• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Benim sole oldu adetliyken kana bakti profesteron 1 in altinda olmasi gerekir dedi ilk gun 1.95 cikti 2 gun sonra 1.83 cikti 3 gun sonrada 2 cikti doktor rahim hazir degil dedi transferi iptal etti kasim adetinde tekrar bakicaz
Beni akşam 6 da arayıp ilaçlara başla dediler bende sorgulamadım sonucum 0.680 di dediğiniz doğru o zaman 1 in altında olunca tedavi devam ediyor peki bu değer neden önemli ?

Ben memnunum açıkçası. Yani henüz sonucum belli değil ama ellerinden geleni yapıyorlar zaten. Doktorlar tarafından da övülen bir yer. Devlet hastanesi olduğuniçin rapor çıkarttırdık ben ordan. Bana on bine geldi her şeyiyle. Ama kişiye göre değişiyor bu da. İlaçların hepsini raporlu alamadım o yüzden bu kadar tuttu yoksa daha da az tutardı ☺️ ama tedaviye başlayana kadar bir sürü prosedürü var o biraz süreci uzatıyor onun dışında iyi bence
Memnun kaldıysanız 10 bin çok iyi bir rakam. Ben özelde ,ilaçlar hariç 26 bin olarak anlaştım. İlaçtı, tahlildi son hesaplamaları yapmadım tedavi devam ediyo ama 40 falan olacak herhalde :(

Memnun kaldıysanız 10 bin çok iyi bir rakam. Ben özelde ,ilaçlar hariç 26 bin olarak anlaştım. İlaçtı, tahlildi son hesaplamaları yapmadım tedavi devam ediyo ama 40 falan olacak herhalde:KK43:
Özelde her şeye para istiyorlar ya. Rahim dinlenirken bile rahim dinlendirme parası alıyorlarmış ben duydum şok oldum. Zaten her yerde aynı tedavi uygulanıyor. Önemli olan embriyoloji laboratuvarı. Zeynep kamilin laboratuvarı ve embriyologları iyi diyorlar. Pozitif haberi alan da çok. O yüzden orda denedim bende. Bide özelde insan hangisine güveneceğini şaşırıyor

Özelde her şeye para istiyorlar ya. Rahim dinlenirken bile rahim dinlendirme parası alıyorlarmış ben duydum şok oldum. Zaten her yerde aynı tedavi uygulanıyor. Önemli olan embriyoloji laboratuvarı. Zeynep kamilin laboratuvarı ve embriyologları iyi diyorlar. Pozitif haberi alan da çok. O yüzden orda denedim bende. Bide özelde insan hangisine güveneceğini şaşırıyor
:):) opudan 1 ay sonra ilk gidişimde tekrar muayene parası ödedim ismi rahim dinlendirmeymiş demek :) :) inşallah olumlu sonuçlar alırız

Memnun kaldıysanız 10 bin çok iyi bir rakam. Ben özelde ,ilaçlar hariç 26 bin olarak anlaştım. İlaçtı, tahlildi son hesaplamaları yapmadım tedavi devam ediyo ama 40 falan olacak herhalde:KK43:
özel yerler oyle canım,
bende özeldeyım çalıştıgım ıcın izin sıkıntı; devlette gıt gel vs cok uzun işlemler ve prosedurler var ..
hayırlısı ıle pozıtıf gorelım saglıkla gelsınde bebekler, para kazanılır..saglık olsun

özel yerler oyle canım,
bende özeldeyım çalıştıgım ıcın izin sıkıntı; devlette gıt gel vs cok uzun işlemler ve prosedurler var ..
hayırlısı ıle pozıtıf gorelım saglıkla gelsınde bebekler, para kazanılır..saglık olsun
Aynen, çalışınca maalesef rahat rahat doktor ya da prosedürlerin peşinden koşulmuyor.. aminn inşallah

Herkesten Allah razi olsun Rabbim hepmize hayirli saglikli imanli evlar nasip etsin bu son ugrasimiz olsun . Gelecek ay herkes guzel haberler alsin

Back