• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canım estrofem içiyorsan o yapıyor, ben estrofemi hep tok içiyorum hatta ilacı içip üstüne yemeğe devam ediyorum o zaman düzeliyor. Onun dışında gebelik belirtisi de olabilir ama sen kötü olursan hemşirene yaz
Haklısın canm o yapıyor olabilir. Bakayım biraz daha geçmezse parol alacam

meraba cnm bgn aradı embdıolog. 29 yumurta toplanmş. 19 tanesi olgun kaliteli çıkmş. 9 tanesi döllenmş cnm. sende durum nedir
Benide aradi bugün 6 tane iyi durumda yarin embriyo ilerleme gunu dedi yarin tekrardan arayıp bilgilendircm dedi canim

ya kizlar benim sat 3 ekim di 22 ekimde transfer oldum suan tranferin 15. gunundeyim suan ben ne kadrlik hamileyim bilemedim
Benimde 5 Ekim sat. Transfer 23 Ekim. 4+4 üm sanırım ben kese görünce doktor diyor. İnternette uygulama var sat baz alınıyormuş.

Bu arada test tarihi yaklaşanlar adet tarihleriniz nezaman? Mesela benim 13 Kasım test 16 Kasım bat:sinirli:gelmeyesice
Benim adet tarihi 9 Kasım, test tarihi 13 Kasım.
9 Kasım da transferden sonraki 7.gün olacak hemen test yapacağım, Bi belirti yok, göğüslere şişkinlik ilaçlardan sanırım o yüzden belirti diyemiyorum. Bi an önce test günü gelsin artııık

Parol aldım Öğlen gibi. Başımın ağrısı geçti gibi ama yine başladı hem baş ağrısı hem de mide bulantısı. Bu beşinci denemem negatifte de pozitifte de böyle bişey yaşamadım. Ne yapsam bilemedim😔

Back