticam esekkurler

caterina, post: 46514697, member: 669469"]Bende salidan beridir birseyler hissettim hep ama dun bugun yok bir hareket cok uzuluyorumm[/QUOTE]
Merabalar aynıggün gidiyor hamilelik cinsiyetini öğrencimizmi acaba hhareketlerini hissediyorsunuz acaba

caterina, post: 46514697, member: 669469"]Bende salidan beridir birseyler hissettim hep ama dun bugun yok bir hareket cok uzuluyorumm
Merabalar aynıggün gidiyor hamilelik cinsiyetini öğrencimizmi acaba hhareketlerini hissediyorsunuz acaba[/QUOTE]
Cok ufak kipirtilar hissediyorum ama disaridan gozukmuyor daha ben 14. Haftada gitmistim doktora erkege benziyor ama kesin degil dedi. Doktor kontrolume iki hafta var daha eger saklamazsa ogreniriz insallah.

ben detaylı ultrason demıyorum...bebegın sadece yüzünü hatıra olarak cd de saklamak amaçlı istanbuldayım..2 yere sordum 24.haftada belirgin oluyormus 125 tl rakam verdiler...benım gibi merak eden olursa ben bilgi veriim bari :)
Ankara dan daha uygunmuş vallahi 22.haftada randevum var olmadi özele gideyim bende

Bende salidan beridir birseyler hissettim hep ama dun bugun yok bir hareket cok uzuluyorumm
Canim hic uzulme bende iki gundur hissedemiyorum cok nadir biseyler hisseder gibi oluyorum uyuyorlar demekki insan kahroluyor hep eyvah modundayiz bizi bizden baska kimse anlamaz sakin uzulme iyi bebeklerimiz allahin izniyle sagsaglim dogacaklar

Canim hic uzulme bende iki gundur hissedemiyorum cok nadir biseyler hisseder gibi oluyorum uyuyorlar demekki insan kahroluyor hep eyvah modundayiz bizi bizden baska kimse anlamaz sakin uzulme iyi bebeklerimiz allahin izniyle sagsaglim dogacaklar
Amin canim insallah iyidirler. Benim bir de bazen karnim sis oluyor hissediyorum elimle bebisi bazen de hissedemiyorum hicbir gun digerini tutmuyor . Sende de oyle oluyor mu acaba. Uyuyorlardir belki de bu aylarda cok buyudukleri icin herhalde. Ya da belki sirtlarini donuyorlardir o yuzden hissedemiyoruzdur

L
Amin canim insallah iyidirler. Benim bir de bazen karnim sis oluyor hissediyorum elimle bebisi bazen de hissedemiyorum hicbir gun digerini tutmuyor . Sende de oyle oluyor mu acaba. Uyuyorlardir belki de bu aylarda cok buyudukleri icin herhalde. Ya da belki sirtlarini donuyorlardir o yuzden hissedemiyoruzdur
Aynen tatlim benim oglum ultrasonda hep sirtima donuk yatiyor bende bunav bagliyorum rahatina duskun diyorum uyuyor diyorum yoksa icim icimi yiyor biz gerildikce onlarda gerilip hareket etmiyor cok zor ama sakinlesjp mutlu olmamiz lazim :) rabbim yanimizda bebeklerimizi bize bagislasin insallah

Back