• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Merhabalar, ben tecrübeli ivf hastasiyim. Nasipse kasimda 4. Transferim olacak hanimlar 🌺
Kasim ayinda transfer postu aradim burayi buldum, hepinizin ilk denemesi mi?
Merhaba canım rabbim yardımcın olsun tecrübelisindir benim ilk denemem 4.gün embriyosu 2tane yerleştirdi drm bugun6.günüm evde gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba bebişim tutunmadımı morelim çok bozuk😢Yarında regli günüm bide

Merhaba canım rabbim yardımcın olsun tecrübelisindir benim ilk denemem 4.gün embriyosu 2tane yerleştirdi drm bugun6.günüm evde gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba bebişim tutunmadımı morelim çok bozuk😢Yarında regli günüm bide
Erken test yapmayin diye özellikle uyariyorlar. Sen erken yapmissin ama ona yapacak bi sey yok, bundan sonrasina bakmak lazim, test gününü bekle sabirla, hic test yoamamissin gibi. Bir çogunun erken testi negatif cikip aslinda pozitif görebiliyor test gününde

Bende diyabetliyim, bir de histeroskopi oldum iyilesme sürecindeyim, kasimda sekerim iyi seyrederse, Nasip olursa transferim olacak. Bir de diyet sürecindeyim,spor diyet seklinde transfere hazirlaniyorum

Benim de dün opu sonrası ilk muayenem gerçekleşti dün. Ekim sonu, kasım başı gibi transfer olacak. ilk denemem oldukça heyecanlıyım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. Zor ama heyecanlı bir süreç :)

Ben liste cikardim.oldugum.sehirdeki eczanelerin ordan tek tek aradim o sekilde buldum ama boyle olunca receteden degil kendi cebimden odedim.3 tanesini

Back