- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Bunların hepsi hikaye benim gözümde artık. İlk iki tedavim de yemediğim kalmadı yattım günlerce sonuç kocaman sıfır daha çok canımı acıttı bu durum. Eşim markette dakikalarca en olgun ananası seçti annemin havuç rendesi salataları. Fındıklar bademler ya neler neler yemedim yumurta köyden geldi. Yoğurt süt evde yapıldı bir umut işte çaba. için rahat olsun diye. Pozitifi gördüğüm 3. Tedavim de tam tersi oldu her şey ne ananas yedim ne kivi ne badem. Çalışmaya başladım yatmadım da. İlk ikisinde ne yaptımsa son tedavimde tersini yaptım Rabbim ol dedi ve oldupozitif sonuc alan arkadaslarim transferden sonra ne yiyip ne ictiniz .. neler yapmalıyız fikir olsun bizede ilk deneme oldugu icin her duyulani yapmak ters tepki verir diyede korkuyorum yardim(kabak çekirdeği , ananas, avakado, findik badem, havuc suyu, nar diyenlerde var ) ne yapalim ne zararli olur yardim
Ay evet sağlıkla kavusalım inşallahDoğum tarihleri aynı❤
Silik çizgi var mı ? çok net göremiyorum inşallah vardırEki Görüntüle 2551931
Hayırlı sabahlar hanımlar.
Sabah yaptığım idrar testi, bugün transfer günü dahil 6. Gün 5.gün embriyo transferi olmuştum.
Bana da cizgi var gibi geldi ama erken yapmissin bi kac gun sonra tekrarla derimEki Görüntüle 2551931
Sabah yaptığım idrar testi, bugün transfer günü dahil 6. Gün 5.gün embriyo transferi olmuştum.
İnşallah cnm yok duymadım salı kese gördüm 19 una çağırdı kalp atısı için duyarız inşallahAy evet sağlıkla kavusalım inşallahEvet canım keseyi gördük bebek de olusuyomus haftaya kalp atısı inşallah Sen kalp atısını duymus muydun
Oyy maşallah cnm tutunmuş meleğin korkma artık inşallah güzelde bi değer alırsınEki Görüntüle 2551931
Maşallah süpanallah olmuş tabi cnm olmaz mı ben burdayım diye bağırıyor kaç embriyo trasfer edildi kaçıncı gün embriyosuEki Görüntüle 2551951 Eki Görüntüle 2551951
Bugun 10. Günüm sabah ilk idrarla iki farkli markayla yaptımBu cizgileri gormek
İcin cok bekledim inanamadim galiba oldu
Cumartesi kan vereceğim
Canım şükürler olsun silik çizgi gözüküyor çok sevindim yaa
İlk denemem tek embriyo taze transfer oldum 5. Gün embriyosuyduMaşallah süpanallah olmuş tabi cnm olmaz mı ben burdayım diye bağırıyor kaç embriyo trasfer edildi kaçıncı gün embriyosu
Maşallah cnm kanda da görürsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Maşallahİlk denemem tek embriyo taze transfer oldum 5. Gün embriyosuydu
Maşallah canımm çok sevindim inşallah kat kat artarİlk denemem tek embriyo taze transfer oldum 5. Gün embriyosuydu
Silik çizgi var mı ? çok net göremiyorum inşallah vardır
Oyy maşallah cnm tutunmuş meleğin korkma artık inşallah güzelde bi değer alırsın
Bana da cizgi var gibi geldi ama erken yapmissin bi kac gun sonra tekrarla derim
Umarim vardır
Var cnm benim testim gibi çıkmış
Ben de 29 yaşındayım canım tek yumurtalık tektüp ve rahimle hamile kalamadim 1,5 yıllık Evliyim bir negatif aşılamam var ték olan tüpüm de hidroselpenks olduğu için laparoskopi oldum ve o da alındı , ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım 26 ekim opu yapıldı 18 yumurtam toplandı tek yumurtaliktan. Sonra 10 yumurtam döllendi ama 5. Güne 6 blastokist embriyo oluştu ve donduruldu, şimdi ohss olma riskim olduğundan rahim dinlendirme önerdi dr um ilk adetimi oldum ikinci adetim 29 kasım ama transfer günüm belli değil 2. Adetimde transfer hazırlığı için gidicem bakalım ilk denemem olcak hayırlısını versin rabbim herkese
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm çok sevindim böyle hamiş haberleri alınca okadar mutlu oluyorum ki anlatamam Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınİlk denemem tek embriyo taze transfer oldum 5. Gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?