- 26 Mart 2015
- 612
- 567
- 33
- 30
- Konu Sahibi babyinlove
-
Amin canim hayirlisiyla insallah sagliklisiyla aliriz bebislerimizi kucagimizaL
Aynen tatlim benim oglum ultrasonda hep sirtima donuk yatiyor bende bunav bagliyorum rahatina duskun diyorum uyuyor diyorum yoksa icim icimi yiyor biz gerildikce onlarda gerilip hareket etmiyor cok zor ama sakinlesjp mutlu olmamiz lazim :) rabbim yanimizda bebeklerimizi bize bagislasin insallah
Canim mutlak seftali suyu ic ben ilk defa dun ictim oglum karnimda firildak gibi donmeye basladiKızlar yarin sabah kontrolün var bakalım gostericekmi cinsiyetini özellikle çikolata yiycem çünkü pek hareket ettirmiyor bacaklarını sizin yaptığınız farklı bisey varmıdır acaba
Dua et benimde basimdan gecti hemde 3defa gonlun ferah olsun hersey Rabbimden geliyor basimiz us tuneOlgun at74243 .!.:Meende aşırı derecede k krizlRdı. Dünden beri beğimin hustieketlerhissetmiyorum bu sebeple aşırı gerginim korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum? Bu sabah saat 5 te yataktan deli gibi fırkayarak uyandım saatlerce yatakta oturup bebeğim hareket etmesi için bekledim ama etmedi.Tekrardan uyuya kalmışım.
Yaşım 40 bu üçüncü gebeliğim 19 yılın ardından tekrar anne olacağım ama kızımda ki hareketlerin ne zaman başladığını hiç hatırlamıyorum açıkcası.
Ptesi doktor kontrolüm var ve o güne kadar beklemek istiyorum.
İkinci bebeğimi 14 haftalıkken doktor kontrolünde öldüğünü öğrendiğim için şimdi de aynı kötü şeyleri yaşayacağımı düşünerek kendimi resmen yiyip bitiriyorum.
Bebek hareketlerini dinlemenin onlarca yolunu biliyorum hepsini deniyorum ama duymuyorum
Geçen hafta da aynısı olmuştu 2 gün sonra bebeğimi hissetmiştim.
Hiç aklım yerinde değil açıkcası. Ikinci bebeğimi kaybettiğim de kanamam falan olmamıştı ama tüm gebelik belirtilerimi kaybettiğimi fark etmiş olsam da daha önce sağlıklı bir gebelik geçirdiğim için ikinci de ki belirtilerin kaybolması beni çok etkilememişti açıkcası.
Şu anda da bebeğimi hissetmiyorum ama göğüslerim de ki gebeliğe bağlı acı ve dolgunluk damarlar ucundaki kabarmalar hala devam ediyor.Birçok gebelik belirtim de hala var.Tabi bunlar bebeğimin sağlıklı olduğunun kanıtımı bilmiyorum. Doktoruma gidip "Üzgünüm bebeğin ex olmuş" demesinden çok ama çok KORKUYORUM
Her hangi bir sağlık sorunum yok çok şükür ayda 3 kere doktora gidiyorum bebeğin gelişimi kalp atışları vs hepsi iyi detaylı usg de çok iyi çıktı.
Doktorum çok iyi ve bilgili biri Acıbadem Hastanesine muayeneye gidiyorum.
Son 10 gündür doktora hiç gitmedim.
Ve
Sürekli kendimi dinler oldum kafamda bir tek hunim eksik o derece deli gibiyim.Kendimi dinlememek için sabahtan geceye kadar KK da yorumları okuyup yorum yazıyorum.
Bana göre daha yakın bir zamanda tecrübe yaşayan anne adayları varsa rica etsem yorum yapabilirlermi acaba?
Merhaba bende bir dușük yapt hastanede 5 gün kaldım bebekleri ölenleri gördükçe çok etkilendim 8 ay sonra hamile kaldım korkular malesef bendede çok ama verende Allah alanda sabırla beklicez sabah namazlarımda hep dua ediyorum Rabbim sağ salim kavuștursun inșallah içinizi ferah tutmaya çalıșın bu haftalarda hissetmemek normalmiș 20.haftaya kadar dedi dr.bol dua edin sürekli hastaneye gitmeyin benceMerhaba
Bende aşırı derecede Panik Atak krizleri başladı. Dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu sebeple aşırı gerginim korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum? Bu sabah saat 5 te yataktan deli gibi fırkayarak uyandım saatlerce yatakta oturup bebeğim hareket etmesi için bekledim ama etmedi.Tekrardan uyuya kalmışım.
Yaşım 40 bu üçüncü gebeliğim 19 yılın ardından tekrar anne olacağım ama kızımda ki hareketlerin ne zaman başladığını hiç hatırlamıyorum açıkcası.
Ptesi doktor kontrolüm var ve o güne kadar beklemek istiyorum.
İkinci bebeğimi 14 haftalıkken doktor kontrolünde öldüğünü öğrendiğim için şimdi de aynı kötü şeyleri yaşayacağımı düşünerek kendimi resmen yiyip bitiriyorum.
Bebek hareketlerini dinlemenin onlarca yolunu biliyorum hepsini deniyorum ama duymuyorum
Geçen hafta da aynısı olmuştu 2 gün sonra bebeğimi hissetmiştim.
Hiç aklım yerinde değil açıkcası. Ikinci bebeğimi kaybettiğim de kanamam falan olmamıştı ama tüm gebelik belirtilerimi kaybettiğimi fark etmiş olsam da daha önce sağlıklı bir gebelik geçirdiğim için ikinci de ki belirtilerin kaybolması beni çok etkilememişti açıkcası.
Şu anda da bebeğimi hissetmiyorum ama göğüslerim de ki gebeliğe bağlı acı ve dolgunluk damarlar ucundaki kabarmalar hala devam ediyor.Birçok gebelik belirtim de hala var.Tabi bunlar bebeğimin sağlıklı olduğunun kanıtımı bilmiyorum. Doktoruma gidip "Üzgünüm bebeğin ex olmuş" demesinden çok ama çok KORKUYORUM
Her hangi bir sağlık sorunum yok çok şükür ayda 3 kere doktora gidiyorum bebeğin gelişimi kalp atışları vs hepsi iyi detaylı usg de çok iyi çıktı.
Doktorum çok iyi ve bilgili biri Acıbadem Hastanesine muayeneye gidiyorum.
Son 10 gündür doktora hiç gitmedim.
Ve
Sürekli kendimi dinler oldum kafamda bir tek hunim eksik o derece deli gibiyim.Kendimi dinlememek için sabahtan geceye kadar KK da yorumları okuyup yorum yazıyorum.
Bana göre daha yakın bir zamanda tecrübe yaşayan anne adayları varsa rica etsem yorum yapabilirlermi acaba?
Gözün aydın canım,ne güzel haber pembiș dünyan hayırlı olsunKızım olucakAllahın izniyle saglikla insallh
Canim banada oyle dedi yaptirmamiz gerekiyor dogumda yapacaklari kesikler icin onlem bunlarKızlar hemșire aradı 20.hafta bitince tetenos iğnesi olacakmıșım yaptırcakmısınız?kaç kilo aldınız?çatlak kremi aldınız mı? Merak ediyorum
Hah sonunda oglusuma arkadas geldi hep kiz hep kiz bi ben ogluslu kalmistim hayirli olsun gozun aydin canimKizlarr dun aksam ogrendim oglum oluyormus. Hayirli saglikli olsun insallah :))
Cok sagol canim saglikli gelsinler bakalim :)Hah sonunda oglusuma arkadas geldi hep kiz hep kiz bi ben ogluslu kalmistim hayirli olsun gozun aydin canim
Hayırlı olsun canım çok güzel haber..hissediyomusunCok sagol canim saglikli gelsinler bakalim :)
Felaket hissediyorum hem de persembeden beri resmen tekmeler cok guclendi cok guzel bir his. Dun sabah ac karnina cikolata yedim yattim gozumle gordum tekmeleri. Bu guzel duyguyu Allah herkese yasatsin insallah. Sen hissediyor musunHayırlı olsun canım çok güzel haber..hissediyomusun
Senin kizin olacakti canim degil mi belki daha cok guclenmemistir hem bu hissetme zamani herkezde farkli oluyor ben 16. Haftada hissetmeye basladim az az pit pitlar vardi simdi resmen tekme var bir anda oldu aksam otururken sende hissedersin insallah canim hemen bir de bebegim benim 6 gun falan onden gidiyor o yuzden hissediyorumdur belkiSol tarafımda bi toplanma var hissediyorum ama tekme olarak hissetmiyorum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?