• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Herkese merhaba hayırlı olsun umarım tüm tedaviler 🙏 benimse ilk denemem , ilk protokol yanlış doz ilaç kullanımından y oldu şimdi tekrar hazırlanıyorum. İnşallah 6-7 kasım da tek ‘ 5.gün embriyosu transfer olacak 🥹

Degerin 1 in altinda cikmasi gerekiyormus bugunde verdim kan 1.8 cikti daha transfer iptal demedi cumartesi yine vericem o zaman kesin belli olur iptal olup olmadigi
merhabalar Bugün transfer öncesi son kez muayene oldum doktor estradial ve Progesteron değerlerim e bakmak için kan istedi gün içerisinde verdim estradial (e2) 612 çıktı Progesteron ise akşam üstü 6 gibi sonuçlanacak değerim nasıl bilmiyorum progestron değeri de iyi gelirse ilaca başlayacağım ilaçlar da monodoks prendnol, prolutex 25 mg iğne profestron fitil bunları 5 gün kullanıp 20 ekimde de transfer olacak hepsi akşam 18:00 de belli olacak sorum şu iğneyi bir şekilde kullanırım göbekten ama bu fitil i daha önce hiç kullanmadım fitil i nasıl kullanacagım aranızda bilen var mı birde Progesteron un kaç çıkması lazım mis bende onun sonucunu bekliyorum akşam a sizin durum ne oldu

Kızlar ben de 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum. 20 ekimde test olacak. Yarın da regl günüm çok korkuyorum:(

merhabalar Bugün transfer öncesi son kez muayene oldum doktor estradial ve Progesteron değerlerim e bakmak için kan istedi gün içerisinde verdim estradial (e2) 612 çıktı Progesteron ise akşam üstü 6 gibi sonuçlanacak değerim nasıl bilmiyorum progestron değeri de iyi gelirse ilaca başlayacağım ilaçlar da monodoks prendnol, prolutex 25 mg iğne profestron fitil bunları 5 gün kullanıp 20 ekimde de transfer olacak hepsi akşam 18:00 de belli olacak sorum şu iğneyi bir şekilde kullanırım göbekten ama bu fitil i daha önce hiç kullanmadım fitil i nasıl kullanacagım aranızda bilen var mı birde Progesteron un kaç çıkması lazım mis bende onun sonucunu bekliyorum akşam a sizin durum ne oldu
Canım fitili kullanırken başta zor geliyor ben ilk iki gün çok zorlanmıştım. Ama sonra alışıyorsun vajinadan koyacaksın ucunu biraz ıslatıp koyarsan daha rahat ilerliyor içeride

Benim ilk tup bebek denemem su an ilac kullaniyorum yumurtalar alindiginda mi sperm verilecek ayni gun yani sureci bilmiyorum zeynep kamildeyim

merhaba kızlar bnde 5 yıllık evliyim 1asilama yptrdm başarısız oldu şimdi ilk tüp Bebek denemem 5.gun embriyo su ama döndürüldü sonra çözme transfei yapıldı 12ekimde transfer im gerçekleştirildi bnm için de dua edersiniz 20 Ekim'de kanda testim var
Güzel haberleri verirsin inşallah canım 🙏 peşinde biz geliriz güzel haberlerle inşallah var mi belirti sizin sorun ne idi birde hangi merkez de tedavi görüyorsun

Herkese merhaba hayırlı olsun umarım tüm tedaviler 🙏 benimse ilk denemem , ilk protokol yanlış doz ilaç kullanımından y oldu şimdi tekrar hazırlanıyorum. İnşallah 6-7 kasım da tek ‘ 5.gün embriyosu transfer olacak 🥹
Hakkinzda hayırlısı olsun Rabbım kimsenin kucağını boş birakmasin

Güzel haberleri verirsin inşallah canım 🙏 peşinde biz geliriz güzel haberlerle inşallah var mi belirti sizin sorun ne idi birde hangi merkez de tedavi görüyorsun
Amin çok teşekkür ederim ❤️rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin belirttim yok aslında ilk iki gün hafif batma olmuştu bizim sorun eşim de sperm sayısı ve hareketi azdı Kayseri memorial tüp bebek merkezinde

Adetin 12. Gunu gogus hassasiyetim var ya ilaclardan midir prolaktinim yukselmiyordur insallah ya
Bende Zeynep kamilde yaptırdım canım. Spermde opu günü alınıyor. Sonra transfer içi çağırıyorlar 3-5 güne. Prolaktinin yüksekse, yumurtan çok toplandıysa bi ilaç başlıyorlar zaten için rahat olsun

Back