Ovulasyon testi yaptıysanız fotograf atar mısınız benim de adetim dün bitti bugun ovulasyon testi yaptım silik cıktı ikinci cizgi sizin nasılMerhaba arkadaşlar,1 haftadır müthiş derecede ovulasyon testi ile hamile kalan arkadaşların deneyimlerini,cinsiyet tahminlerini okudum.Cok cesaretlendim.
Laboquik Marka Ovulasyon testimi aldım.
Hazırola geçtim.
31 yaşındayım 7 yaşında oğlum var,2.bebegi çok istiyoruz geç kalmışlığın verdiği bir üzüntü,stres ile bayadir deniyoruz olmuyor.Artik son çare ovulasyon testi denemeye karar verdim.Cok umutluyum.
Bu yolda benim gibi olan arkadaşlar varsa,haberlesip bilgilerimizi paylaşıp yaren olmayı çok isterim.
Sıkıntılı olmasinin yanında çokta heyecanli ve güzel bir bekleyişvarmisiniz güzeller
28 günde 1 adet oluyorum, yumurtlama gunume dair hiçbir fikrim yok,reglim bugün bitti yarın ovulasyon testine başlayacağım
Ay çok sevinirim,başlayalım vallahi canım.Benimde leke olayım bitmedi.Baslayamadim ovulasyonaCanım merhaba bende testlerimi aldım bekliyorum istersen beraber başlayalım :)
Canım bilemiyorum malesef ben ya inşallah bilen çıkarArkadaşlar tak taraflı yumurtlama takibi nasıl yapılır bilen varmı?
Canım silik çıktıysa henüz başlamadı demekki ,yapmaya devam et koyulasacaktir.Benim leke geliyor halen o yüzden başlayamadim,yarın başlarım diye umuyorumOvulasyon testi yaptıysanız fotograf atar mısınız benim de adetim dün bitti bugun ovulasyon testi yaptım silik cıktı ikinci cizgi sizin nasıl
Tamamdır canım haberleselimTamam canım takipte kalalım buradan hergun
Harika vallahi ,maşallah canim14.de başlamış .Güzel haberler bekliyorum inşallah sendenKızlar yorumlar mısınız 14 ve 15. Günü değerlendirdim heralde 15. Gece yavaş yavaş çatlamaya başlamış dimi
Eki Görüntüle 2710365
İnşallah inşallahHarika vallahi ,maşallah canim14.de başlamış .Güzel haberler bekliyorum inşallah senden
Canım bu yumurtlama olayı okadar farklı ve kişiye göre değişen bir olay ki.Kızlar ben bugün 2.kere test yaptım bu şekilde çıktı ve biraz önce lavaboda yumurta akı gibi bi şey geldi acaba yumurtlama olmuş olabilir mi adetim biteli 5 gün oldu 3 gündür test yapıyorum aslında bu kadar çabuk olması mümkün mü ikinci fotodaki 3. Test bugün öğlen yaptığım ilk fotodaki de az önce yaptığım test Yardım lütfennnn kafam çok karıştı
Kızlar ben bugün 2.kere test yaptım bu şekilde çıktı ve biraz önce lavaboda yumurta akı gibi bi şey geldi acaba yumurtlama olmuş olabilir mi adetim biteli 5 gün oldu 3 gündür test yapıyorum aslında bu kadar çabuk olması mümkün mü ikinci fotodaki 3. Test bugün öğlen yaptığım ilk fotodaki de az önce yaptığım test Yardım lütfennnn kafam çok karıştı
Aynen 15.gun siliklesmis hayirlisi olsun hakkinizda 15.gunude degerlendirdinizmiKızlar yorumlar mısınız 14 ve 15. Günü değerlendirdim heralde 15. Gece yavaş yavaş çatlamaya başlamış dimi
Eki Görüntüle 2710365
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?