• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Bende Zeynep kamilde yaptırdım canım. Spermde opu günü alınıyor. Sonra transfer içi çağırıyorlar 3-5 güne. Prolaktinin yüksekse, yumurtan çok toplandıysa bi ilaç başlıyorlar zaten için rahat olsun
Prolaktin bakilcak yani iyi ya bugun hassasiyet azaldi cok sukur . Siz ne zaman yaptirdiniz Insallah hayirli guzel haberler aliriz hep birlikte

Cetrodite 5 kutu yarin son acaba yumurta yeterince buyumediyse ek ilac istiyorlar mi bunu bulmak cok zor . gonal f de bitti tekrar yazilir mi yoksa ben kendim mi alirim strese giriyorum ya piyasada yok diye

Cetrodite 5 kutu yarin son acaba yumurta yeterince buyumediyse ek ilac istiyorlar mi bunu bulmak cok zor . gonal f de bitti tekrar yazilir mi yoksa ben kendim mi alirim strese giriyorum ya piyasada yok diye
Cetrotideye başlattılarsa ve yarın son ise daha yaptırmazlar diye düşünüyorum ben de 5 kez yapmıştım. Ama opuya gidene kadar gonalf ve meriofert devam ettim nerdeyse. Son iki gün kesmiştik sanırım. Cuma günü oldu benim transferim.

Cetrotideye başlattılarsa ve yarın son ise daha yaptırmazlar diye düşünüyorum ben de 5 kez yapmıştım. Ama opuya gidene kadar gonalf ve meriofert devam ettim nerdeyse. Son iki gün kesmiştik sanırım. Cuma günü oldu benim transferim.
Ben sadece gonalf ve cetrodite kullaniyorum . Meriofert ne bilmiyorum .

Nasıl peki hocam ne kadar harcamanız oldu süreçte
Ben memnunum açıkçası. Yani henüz sonucum belli değil ama ellerinden geleni yapıyorlar zaten. Doktorlar tarafından da övülen bir yer. Devlet hastanesi olduğuniçin rapor çıkarttırdık ben ordan. Bana on bine geldi her şeyiyle. Ama kişiye göre değişiyor bu da. İlaçların hepsini raporlu alamadım o yüzden bu kadar tuttu yoksa daha da az tutardı ☺️ ama tedaviye başlayana kadar bir sürü prosedürü var o biraz süreci uzatıyor onun dışında iyi bence

Ben memnunum açıkçası. Yani henüz sonucum belli değil ama ellerinden geleni yapıyorlar zaten. Doktorlar tarafından da övülen bir yer. Devlet hastanesi olduğuniçin rapor çıkarttırdık ben ordan. Bana on bine geldi her şeyiyle. Ama kişiye göre değişiyor bu da. İlaçların hepsini raporlu alamadım o yüzden bu kadar tuttu yoksa daha da az tutardı ☺️ ama tedaviye başlayana kadar bir sürü prosedürü var o biraz süreci uzatıyor onun dışında iyi bence
10 bin mi çok iyi maşallah ben şimdiden 30 bini gözden çıkarmıştım 😬

merhabalar Bugün transfer öncesi son kez muayene oldum doktor estradial ve Progesteron değerlerim e bakmak için kan istedi gün içerisinde verdim estradial (e2) 612 çıktı Progesteron ise akşam üstü 6 gibi sonuçlanacak değerim nasıl bilmiyorum progestron değeri de iyi gelirse ilaca başlayacağım ilaçlar da monodoks prendnol, prolutex 25 mg iğne profestron fitil bunları 5 gün kullanıp 20 ekimde de transfer olacak hepsi akşam 18:00 de belli olacak sorum şu iğneyi bir şekilde kullanırım göbekten ama bu fitil i daha önce hiç kullanmadım fitil i nasıl kullanacagım aranızda bilen var mı birde Progesteron un kaç çıkması lazım mis bende onun sonucunu bekliyorum akşam a sizin durum ne oldu
Benim sole oldu adetliyken kana bakti profesteron 1 in altinda olmasi gerekir dedi ilk gun 1.95 cikti 2 gun sonra 1.83 cikti 3 gun sonrada 2 cikti doktor rahim hazir degil dedi transferi iptal etti kasim adetinde tekrar bakicaz

Benim sole oldu adetliyken kana bakti profesteron 1 in altinda olmasi gerekir dedi ilk gun 1.95 cikti 2 gun sonra 1.83 cikti 3 gun sonrada 2 cikti doktor rahim hazir degil dedi transferi iptal etti kasim adetinde tekrar bakicaz
O ozdenkocak88 yalniz aramizdaki fark senin transferden onceki son kont benim ilk kontrollerdi o yuzden kan degerlerinden istenen oran degisiklik gosterebilir

Back