• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Benim sole oldu adetliyken kana bakti profesteron 1 in altinda olmasi gerekir dedi ilk gun 1.95 cikti 2 gun sonra 1.83 cikti 3 gun sonrada 2 cikti doktor rahim hazir degil dedi transferi iptal etti kasim adetinde tekrar bakicaz
Adetliyken mi bakiliyo progestorona

Cetrodite 5 kutu yarin son acaba yumurta yeterince buyumediyse ek ilac istiyorlar mi bunu bulmak cok zor . gonal f de bitti tekrar yazilir mi yoksa ben kendim mi alirim strese giriyorum ya piyasada yok diye
Kızlar cetrodite ları nerde buldunuz

Ben tek tek eczane aradim telefonla belki 100 tane aramisimdir o sekilde buldum ama cetrodite bulamazsaniz 17. 18. 19. Gunde cagirdilar bugun zeynep kamilde sanieim bu sekilde farkli bi tedavi uygulanacak
Muadil çıkmanmış bakalım olmadi onu bulursak alcaz

Evett ilk ben girdim sıkışık olma durumumuza gore ilk alindik .
Islem agrisiz denebilecek kadar az agriliydi . 4 yumurtam alinmisti heosi dollenmis fakat ikisi gerilemis kalan ikisinden de en guzeli yapildi denildi. 1 tane embriyo transfer edildi.
Ben fitili kullanmadan gittim cok sorun olmadi eve gelince hemen kullandim.
Hastanede cok yatirmadilar eve git dediler
2 gun banyo yapma dedi . Ama yat vs demediler ben yine de 2 kasima kadar evde is yapmayip dinlenicem ama bu yatmak gibi degil sadece dinlenicem yormicam kendimi.
2 kasimda tahlil.vericem guzel haberi alirim insallah
Transferde kanama vs olmadi
Yemek yenilebilir ama onemli olqn sıkışık olmak
Rabbim isteyen herkese istedigini istedigi vakitte nasip etsin hayirli saglikli imanli sekilde

Evett ilk ben girdim sıkışık olma durumumuza gore ilk alindik .
Islem agrisiz denebilecek kadar az agriliydi . 4 yumurtam alinmisti heosi dollenmis fakat ikisi gerilemis kalan ikisinden de en guzeli yapildi denildi. 1 tane embriyo transfer edildi.
Ben fitili kullanmadan gittim cok sorun olmadi eve gelince hemen kullandim.
Hastanede cok yatirmadilar eve git dediler
2 gun banyo yapma dedi . Ama yat vs demediler ben yine de 2 kasima kadar evde is yapmayip dinlenicem ama bu yatmak gibi degil sadece dinlenicem yormicam kendimi.
2 kasimda tahlil.vericem guzel haberi alirim insallah
Transferde kanama vs olmadi
Yemek yenilebilir ama onemli olqn sıkışık olmak
Rabbim isteyen herkese istedigini istedigi vakitte nasip etsin hayirli saglikli imanli sekilde
Hadi hayırlısı olsun canım hakkında ❤️ bi tane de dondurdun o zaman dimi

Back