aklıma eşimle ben geldim :) biz silivri de oturuyoruz ama sperm yıkanması bilemem nesi istanbulda nişantaşında oldu :) orda lahazırladılar termosa koydular şırıngaları koyulduk yola silivri ye doğru yolda eşime diorum çocuklarımız termosta şuan :) eşimde dio termosa bakıp :) - bakın eşşek sıpaları adam gibi yumurtaya koşun biriniz saplanıp eli ayağı düzgün dünyaya gelsin ne annenizin nede benim sabrımız kalmadı :) eşim bunları söyledikten sonra bastım kahkaha yı :)Su an asilama icin bekliyorum 1 saat icinde olucak sanirim dua edin kizlar biraz gerginim
Doktorun kullan dediyse kullan bence....ben kullaniyorum hatta pıhtılaşma olanlarda bazı doktorlar gebelik öncesi başlatıyor iğneye bilebende kullanıyorum Z Zeynep8987 acaba kullanmasam mı ?
anladım doktoruma sormuştum kullanayım mı diye tabikide kullan demiştiDoktorun kullan dediyse kullan bence....ben kullaniyorum hatta pıhtılaşma olanlarda bazı doktorlar gebelik öncesi başlatıyor iğneye bile
Aslında dediğim testi yaptirabilirsin canım...ben de eğer hamile kalabilirsem doktorumu değiştirip riskli doğum uzmanlarından birine geçicem inşallah. ..Çünkü bu iğne dozu ayarlama ve kan akışını kontrol etme olayı çok önemli bu yüzden bebeğini kaybeden cok arkadaş var ve benim de aklımı çok kurcaliyor açıkçasıanladım doktoruma sormuştum kullanayım mı diye tabikide kullan demişti
haklısın aslında ben silivri deyim buralarda nerde yapıyorlar araştırmam şart olduAslında dediğim testi yaptirabilirsin canım...ben de eğer hamile kalabilirsem doktorumu değiştirip riskli doğum uzmanlarından birine geçicem inşallah. ..Çünkü bu iğne dozu ayarlama ve kan akışını kontrol etme olayı çok önemli bu yüzden bebeğini kaybeden cok arkadaş var ve benim de aklımı çok kurcaliyor açıkçası
Selam kizlar asilamam oldu cok sukur ama ben de bittimmasada karnima bastirirlarken durun dedim dayanamiyorum fazla su icmisim de:) zaten 15 dakika zor durdum catliycaktim:) 3 yumurta vardi guya ama biri catlamis bile gozukmuyodu digeri yeni catlamis sanirim folikul sonmeye baslamis o nedemekse digeri hala duruyodu. Zaten sabah atesim yukselmisti benim. anladim catladigini. Ama ben de catladim.yani:) hic aci olmadi.gecen sefer cok.hafif kanamisti bu sefer o da olmadi Allah hepimiz icin hayirlisini.versin.
Hayirli olsun ben de senin gibiydim 15 dk zor ettim wc ye kostum en cok bastirma isi kotu zaten.insallah emeklerinin karsiligi bebisine kavusursun☺Selam kizlar asilamam oldu cok sukur ama ben de bittimmasada karnima bastirirlarken durun dedim dayanamiyorum fazla su icmisim de:) zaten 15 dakika zor durdum catliycaktim:) 3 yumurta vardi guya ama biri catlamis bile gozukmuyodu digeri yeni catlamis sanirim folikul sonmeye baslamis o nedemekse digeri hala duruyodu. Zaten sabah atesim yukselmisti benim. anladim catladigini. Ama ben de catladim.yani:) hic aci olmadi.gecen sefer cok.hafif kanamisti bu sefer o da olmadi Allah hepimiz icin hayirlisini.versin.
amin cümlemizinSen dua et canım benim.. doktor sana gel dediği için sıkıntı olucağını sanmıyorum bende özel muayehane si olana gidiyorum maddi açıdan baya yıpranıyosun ama napalım allah yardımcımıxz olsun..
hadi bakalım hayırlı sonuçlar gelsin inşallah darısı bütün bekleyenlere ve banaSelam kizlar asilamam oldu cok sukur ama ben de bittimmasada karnima bastirirlarken durun dedim dayanamiyorum fazla su icmisim de:) zaten 15 dakika zor durdum catliycaktim:) 3 yumurta vardi guya ama biri catlamis bile gozukmuyodu digeri yeni catlamis sanirim folikul sonmeye baslamis o nedemekse digeri hala duruyodu. Zaten sabah atesim yukselmisti benim. anladim catladigini. Ama ben de catladim.yani:) hic aci olmadi.gecen sefer cok.hafif kanamisti bu sefer o da olmadi Allah hepimiz icin hayirlisini.versin.
Canim yumurtalar çok büyüdüğü için olmuştur içini ferah tut...ateşini olc yükselme ta da düşme var mı belki fikir verirmerhaba arkadaşlar şimdi çatlatma iğnemi oldum ama bu gün itibariyle sağ kasığım sanki patlayacakmış gibi şişkinlik ve batmalar var acaba yumurtalar erken çatlayabilirmi öyle olan varmı birde aşılamamız cuma sabah eşimin spermi okmeydanında yıkama işlemi yapılıp karşıya zeynep kamile en geç 1 saate yetişmesi lazımmış doktorumuz öyle söyledi bir saatte yetiştire bilicekmiyiz bozulma olurmu termosa koyacaklarmış ama bu şekli yaşayan varmı
Canim yumurtalar çok büyüdüğü için olmuştur içini ferah tut...ateşini olc yükselme ta da düşme var mı belki fikir verir[/QUOT
bu sabahtan beri bi üşüme var ama ateşim iyi sadece kasığımda bası hissediyorum bide adet olucakmışım gibi huzursuzluk ara ara kasılma batma var
Benim 5. Gunum hala bekliyorum umitszm ilk asilamaa
Umutsuz olma canim benim de ilk asilamamda tuttu. Insallah gönlüne göre olur hersey. Ben hepiniz icin dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese versin
Kzlar bu arada belirtilerle ilgili bisiler soyleyeyim size. Ben asilamanin 12. Gunu test yaptim pozitif cikti. 9. Gunden itibaren midemde inanilmaz yanma vasladi. Ama bu mide rahatsizligindan da olabilir. Onun haricinde belirtiler adet belirtileriyle ayniydi. Ara ara kasiklarima agri giriyordu. (Kasik agrisi hala oluyor ara ara.) Hatta hastaneye giderken de hasta olacagim sanirim diye gittim. Bide gogus uclarimda vok hafif bi hassasiyet vardi. Ama benim adetten once de olur genelde. Ben testin negatif çıkacağına o kadar emindimki esim bile o gun ne yapacagini sasirmisti. Alisverise gotureyim seni falan dedi ki normalde nefret eder
Yani diyecegiim yok belirtim oldu, olmadi diye ne caninizi sıkın ne de fazla umutlanin. Biliyorum çok zor dayanmak ama akışına birakmaya calisin. Kendinizi iyi hissetmeye calisin. Moralinizi yüksek tutun.
Son olarak Cumhuriyetimizin 92. Kurulus yıldönümü kutlu olsun.
Az kalmis hadi hayirlisi:) ben 12. Gun kan testi yaptirmistim bosuna jel kullanmayim diyeBenim de 12. Gün yazını okuyunca heycanlandım ama bana 17.-18. Gün gel dediler kan testi için. Daha 5 gün var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?