Merhaba
Bende aşırı derecede Panik Atak krizleri başladı. Dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu sebeple aşırı gerginim korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum? Bu sabah saat 5 te yataktan deli gibi fırkayarak uyandım saatlerce yatakta oturup bebeğim hareket etmesi için bekledim ama etmedi.Tekrardan uyuya kalmışım.
Yaşım 40 bu üçüncü gebeliğim 19 yılın ardından tekrar anne olacağım ama kızımda ki hareketlerin ne zaman başladığını hiç hatırlamıyorum açıkcası.
Ptesi doktor kontrolüm var ve o güne kadar beklemek istiyorum.
İkinci bebeğimi 14 haftalıkken doktor kontrolünde öldüğünü öğrendiğim için şimdi de aynı kötü şeyleri yaşayacağımı düşünerek kendimi resmen yiyip bitiriyorum.
Bebek hareketlerini dinlemenin onlarca yolunu biliyorum hepsini deniyorum ama duymuyorum
Geçen hafta da aynısı olmuştu 2 gün sonra bebeğimi hissetmiştim.
Hiç aklım yerinde değil açıkcası. Ikinci bebeğimi kaybettiğim de kanamam falan olmamıştı ama tüm gebelik belirtilerimi kaybettiğimi fark etmiş olsam da daha önce sağlıklı bir gebelik geçirdiğim için ikinci de ki belirtilerin kaybolması beni çok etkilememişti açıkcası.
Şu anda da bebeğimi hissetmiyorum ama göğüslerim de ki gebeliğe bağlı acı ve dolgunluk damarlar ucundaki kabarmalar hala devam ediyor.Birçok gebelik belirtim de hala var.Tabi bunlar bebeğimin sağlıklı olduğunun kanıtımı bilmiyorum. Doktoruma gidip "Üzgünüm bebeğin ex olmuş" demesinden çok ama çok KORKUYORUM
Her hangi bir sağlık sorunum yok çok şükür ayda 3 kere doktora gidiyorum bebeğin gelişimi kalp atışları vs hepsi iyi detaylı usg de çok iyi çıktı.
Doktorum çok iyi ve bilgili biri Acıbadem Hastanesine muayeneye gidiyorum.
Son 10 gündür doktora hiç gitmedim.
Ve
Sürekli kendimi dinler oldum kafamda bir tek hunim eksik o derece deli gibiyim.Kendimi dinlememek için sabahtan geceye kadar KK da yorumları okuyup yorum yazıyorum.
Bana göre daha yakın bir zamanda tecrübe yaşayan anne adayları varsa rica etsem yorum yapabilirlermi acaba?