- 21 Ocak 2015
- 1.055
- 1.044
- 133
- 37
- Konu Sahibi babyinlove
Benimkide erkek canım 20.haftaya kadar normal demiști dr.haftaya cuma kontrolüm iyi olsunda geç farkedeyim :)elimde olsa ultrason da izlicem sürekli :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet iyi olmalari cok onemli. 22. Haftaya kadar normal hissetmemen endiselenme sakin bir bakmissin tekme atiyor :) bende gormek istiyorum hep icerde ne yaptigini merak ediyorummBenimkide erkek canım 20.haftaya kadar normal demiști dr.haftaya cuma kontrolüm iyi olsunda geç farkedeyim :)elimde olsa ultrason da izlicem sürekli :)
haftaya cumaya kadar sabretmeye çalıșacam canım ayın 16.sında da ayrıntılıya randevum görcem inșallah bol bolEvet iyi olmalari cok onemli. 22. Haftaya kadar normal hissetmemen endiselenme sakin bir bakmissin tekme atiyor :) bende gormek istiyorum hep icerde ne yaptigini merak ediyorumm
Nerde bakacaksin ayrintili ultrasona bir de kac haftalik oluyorsun o zamanhaftaya cumaya kadar sabretmeye çalıșacam canım ayın 16.sında da ayrıntılıya randevum görcem inșallah bol bol
Anladim bende ozele gidiyorum ama orda yaptirmak istemiyorum nerde yaptirabilirim diye dusunuyorumBen 8 haftalıkken üniversite hastanesinde randevu vermișlerdi ayrıntılı için 23 hafta oluyo sanırım
Istanbuldayim hep ozele gittim ama detayli ultrason cok pahali diyorlarBen aralarda özele gidiyorum ama tahlilleri üni. Hast yaptırıyorum hangi șehirdesin fiyatları yüksekmiș öle diyorlar
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bende ekim sonu Allah nasip ederseDerdimizi mutlulugumuzu bebislerimizin herseyini burda paylasalim istedim rabbim hepimizin minikleri sag saglim kucagimizda gormeyi nasip etsin insallah
- Merhaba arkadaslar 4 senenin sonunda gelen minigim kismetse ekim sonu gibi insallah dunyaya gelecek
Hissediyomusun bebidmșiAllah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bende ekim sonu Allah nasip ederse
Kızlar napıyisunuz
Tatlim niye uzuluyorsun bak yatarken hissediyormussun ne guzel yakinda istemesende surekli acita acita hissettiricek insallahSicaklarla bogusuyorum ben canım..
Hala tekmeleri hissedemiyorum göbek bol yağlı sanırım engel oluyorlar yatarken sadece hissediyorum ve bu duruma uzuluyorum
Tatlim niye uzuluyorsun bak yatarken hissediyormussun ne guzel yakinda istemesende surekli acita acita hissettiricek insallah
Canim hala cagirmadilar berbat bi saglik ocagi yaİnşallah canim korkuyorum bseymi oldu dye...doktorumda kilonun etkisi var bu haftadan sonra daha net hissedersin ddi tetanoz oldum bugün sen yaptırdın mi canim
Canim hala cagirmadilar berbat bi saglik ocagi ya
Bende surekli doktora gitme modundayım ama engel oluyorum kendime 3gündür İstanbula geldik geziyoruz durmadan zararı olmaz dimiSicaklarla bogusuyorum ben canım..
Hala tekmeleri hissedemiyorum göbek bol yağlı sanırım engel oluyorlar yatarken sadece hissediyorum ve bu duruma uzuluyorum
Brni aramıș hemșire ulașamayınca msj çekmiș ama daha gitmedinBenide cagrmadi lar hala ben gttm hastanede yaptırdım 24 tl hemde hiç isim olmaz sağlık ocağında iyi şeyler duymadım cnku
Bende surekli doktora gitme modundayım ama engel oluyorum kendime 3gündür İstanbula geldik geziyoruz durmadan zararı olmaz dimi